Andreea Marin și fiica ei, Violeta, ședință foto emoționantă: "Cuvintele sunt prea mici pe lângă frumusețea Violetei...". Cât de bine seamănă cele două

 Dumitrache Laura
.

Andreea Marin a realizat o ședință foto împreună cu fiica ei, Violeta. Cele două au o relație apropiată, iar recent au făcut un pictorial de suflet, care să le rămână ca amintire. Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică apare alături de mama, iar fanii prezentatoarei tv au fost uluiti de frumusețea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, ședință foto emoționantă. Andreea Marin, 47 de ani, se poate declara o femeie împlinită. Fosta prezentatoare tv are o carieră de succes și o familie minunată. Andreea Marin are o fiică în vârstă de aproape 16 ani. Cele două au o relație frumoasă și specială.

andreea marin si violetaandreea marin si violeta

Violeta, fiica Andreei Marin este din ce în ce mai implicată, în proiectele mamei sale. Violeta și mama ei au realizat o ședință foto emoționantă, iar toată lumea a rămas uimită de frumusețea tinerei. Andreea Marin a postat imaginile pe Instagram, iar aprecierile fanilor au început să curgă.

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, în culisele emisiunii „Surprize, surprize!”, prezentate de Andreea Marin. Facturi telefonice de 20.000 de euro și 5.000 de scrisori, săptămânal

Citește și:Andreea Marin, mândră de recolta din propria grădină. A publicat imagini cu legumele cultivate de ea: „Crescute cu apă, soare și dragoste'

Citește și:Speak a imitat-o pe Ema Oprișan de la Insula Iubirii, la un podcast. Cum a reacționat aceasta: „Rușinică…”

Citește și:Cât a costat ținuta lui Carmen Iohannis de la festivitățile de Ziua Marinei: „Este prima notă de zece pe care i-o dau…”

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, ședință foto emoționantă

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. A fost căsătorită cu Ștefan Bănică, iar împreună au o fiică, pe Violeta, în vârstă de 15 ani. Deși au divorțat în urmă cu multi ani, Andreea Marin și artistul au păstrat o relație decentă de dragul fiicei lor. Recent, Andreea Marin și Violeta au realizat o ședință foto senzațională. Fiica vedetei apare alături de mama sa, iar internauți au apreciat frumusețea adolescentei. Fosta prezentatoare tv a postat pe contul ei de Instagram imaginile de la ședința foto.

Deşi este încă seară

simt că mâine vine vara

cu lungi gene de mărar

şi cu ochii de muştar,

cu obrajii de caisă

unduindă a narcisă.

Ca o pasăre măiastră

ea va bate la fereastră,

Eu-i deschid. Ea intră-n casă,

tărcată şi pepenoasă.

(Nichita Stănescu, Vara)

August de foc, vară cu dragoste și noroc, lumină în suflete, bucurie și joc!, a scris „Zâna' la fotografiile de la ședința foto, postate pe Instagram.

Fanii Andreei Marin au fost uluiti de frumusețea Violetei si nu s-au putut abține să nu-i comenteze la postare. „Andreea Marin, emblema frumuseții noastre. Violeta, un amestec din frumusețea părintilor spectaculară”, „Așa mamă, așa fiică. Sunteti superbe!,”, „Cuvintele sunt prea mici pe lângă frumusețea Violetei”, „Doar admirație și respect”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea publicată de Andreea Marin.

Andreea Marin: „O să-i duc dorul Violetei”

Andreea Marin are o relație specială cu fiica ei, Violeta. Adolescenta de 15 ani studiază la un liceu din Capitală. De curând, adolescenta și-a anunțat mama că a decis să plece în străinătate, pentru studii. Aceasta își dorește să studieze Facultatea de Drept din America.

„Violeta nu pleacă încă de acasă. Violeta mai are de învățat doi ani, până să-și ia zborul de acasă. Ea se pregătește pentru Drept. Într-adevâr, își dorește să plece din țară, la studii.

Acum, vom vedea! Nu sunt pregătită să mă despart de ea. O să-i duc dorul, dar nu-i nicio problemă', a declarat Andreea Marin, la Gala Atipic Beauty. Recent, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin s-a implicat în proiectul de suflet al designerului Eli Lăslean: Elis Cool – Discover Yourself.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton