Andreea Marin, subiect de controverse pe contul de socializare al Laviniei Pîrva: "Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?". De la ce a pornit totul

 Oana Pantazi
.

Andreea Marin a ajuns subiect de controverse pe contul de socializare al Laviniei Pîrva, fără nicio legătură cu postare pe care soția lui Ștefan Bănică a făcut-o. Din păcate, mulți dintre fanii celor două vedete încă mai trăiesc cu impresia că între ele există o competiție și, drept urmare, se contrazic sau se ironizează în numele Andreei sau al Laviniei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin, subiect de controverse pe contul de socializare al Laviniei Pîrva. E adevărat că între fosta și actuala soție a lui Ștefan Bănică există o oarecare asemăare fizică, de și le despart 10 ani, însă nu au animic de împărțit, chiar dacă la un moment dat au fost căsătorite cu același bărbat. Chiar dacă Lavinia Pîrva a format o familie cu Ștefan Bănică în urmă cu 7 ani, fanii Andreei Marin par să nu fi îngropat securea răaboiului și fac comentarii ironice cu orice ocazie.

lavinia-pirva-2lavinia-pirva-2

Andreea Marin, subiect de controverse pe contul de socializare al Laviniei Pîrva

În momentul de față, atât andreea Marin, cât și Lavinia Pîrva arată fabulos, ambele având mare grijă de aspectul fizic. În timp, amândouă au dat jos un număr impresionant de kilograme, fac sport, țin dietă, iar Lavinia calcă, din când în când și pragul medicului estetician.

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva: ‘Niciun om întreg la minte…’

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Cred că pe noi ne-a unit suferința

Totul a pornit de la o fotografie pe care Lavinia a postat-o pe Instagram în timp ce se afla în cabinetul medicului estetician. Soția lui Ștefan Bănică s-a pozat în timp ce se uita într-o oglindă, iar postura respectivă a inspirat imediat un comentariu răutăcios din partea unei internaute, care nu s-a putut abține să amintească de Andreea Marina, fostă soție a lui Ștefan Bănică.

„Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?”, a fost comentariul admirativ primit de Lavinia. „Andreea Marin!' – a venit imediat replica, rămasă, evident, fără răspuns.

Andreea Marin recunoaște că Ștefan Bănică a înșelat-o: „Nu e comod să te simți înșelată”

După o primă căsnicie de cinci ani eșuată, Andreea Marin avea să producă surpriza anului 2006. Deja într-o relație cu celebrul Ștefan Bănică, Andreea Marin a decis în acel an să se căsătorească cu artistul, iar un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Violeta. După șapte ani, însă, Andreea Marin și Ștefan au divorțat, iar motivul principal invocat a fost infidelitatea cântărețului.

Deși la vremea aceea, Andreea Marin spunea că infidelitatea nu este motivul principal pentru care se produce un divorț, acum lasă de înțeles că din această cauză i-a spus adio soțului ei.

Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă, a spus Andreea Marin.

Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi’, a mai declarat Zâna. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton