Andreea Marin, totul despre condițiile pe care le-a pus pentru a se întoarce în televiziune: "Vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea" / EXCLUSIV

.

Sunt peste 25 de ani de când a intrat în casele și în inimile românilor… Care este secretul unei vieți împlinite și al unei cariere prodigioase în televiziune ne-a dezvăluit pe larg Andreea Marin, odată cu detalii inedite despre cel mai nou proiect al său de televiziune, „Nu există nu se poate! (TVR2), de altfel și mottoul ei călăuzitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În toamna asta, ai revenit „acasă, la TVR, în locul unde ai cunoscut celebritatea. Cât de greu/ușor ai acceptat propunerea? Și cum a fost reîntâlnirea cu… acest loc în care ai atât de multe amintiri?

În ultimele două luni am lucrat într-un ritm alert din nou pentru a pune pe picioare un program TV care nu e simplu deloc, înseamnă creație, găsirea unor oameni speciali ca protagoniști, filmări externe, montaje artistice cum rar vezi pe TV, care necesită un alt mod de lucru, interviuri făcute și în TV, un decor realizat în timp-record, dar care voiam să fie altceva decât ce am văzut pe TV până acum, muncă de promovare, scenarii, contracte, filmări separate și în televiziune…

Citește și: Mircea Radu, despre Andreea Marin:„Noi, toți băieții, suspinam după tine'

O nebunie, ce să mai discutăm! Dar sunt tare fericită de ceea ce văd acum pe micul ecran și când văd mii de mesaje zilnic din toate colțurile țării și din diaspora, exprimând toate, în diferite feluri, aceeași idee: „aveam nevoie de ceva pozitiv, cu oameni care să ne inspire astfel, fără scandaluri și alte prostii. Sunt un om foarte greu de mulțumit profesional și cu un spirit autocritic foarte dezvoltat, dar recunosc, ceea ce rar fac: acest program este unul de maturitate pentru mine și publicul a observat deja că… nu seamănă cu nimic altceva de pe piața noastră de televiziune din prezent.

„Nu există nu se poate! este un program aspirațional, cu un decor impresionant, cu adevărat minunat și avangardist, cu invitați valoroși și care au ceva de spus, te motivează, te mișcă interior, te inspiră. Simt că m-am întors acasă la TVR, pentru că vorbim despre televiziune făcută cu respect pentru privitori, cu iubire, cu pasiune, iar în culisele emisiunii s-a închegat o echipă de oameni extraordinari și pricepuți, și asta se vede pe micul ecran. Așa că vă aștept în fiecare seară, la ora 18, sau în reluare la ora 23, pe TVR2. Nu există nu se poate! (zâmbește)

Citește și: Andreea Marin revine ca prezentator TV, după o pauză de 4 ani

Andreea Marin: „Mi-am propus să inspirăm oamenii”

 Știu  că  numele  emisiunii  pe  care  o prezinți, „Nu există nu se poate!, are o  încărcătură    emoțională    specială pentru tine… Când  ți-ai spus tu ție, ultima oară, că nu există nu se poate?

Chiar ieri! Aveam de dus la capăt mai multe lucruri complicate în aceeași zi, în care nu era de ajuns să coordonez de la distanță, echipele de oameni aveau nevoie de mine, fizic, la fața locului. Cum să fac?! Numai cu o organizare fără reproș, la secundă, aș fi reușit, ceea ce părea o utopie la început. Dar, dacă vrei cu adevărat și depinde de tine, nu există nu se poate! Am dormit buștean cele 4 ore din noapte ce mi-au rămas, dar… mulțumită! Efortul a meritat.

Dat   fiind   contextul   actual,   formatul emisiunii  a  cunoscut  niște  modificări. Cum  ai  perceput  lipsa  adrenalinei  din transmisiunile  live?   Bănuiesc   că   încă ai  nostalgia  spectacolului  în  direct…

Nu, formatul nu are legătură cu ce am făcut odinioară, ci a fost gândit din start pentru a fi adaptat vremurilor tulburi pe care le trăim, deci nu a suferit modificări pe parcurs. Înțelegem cu toții că astăzi nu ne putem hazarda să facem spectacole cu public de anvergură, dar putem atinge inimi și minți și altfel. Ce mi-am propus eu a fost tocmai să inspirăm oamenii, să-i scoatem  din  nesiguranță  și  lipsa  de speranță în care trăiesc azi, intrând în casele lor cu oameni ca  și ei, dar a căror determinare arată că… se poate! Chiar și când nu e cerul senin. Poate fi soare în noi!

Andreea Marin: „Vrem să ne batem cu cei care sunt vechi pe piață”

Care crezi că este punctul tău forte, ce va aduce audiență în cadrul emisiunii?

De la început am spus limpede, și colegilor mei de la TV, și oricărui jurnalist care m-a întrebat: noi construim ceva temeinic, pas cu pas, nu vreau să avem presiunea audienței cu orice preț. Pornim cu un produs premium pe un post care se reconstruiește de la zero. Orice profesionist în această meserie știe că e nevoie de răbdare și consecvență.

Andreea-Marin-1Andreea-Marin-1

Altfel, e simplu: vrem să ne batem cu rapiditate cu cei care sunt vechi pe piață și fac audiență cu bârfe, menuri, șușanele și scandaluri inventate? Să ne dăm cu toții hainele jos și să vezi ce repede crește audiența. Ăsta e scopul? Nu, nu al meu. Iar televiziunea națională are o altă misiune, așa cum văd eu lucrurile: să și educe. Noi nu ne permitem să ne… prostim la TV, asta ca să folosesc un termen blând.  Și ca să o spun direct: vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea. Nici dacă m-ai îmbraca în aur, eu nu aș face-o, pe acest tărâm, pentru mine există… nu se poate. Prin decizie proprie și voința mea.

Mă respect și-mi respect telespectatorii. În timp, pas cu pas, din ce în ce mai mulți vor afla despre curățenia și frumusețea acestui program. Primul sezon e întotdeauna un test al răbdării și un instrument de studiu, dacă îți propui să privești cu seriozitate  această  meserie și pe  termen lung. Asta e prima lecție mo tenită de la reputatul regizor Valeriu Lazarov,    mentorul    meu    și    tatăl „Surprizelor de altădată.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton