”Are un hop greu de trecut, pentru că va depune dosarul pentru o universitate, în Statele Unite și...” Ce a povestit Andreea Marin despre fiica ei, Violeta, și de ce are adolescenta mari emoții / EXCLUSIV

.

Andreea Marin este alături de fiica ei, Violeta, care își dorește foarte mult să studieze în SUA. Fosta prezentatoare tv are încredere în moștenitoarea ei, dar ne-a mărturisit că pasul pe care aceasta urmează să-l facă nu este deloc ușor. Într-un interviu pentru revista VIVA, vedeta ne-a oferit mai multe detalii despre relația ei cu frumoasa adolescentă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Violeta, fiica Andreei Marin, se pregătește să își depună dosarul pentru universitatea din America la care s-a decis să studieze, iar mama ei o sprijină și are foarte mare încredere în ea. Fosta prezentatoare tv este mândră de moștenitoarea ei, dar spune că aceasta are în față o mare provocare.

462239784_1106006840886243_1411952199987689735_n462239784_1106006840886243_1411952199987689735_n

Citește și: Andreea Marin a fost internată o săptămână din cauza epuizării: „Am avut nevoie de analize. Nu am dormit 48 de ore, deloc. Dacă te agiți, dacă muncești…”

Citește și: Cinci ani fără Tamara Buciuceanu. Nepotul actriței, Mihai Constantin, a organizat parastasul. Cristina Deleanu: „Mergeam împreună la cumpărături, avea un haz absolut dement”

Citește și: Cinci ani fără Tamara Buciuceanu. Nepotul actriței, Mihai Constantin, a organizat parastasul. Cristina Deleanu: „Mergeam împreună la cumpărături, avea un haz absolut dement”

Citește și: Helmuth Duckadam, prima apariție în public, alături de soția lui, după operația pe cord. Cum arată și cum se simte acum Eroul de la Sevilla: „Dumnezeu mi-a dat multe încercări. Mă refac încet, sperăm ca…'/ EXCLUSIV

De ce nu a însoțit-o Violeta pe Andreea Marin la o gală de premiere, unde vedeta a primit un trofeu important

Andreea Marin susține că este pretențioasă și că are un spirit critic dezvoltat. De aceea, în tot ceea ce face, pentru ea este important ca ea să fie mulțumită. Vedeta a obținut un premiu la Gala Performanței și Excelenței. Violeta, fiica ei nu a însoțit-o, deoarece se pregătește să depună dosarul pentru universitatea la care va studia în SUA.

'Sunt la o vârstă la care premiile sunt o onoare, dar nu contează atât de mult. Deja am conștiința faptului că fac un lucru destul de bine sau că nu îl fac. E foarte important să fiu eu mulțumită de ceea ce fac, pentru că sunt destul de pretențioasă. Am un spirit autocritic dezvoltat.', a declarat Andreea Marin, pentru viva.ro.

Întrebată care este cel mai important premiu pentru ea, vedeta susține că fiica ei este cel mai important premiu pe care i l-a oferit viața.

'Fiica mea este cel mai important premiu pentru mine. Este premiul pe care viața mi l-a oferit și cred că așa este pentru fiecare părinte până la urmă. Dincolo de realizările în carieră, în viața de zi cu zi cel mai important este vlăstarul care rămâne după tine.', a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin: 'O las pe Violeta să își facă treaba…'

'Are un hop greu de trecut, pentru că va depune dosarul pentru o universitate în Statele Unite și e într-o mare vrie. Asta e prioritatea ei acum și o las să își facă treaba', a afirmat vedeta.

Andreea Marin arată foate bine. Radiază de fericire și are o lumină specială pe chip. În urmă cu aproape doi ani a început să slăbească, iar acum are o siluetă de invidiat.

'Sunt în echilibru, pur și simplu. Când ești bine cu tine, cu interiorul tău, de aici vine lumina pe chip', a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin: 'Am ajuns acolo unde mi-am dorit'

Întrebată dacă a mai slăbit în ultimele luni, vedeta a spus că doar s-a menținut și cel mai mult își dorește să fie sănătoasă.

'Am ajuns acolo unde mi-am dorit și nu am de gând să fac din asta misiunea vieții mele, dar m-am menținut și vreau să fiu sănătoasă. Asta este cel mai important pentru mine, referitor la acest aspect', a mai completat Andreea Marin.

Foto: Facebook, Gala Performanței & Excelenței.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton