Andreea, nepoata lui Mircea Sandu și fina Anamariei Prodan, organizează petreceri pentru divorț, după ce s-a despărțit de soț: „Am peste 20 de solicitări. Pot participa și foștii soți” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, organizează petreceri pentru divorț, după ce s-a despărțit de soț. Andreea Sandu, care este și fina Anamariei Prodan, e pregătită să startul unui proiect unic în România. Aceasta ne-a povestit că a făcut sondaje în rândul mai multor persoane și a constatat că aceste petreceri de divorț sunt la mare căutare în țara noastră. În prezent, ea are peste 20 de solicitări în acest sens. Iată ce se întâmplă în viața ei, după divorțul de Viorel Bogățeanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, organizează petreceri pentru divorț, după ce s-a despărțit de soț. Andreea Sandu, cunoscută și ca fina Anamariei Prodan, ne-a povestit că a făcut mai multe sondaje în România și a văzut că acest proiect cu petrecerile de divorț s-ar bucura de mare succes, astfel că e pregătită să încerce. Conform spuselor ei, la astfel de petreceri pot participa chiar și foștii parteneri…

2234222342

Citește și: Andreea Bogățeanu, nepoata lui Mircea Sandu, și soțul ei au divorțat: 'Nu am stat bine pe picioare când am aflat. Nu prea mă mai simțeam bărbat…'

Citește și: Nepoata lui Mircea Sandu, divorț la indigo după cel al nașilor Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf: „E șocant când afli că nu ești singura femeie din viața soțului”

Citește și: Alexandra Ungureanu, detalii despre viața amoroasă, după ce și-a făcut iubit și s-a despărțit de Dj Gojira: „Când o fi să mă mărit…'. De ce nu s-a mutat încă în noul apartament / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Andreea Bălan și Victor Cornea certurile în cuplu: „A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem'. Ce spun despre gelozie / EXCLUSIV

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, organizează petreceri pentru divorț, după ce s-a despărțit de soț

Andreea Sandu a divorțat în acest an de artistul Viorel Lege, alias Viorel Bogățeanu. La scurt timp după despărțire, nepoata lui Mircea Sandu, care deține și o agenție de turism, e pregătită să facă o schimbare importantă, atât în plan personal, cât și profesional.

'Așa cum probabil foarte multă lume știe, acum ceva vreme am divorțat de soțul meu și m-am reinventat, strălucesc, sunt fericită. Poate vă întrebați 'de ce?'… Pentru că am realizat că în viață, dacă nu te simți bine alături de cineva, trebuie neapărat să faci o schimbare și să îți refaci viața în continuare', a declarat Andreea Sandu, pentru viva.ro.

„Un proiect senzațional, unic în România'

Andreea Sandu are în plan un proiect unic, care constă în organizarea unor petreceri de divorț. La petrecere nu participă doar foștii soți, ci și prietenii și rudele celor doi. Despre ce este vorba mai exact ne spune chiar Andreea Sandu într-un interviu pentru viva.ro.

'În această perioadă lucrez la un proiect senzațional, unic în România. Este vorba de organizarea unor petreceri de divorț. Da, ați auzit bine! Sunt solicitate aceste petreceri de divorț. Sigur că am făcut sondaje. Am întrebat cum li s-ar părea acest lucru și credeți-măm că am peste 20 de solicitări pentru organizarea unor astfel de petreceri', mai spune fina lui Mircea Sandu.

Andreea Sandu susține că e normal ca foștii soți să rămână în relații bune după divorț, ca două persoane civilizate. De asemenea, aceasta spune că viața merge înainte.

„Sunt petreceri la care pot participa foștii soți. Este normal să rămână în relații bune. E normal ca viața să meargă înainte și, cu siguranță, vor fi proiecte unice în România.', a mai declarat Andreea Sandu, pentru viva.ro.

Andreea Sandu: 'Un divorț nu se mai încheie cu un scandal'

Nepoata lui Mircea Sandu, Andreea Sandu, susține că un divorț nu se mai încheie astfel cu un scandal ci cu… o petrecere de divorț. Ea a făcut mai multe sondaje în rândul cunoștințelor și a prietenilor și a constatat că decizia de a organiza astfel de petreceri este una binevenită.

'Ideea este că un divorț nu se ma încheie cu un scandal, ci cu… o petrecere. Și mai e ceva! Există viață după divorț, cel puțin la mine. Sunt chiar înfloritoare. Și sunt convinsă că la mule alte persoane poate fi la fel', a declarat Andreea Sandu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton