Andreea Perju are un nou iubit, după divorțul de Cristi Dociu, tatăl fiicelor sale: "Există cineva în viața mea. Mi-a luat ceva să îl găsesc"

.

Andreea Perju are un nou iubit, după divorțul de Cristi Dociu, tatăl fiicelor sale. Andreea Perju s-a despărțit de Cristi Donciu, tatăl fiicelor sale, după 13 ani de relație. Vedeta a anunțat separarea de fostul soț la sfârșitul lunii decembrie 2022. Cei doi divorțase de mai multă vreme, de mai bine de un an de zile, dar actrița a preferat să fie discretă și nu a vorbit public despre viața ei. Ei bine, la aproape trei ani de la divorțul de Cristi Donciu, Andreea Perju iubește din nou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Perju are un nou iubit, după divorțul de Cristi Dociu, tatăl fiicelor sale. După 13 ani de relație, Andreea Perju și Cristi Donciu s-au despărțit, iar actrița s-a mutat într-o casă cu fiicele sale. Vedeta a început o viață nouă, iar la aproape trei ani de la divorțul de fostul soț, Andreea Perju s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Actrița a vorbit recent despre noul ei iubit.

andreea perjuandreea perju

Îndrăgita actriță este într-o nouă relație de ceva vreme și se declară foarte fericită. Andreea Perju a făcut primele declarații despre iubitul ei, dar a refuzat să-i dezvăluie identitatea. Actrița preferă să fie discretă cu viața ei personală și să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Citește și: Andreea Perju, dezvăluiri surprinzătoare după divorțul de Cristi Donciu: „Nu pot să mă rup de lucruri așa, dintr-odată'. Cum se comportă bărbatul cu fiicele lor

Citește și:Ce spune Andreea Perju despre o nouă relație, după divorțul de Cristi Donciu: „Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc…”

Citește și:Ce făcea Florin Dumitrescu în pauzele de Chefi la cuțite. Abia acum s-a aflat de obiceiul său: „Ne iubim foarte mult”

Citește și:Ce cadou de mii de euro a primit Cristina Spătar din partea soțului ei, Vicențiu Mocanu: „Să moară dușmanii…”. Ce planuri au de sărbători

Andreea Perju are un nou iubit, după divorțul de Cristi Dociu, tatăl fiicelor sale

Andreea Perju este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta a divorțat în urmă cu aproape trei ani de fostul ei soț, Cristi Dociu, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de un alt bărbat. Fără să ofere detalii despre iubitul ei, Andreea Perju a mărturisit că iubește din nou și este foarte fericită. Cristi Dociu și Andreea Perju au avut o relație vreme de 13 ani, iar împreună au două fetițe minunate. După divorț, Andreea Perju s-a mutat împreună cu fiicele sale într-o altă casă, iar acum se declară împlinită pe toate planurile.

Nu aș vrea să vorbesc despre asta neapărat, dar da, într-adevăr există cineva în viața mea, care în momentul de față simt că este un om cu care am rezonat. Mi-a luat ceva timp să îl găsesc, dar simt că, până în momentul de față, suntem pe aceeași lungime de undă și simt că și în următoarea perioadă se vor consolida lucrurile și vor merge pe o direcție lină.Dar nu vreau să vorbesc despre asta, nu am neapărat superstiții, însă știi cum e, ce e la tine acasă, departe de ochii curioșilor, cu atât mai mult că este și toată situația, și sunt fetițele care pentru mine sunt în continuare prioritatea numărul unul și vor rămâne pentru totdeauna. Cu atât mai mult că îmi doresc să le protejez și îmi doresc să existe această intimitate', a declarat Andreea Perju pentru unica.ro.

Deși ea și Cristi nu mai formează un cuplu, Andreea Perju are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț. „Noi am avut o relație superbă. A fost relația care, pentru mine, va rămâne cea mai semnificativă, pentru că din această relație au reieșit cele mai minunate fetițe de pe fața pământului. Iar copilele astea m-au echilibrat, mi-au dat un sens în viață și o putere, pe care sigur mi-ar fi fost mult mai greu să mi-o găsesc, neavându-le pe ele.Noi doi am crescut împreună, am evoluat împreună, am făcut foarte multe lucruri împreună. Adică, până să hotărăsc să o iau pe un alt drum, Cristi a fost un alfa.Doar că eu nu cred în relațiile de care ții cu dinții, doar ca să nu se termine.' a explicat actrita în urmă cu ceva timp.


Andreea Perju a revenit pe micile ecrane

După ce a devenit mamă, Andreea Perju și-a lăsat pasiunea pe locul doi. Îndrăgita actriță s-a ocupat de fiicele sale, iar acum vedeta s-a întors pe micile ecrane, în serialul de comedie
Bravo, tată!', de la Antena 1. Andreea Perju joacă rolul Angelicăi, o directoare de grădinită, mamă de fată și fosta soție a lui Flavius, interpretat de Cosmin Natanticu. Andreea Perju este foarte bucuroasă că a revenit la vechea ei pasiune și susține că personajul Angelicăi i se potrivește de minune.

Nu am intrat încă în vacanță, mai filmăm până pe 20 decembrie. E foarte frumos, e foarte funny, uneori este greu că este normal să fie și așa, dar per total am început să ne cunoaștem, să ne obișnuim unii cu ceilalți, totul devine din ce în ce mai relaxant.', a mai spus Andreea Perju pentru sursa citata.


Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton