Andreea Perju, dezvăluiri surprinzătoare după divorțul de Cristi Donciu: „Nu pot să mă rup de lucruri așa, dintr-odată”. Cum se comportă bărbatul cu fiicele lor

 Dumitrache Laura
.

Andreea Perju, dezvăluiri surprinzătoare după divorțul de Cristi Donciu. Andreea Perju a divorțat de Cristi Donciu, după 13 ani de relație. Cei doi au format un cuplu solid și au împreună doi copii, dar au divorțat în urmă cu doi ani, în mare secret. Acum, vedeta a dezvăluit că după despărțirea de tatăl fiicelor sale a avut multe lecții de învățat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Perju, dezvăluiri surprinzătoare după divorțul de Cristi Donciu. Actrița Andreea Perju a divorțat de tatăl fiicelor sale, Cristi Donciu, după 13 ani de relație. Cei doi sunt separați de aproape doi ani, iar în prezent au o relație apropiată, de dragul fiicelor lor, Mara și Ada. Actrița și fostul ei soț au încercat să își rezolve probleme în cuplu, dar în cele din urmă au ales să meargă pe drumuri separate.

andreea perju a divortat divortandreea perju a divortat divort

Andreea Perju a anunțat la finalul anului trecut că a divorțat de tatăl fiicelor sale. Vedeta a declarat la acea vreme că decizia a fost luată de comun acord, după ce au încercat să își salveze relația. În prezent, Andreea Perju a dezvăluit că a învățat numeroase lecții după despărțirea de fostul soț.

Citește și: Ce spune Andreea Perju despre o nouă relație, după divorțul de Cristi Donciu: „Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc…”

Citește și:În ce relații au rămas Andreea Perju și fostul soț, Cristi Donciu, după divorț: „Faptul că ni s-au separat drumurile, nu înseamnă că au dispărut sentimentele'

Citește și:Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții lui. Artistul recunoaște că e mai dur cu ei, decât soția sa: „Bunelu, termină cu armata asta!' / EXCLUSIV

Citește și:Cine este și cu ce se ocupă Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan. E cu 8 ani mai tânăr decât impresara

Andreea Perju, dezvăluiri surprinzătoare după divorțul de Cristi Donciu

Andreea Perju și Cristi Donciu au divorțat în urmă cu aproape doi ani, după o relație de 12 ani. Au impreună două fiice, Mara și Ada, iar de dragul acestora au decis să rămână în relații bune. Mai mult, actrița a declarat că fostul ei soț este implicat în creșterea fiicelor lor și mereu vor forma o echipă atunci când va fi vorba despre ele.

Tată lor este foarte implicat în tot ce înseamnă educația și creșterea lor. Mi se pare absolut important să își petreacă timp, atât cu mine, cât și cu el. Si cred că mereu pe partea asta, vom rămâne mereu o echipă în ceea ce privește educația și evoluția lor. Adică punctul nostru principal este ca acești copii să crească frumos. Si cu acces la părinți. Așa funcționez eu. Nu pot să mă rup de lucruri așa dintr-odată. Am nevoie de un proces de acceptare. Un proces în care să mulțumesc vieții pentru ce mi-a oferit', a spus Andreea Perju, potrivit spynews.ro.

Andreea Perju, mesaj surprinzător pe Instagram

Andreea Perju a avut o relație frumoasă alături de Cristi Donciu, dar mariajul lor s-a sfârșit în urmă cu aproape doi ani. Fiicelor sale, Ada și Mara sunt rodul iubirii lor, iar în prezent se înțeleg foarte bine de dragul acestora. Recent, actrița a postat pe Instagram un mesaj surprinzător. Vedeta a postat un citat dintr-o carte, în care dă de înțeles că încă mai ține la fostul ei soț, dar de la distanță.

Am descoperit că femeile pot iubi mai departe fără să arate că o fac și fără să îți mai fie alături. Că te pot iubit de la distanță demne și că ajung într-un moment în care preferă să îți fie lecții fără să îți mai fie iubite. Pentru că încrederea este vitală între doi oameni. Iar când nu mai există, nici iubirea, oricât ar fi ea de mare, nu șterge cu buretele greșelile”, a fost mesajul postat de Andreea Perju.

Andreea Perju:”N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și strâng”

Îndrăgita actriță s-a mutat din domiciliul conjugal și în prezent locuiește împreună cu fiicele sale. Andreea Perju a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că a încercat să-și salveze căsnicia.

„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi. Pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe.Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta.N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng. Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers', a spus actrita.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton