Ce spune Andreea Perju despre o nouă relație, după divorțul de Cristi Donciu: "Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc..."

 Raiciu Adriana
.

Ce spune Andreea Perju despre o nouă relație, după divorțul de Cristi Donciu. În urmă cu un an, Andreea Perju și Cristi Donciu au decis să divorțeze, după o căsnicie de aproape 14 ani. Cei doi au rămas în relații bune, ci nu doar de dragul copiilor. Iată ce spune actrița despre viața de după separare de tatăl copiilor și o nouă relație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Perju și Cristi Donciu s-au căsătorit în 2009 și au împreună două fetițe superbe, pe Mara și pe Ada. Însă, în ultimul an, lucrurile au luat o altă întorsătură în relația lor, astfel că s-a ajuns inevitabil la o despărțire, la care totuși nu se aștepta nimeni. Cei doi au decis să divorțeze, însă au rămas în relații bune, nu doar de dragul copiilor, ci a „întregii existențe împreună”.

9-19-1

La mai bine de un an de la separare, Andreea Perju se simte pregătită de o nouă relație. Într-un interviu recent, artista a vorbit despre viața de după divorț. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: De ce a divorțat Andreea Perju de soțul ei, după 13 ani de mariaj: „Mi-a luat patru ani să mă decid'

Citește și: Cum își ajută Andreea Perju fiicele să treacă peste separarea dintre ea și tatăl ei: „E important să…'

Citește și: Mirela Vaida, adevărul despre operațiile estetice: „Nu pot să spun că nu sunt adepta lor, pentru că…’. Cum a reacționat soțul ei când i-a spus că vrea să-și corecteze nasul / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în lacrimi la America Express 2023: „Ne-am certat, dar la greu am simțit să fim una lângă cealaltă…'

Ce spune Andreea Perju despre o nouă relație, după divorțul de Cristi Donciu

Andreea Perju a divorțat de tatăl copiilor ei, iar ea s-a mutat cu fiicele sale într-o casă nouă, după separare. La mai bine de un an de când au decis să meargă pe drumuri diferite, actrița nu exclude, ca în viitorul apropiat, să-și găsească un nou partener.

Da! Cred că va veni un moment în care nu neapărat că o să-mi refac viața, pentru că viața mea e foarte frumoasă. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc în prezent. Cred însă că, la un moment dat, va intra altcineva în viața mea, lucru care e firesc. Nu vreau să mă duc la mânăstire. Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc. Sunt însă împăcată cu ceea ce mi se întâmplă acum, cu faptul că învăț să trăiesc și singură„, a declarat Andreea Perju, potrivit Click.

Totodată, Andreea Perju nu este adepta singurătății și este de părere că suntem făcuți să trăim în doi.

Nu. Eu, de exemplu, nu cred în singurătate. Cred foarte tare că suntem făcuți să trăim în doi. Ce-i drept, în ziua de azi, se tot promovează acest lucru pentru self-esteem (încrederea în sine, n.r.), dar eu nu cred în asta„, a mai spus actrița, potrivit sursei citate anterior.

În ce relații a rămas cu fostul soț

Au înțeles că lucrurile între ei nu mai funcționează, așa că au decis să se despartă. Ba chiar mai mult, au rămas în relații bune după separare, ci nu doar de dragul copiilor.

„Avem o relație ok nu doar de dragul copiilor, ci și de dragul întregii noastre existente împreună. Adică, faptul că ni s-au separat drumurile, nu înseamnă că au dispărut sentimentele unul față de celălalt sau grija unuia față de celălalt. Noi nu suntem într-un război. Nu am fost niciodată și nici nu vom fi, sunt ferm convinsă de chestia asta, de aceea țin foarte tare la intimitatea situației. Nu am fost niciodată genul de persoană publică căreia să-i placă să-și creeze imaginea pe baza unor situații intime sau care țin strict de familie.Consider că anumite lucruri chiar trebuie să rămână strict în viața noastră. Cu toții suntem oameni dimineața când ne trezit, chiar dacă ne-am ales meserii diferite. Cu toții trăim situații care par la fel, dar, de fapt, sunt doar similare, pentru că sentimentele și lucrurile se petrec diferit. De cele mai multe ori, oamenii când ajung într-o situație limită, uită ce au trăit în niște ani de viață și totul se răsfrânge asupra copiilor. La noi nu este cazul și nici nu cred că se va întâmpla asta vreodată’, a susținut Andreea Perju.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton