Andreea Popescu a născut. Prima imagine cu bebelușul

 Raiciu Adriana
.

Andreea Popescu a născut. Noaptea trecută, Andreea Popescu a adus pe lumea cel de-al treilea copil, un băiețel superb, pe care a decis să-l numească Alexie. Vedeta a născut prin cezariană, iar acum a oferit primele declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Popescu este în culmea fericirii! Noaptea trecută, aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care a decis să-l numească Alexie. Pe contul de socializare al lui Rareș Cojoc, partenerul fostei dansatoare, au fost publicate primele imagini cu bebelușul.

an4-2an4-2

De asemenea, după ce a adus cel de-al treilea copil pe lume, prin cezariană, Andreea Popescu a oferit primele declarații. Iată cum se simte, dar și prin ce a trecut în urmă cu o seară!

Citește și:Teo Trandafir, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza: „Dacă vrei să iasă cu păruială…

Citește și: Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe: „M-am speriat foarte tare

Andreea Popescu a născut

Andreea Popescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Micuțul a avut 3.460 gr și 50 cm și a venit pe lume prin cezariană. În urmă cu o zi, vedeta a început să simte primele contracții, care au devenit din ce în ce mai puternice pe seară. Astfel, a luat legătura cu medicul său și a plecat de urgență la spital.

'Ieri toată ziua am avut contracții destul de dese, am fost la biserică și am reușit să mă împărtășesc la Liturghia Darurilor. În timpul slujbei am stat jos pe scaun dar contracțiile erau dese și puțin dureroase, dar cu ajutorul lui Dumnezeu m-am împărtășit, așa ca pe la ora 19:00 am plecat cu Rareș să mâncăm, dar în tot timpul acesta am început să ma cronometrez și i-am trimis doctorului meu Andreas Vythoulkas poză cu intervalele. Mi-a zis: Fugi la urgență!!!' Ca să scurtez, el nu era venit de la Cluj, a venit cummata lui, doamna doctor Mădălina Popescu ( o minunată). Am vrut să plec să mă întorc azi mai pe seară dacă se schimba ceva. Am intrat de urgență în operație, s-a fisurat peretele uterin.', a spus Andreea Popescu pentru Spynews.

Deși operația de cezariană a fost mai complicată, lucrurile s-au stabilizat ulterior. Astfel, la ceva timp după, aceasta și-a putut strânge bebelușul în brațe.

'Am stat câteva ore în operație, am sângerat, nu se coagula sangele. Dumnezeu a lucrat prin doctorul Andreas și prin mâinile doamnei doctor că au avut inspirația să mă bage în sala de operații ca apoi să vadă că deja era uterul rupt. M-am rugat la Sfântul Nectarie și la Sfântul Alexie și pot bucuroasă să îmi țin cea de a treia minune în brate. Un baietel de 3460 de gr, 50 cm si tare frumos.', a mai spus Andreea Popescu.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton