Andreea Popescu are depresie postnatală, după ce a devenit mamă a treia oară: ”Am fost la urgențe în urmă cu câteva zile, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Popescu se confruntă cu depresia postnatală, după ce a devenit mamă pentru a treia oară. În urmă cu câteva săptămâni, fosta dansatoare a Deliei a născut un băiețel perfect sănătos, care a făcut-o din nou mamă. Ei bine, din nefericire, deși se aștepta ca totul să decurgă perfect, mai ales că a mai trecut de două ori printr-o astfel de exepriență, Andreea Popescu a avut o surpriză când a realizat că se confruntă cu depresia postnatală. Iată ce declarații a făcut recent despre acest subiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Popescu era în culmea fericirii în momentul în care a aflat că este din nou însărcinată, ba chiar dezvăluia că nu are de gând să se oprească doar la cei trei copii pe care-i are în aceste momente. Era sigură pe sine și pe situație, tocmai fiindcă mai avea acasă un băiețel și o fetiță, astfel că experiența cu bebelușii nu-i era deloc străină, ci din contră.

popescu-1popescu-1

Bineînțeles, ca orice mamă înainte de a naște, și Andreea Popescu a fost încercată de numeroase emoții și stări, însă după ce și-a văzut bebelușul și l-a strâns la piept, a răsuflat ușurată și zâmbetul i-a apărut pe buze. Totul a decurs normal și frumos, până când fosta dansatoare a Deliei a constatat că se confrunta cu depresia postnatală, iar simptomele și gândurile erau din ce în ce mai apăsătoare pentru ea.

Citește și: Andreea Popescu a născut. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: În ce relații au rămas Delia și Andreea Popescu, fosta dansatoare a cântăreței: „Ne vedem mai rar, dar…'

Citește și: „Nimic”. Așa a răspuns Gabriela Cristea la întrebarea „Ce ai simțit când ai aflat că a murit Marcel Toader?” :”E dureros să constați că…”

Citește și: „Nu suport dogmele bisericești. Simt bisericile în care a intrat Diavolul”. Monica Tatoiu refuză să meargă la mormântul mamei ei

Andreea Popescu are depresie postnatală, după ce a devenit mamă a treia oară

După cum bine știm cu toții, Andreea Popescu este de obicei foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii ei diferite momente, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Totuși, de trei săptămâni, de când a devenit mamă, a dat uitării rețelele de socializare iar fanii i-au simțit lipsa. Fără a se sfii, fosta dansatoare a Deliei le-a mărturisit că se confruntă cu depresia postnatală, însă în mare part a depășit-o.

„Am avut o depresie post-natală, care, de fapt, se numește baby blues. Este ceva normal, este o reglare de hormoni, care ar trebui să treacă după trei săptămâni. Încă nu au trecut 3 săptămâni, dar, cumva, am depășit momentul acesta', a spus Andreea Popescu, pe Instagram.

Andreea Popescu: 'Am fost și la urgențe'

Andreea Popescu nu a trecut prin momente tocmai plăcute de când a fost externată și a mers acasă cu noul membru al familiei. Frumoasa șatenă le-a povestit urmăritorilor ei și tuturor celor ce o îndrăgesc faptul că a ajuns și de urgență pe mâinile medicilor, asta după ce s-a confruntat cu o scădere a lactației, fiindcă nu a mâncat din cauza stărilor pe care le avea.

A fost ușoară, constantă, dar, cumva, am trecut și peste perioada aceasta. Am avut și fizic probleme. Am fost și la urgențe acum câteva zile, dar suntem bine. Am avut și o anumită scădere de lactație, pentru că am mâncat puțin, din cauza stării pe care am avut-o (…) Când crezi că le știi pe toate, vine a treia sarcină și îți dă peste nas', a mai spus vedeta, în mediul online.

Andreea Popescu a născut cel de al treilea copil

Andreea Popescu a adus pe lume cel de al treilea copil în urmă cu trei săptămâni. Fosta dansatoare a Deliei nu era deloc speriată de momentul nașterii, însă a avut parte de câteva complicații, care au făcut-o să se roage ca totul să fie bine și să poată să își țină minune în brațe fără probleme.

‘Ieri toată ziua am avut contracții destul de dese, am fost la biserică și am reușit să mă împărtășesc la Liturghia Darurilor. În timpul slujbei am stat jos pe scaun dar contracțiile erau dese și puțin dureroase, dar cu ajutorul lui Dumnezeu m-am împărtășit, așa ca pe la ora 19:00 am plecat cu Rareș să mâncăm, dar în tot timpul acesta am început să ma cronometrez și i-am trimis doctorului meu Andreas Vythoulkas poză cu intervalele. Mi-a zis: Fugi la urgență!!!’ Ca să scurtez, el nu era venit de la Cluj, a venit cummata lui, doamna doctor Mădălina Popescu ( o minunată). Am vrut să plec să mă întorc azi mai pe seară dacă se schimba ceva. Am intrat de urgență în operație, s-a fisurat peretele uterin.

Am stat câteva ore în operație, am sângerat, nu se coagula sangele. Dumnezeu a lucrat prin doctorul Andreas și prin mâinile doamnei doctor că au avut inspirația să mă bage în sala de operații ca apoi să vadă că deja era uterul rupt. M-am rugat la Sfântul Nectarie și la Sfântul Alexie și pot bucuroasă să îmi țin cea de a treia minune în brate. Un baietel de 3460 de gr, 50 cm si tare frumos.‘, a spus Andreea Popescu pentru Spynews.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton