Andreea Popescu, declarații surprinzătoare despre al patrulea copil: "Dacă vine, îl primim. Ne-am rugat mult să ne dea Dumnezeu..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Popescu i-a dăruit lui Rareș Cojoc, lider mondial la dans sportiv, trei copii și nu spune „nu” celui de-al patrulea, deși recunoaște că nu este deloc ușor. Andreea Popescu a adus pe lume doi băieți și o fată și chiar dacă spune că a fi mamă „este o jertfă permanentă”, dă asigurări că dacă va rămâne din nou însărcinată, va primi cu drag încă un copil în viața lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Popescu și soțul ei s-au rugat mult timp pentru un copil, care s-a lăsat așteptat câțiva ani. Între timp, în viața lor au apărut doi băieți și o fetiță, dar sunt oricând pregătiți pentru încă un copil, mai ales că sunt ajutați de două bone interne.

676676

Andreea Popescu, declarații surprinzătoare despre al patrulea copil

Andreea Popescu și-a revenit după a treia sarcină, se simte foarte bine și a reușit să scape de kilogramele acumulate, așa că este din nou pregătită pentru încă un copil. Nu face parte din planul familiei lor, însă spune că dacă îl trimite Dumnezeu, ei îl vor primi cu brațele deschise.

„Nu mai știu cum trebuie să fie. Sunt bine după a treia naștere. Dacă vine și al patrulea, îl primim, stați liniștiți! De ce m-aș pune în calea lui Dumnezeu? Este greu, nu este ușor. Nu facem nimic în sensul acesta.

Dacă Dumnezeu vrea să ne mai dea un copil, o să ne dea și o să ne asumăm pentru că doi ani de zile ne-am rugat mult să ne dea Dumnezeu un copil și acum ar fi chiar păcat. Și oricum, când iubești copiii, îl iubești și pe primul, îl iubești și pe al zecelea.

Citește și:Catinca Roman îi ironizează pe Marius Elisei, fostul său cumnat, și pe noua lui iubită: „Wow, marea iubire! Foarte rapid, nu? Așa s-a întâmplat și acum 10 ani cu sor-mea'

Citește și:Iasmina Halas de la Puterea Dragostei a pierdut sarcina: ‘Nu știu dacă o să fie vreodată…’ / A mai avut un avort spontan și în 2017

Citește și:Cum își educă Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi băieți adolescenți: „Nu prea îi pedepsesc, mama e mai severă'

Sunt multe mame cu mulți copii, într-adevăr nu este ușor, este o jertfă permanentă pe care trebuie să o ai față de copilul tău și pentru primul, crede-mă…', a declarat Andreea Popescu pentru ciao.ro.

Andreea Popescu nu vrea să mai audă de dans

Deși a fost și ea dansatoare mulți ani și a făcut parte din echipa Deliei Matache, Andreea Popescu nu vrea să mai audă de dans. Deși este încurajată de soțul ei, dansator profesionist și campion cu multe premii internaționale în palmares, Andreea preferă să rămână la rolurile de mămică și femeie de afaceri.

„Eu dans niciodată! Mi se pare că aș fi penibilă eu, nu știu cum să zic! Rareș chiar zice să mai dansăm și noi, dar nu… El este în apogeul carierei și trebuie să îl susțin, înțelegând faptul că pleacă foarte des. După 10 ani am înțeles cum stă treaba și l-am întrebat când are de gând să se retragă.

Mi-a zis: „Nu pot acum. Sunt în apogeul carierei, mai stau un an, un an jumate'. Fiind sportiv profesionist trebuie să ne adaptăm toți și noi și copiii în funcție de el', a mai povestit Andreea Popescu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton