Andreea Raicu, criticată de fani după ce s-a pozat nemachiată, la cei 46 de ani: "Trăiască botoxul!"

.

Din dorința de a se apropia mai mult de fanii ei, Andreea Raicu a apărut nemachiată pe Instagram, doar că urmăritorii ei au profitat de acest moment de vulnerabilitate și au criticat-o. Nu toți, însă, au comentat negativ la adresa felului în care arată. Andreea Raicu are pe rețelele de socializare, din fericire, și oameni care o plac și o complimentează pentru felul în care arată la 46 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu a intenționat să le arate fanilor săi o altă față a ei, complet nemachiată, în intimitatea locuinței sale, doar că a primit reacții neașteptate. Unii dintre urmăritorii săi de pe Instagram nu au reacționat, însă, așa cum spera Andreea Raicu și au „recompensat”-o cu hate.

600x800_agenda600x800_agenda

Cum arată Andreea Raicu nemachiată, la 46 de ani

Andreea Raicu a postat, recent, pe Instagram programul ei de seară și i-a informat pe fani că adoarme devreme, nu iese în oraș și meditează, mesajul fiind însoțit de o fotografie cu ea nemachiată.

„Nu ies seara în oraș, mănânc ceva ușor și beau ceva cald, fac o baie cu săruri care să mă relaxeze, meditez sau fac exerciții de respirație, nu mai folosesc telefonul cu o oră înainte de culcare, adorm înainte de ora 11, mă gândesc la săptămâna care a trecut și caut cât mai multe motive pentru care sunt recunoscătoare să mă asigur că voi adormi cu o stare foarte bună', le-a spus Andreea Raicu fanilor din mediul online.

Andreea Raicu a primit comentarii pro și contra din partea internauților, unii dintre ei nefiind impresionați de stilul sănătos de viață al vedetei. „Trăiască botoxul', „Ce ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?', „Frumoasă', „Vise! Ce fac eu duminică… gătesc, strâng, spăl copiii, calc și-mi planific activitățile pentru săptămână care urmează. Nu este timp pentru gândire prea mult', „Frumoasă doamnă… ești superbă' sunt doar câteva dintre mesajele primite de Andreea Raicu în urma postării de pe contul de Instagram.

Citește și: Dani Oțil s-a întors de la filmările pentru noua emisiune a Antenei 1 și a plâns la Neatza: „A existat și o parte grea a acestei decizii’. Când se difuzează „Power Couple România – La bine și la greu’

Citește și:Când se întoarce Dani Oțil la Neatza. Acum filmează altă emisiune pentru Antena 1 și îl înlocuiește Florin Ristei

Citește și:Cine este Dragoș Dobocan, băiețelul de 10 ani din Oradea, care și-a expus picturile la muzeul Luvru din Paris: „Parizienii au fost uluiți'. E alintat „micul Picasso'

De ce nu are Andreea Raicu iubit și copil la 46 de ani

Andreea Raicu susține că e singură la 46 de ani și „cu totul echilibrată, liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de ceea ce trăiesc, cu toate momentele bune sau mai puțin bune inerente în viață'.

„Sper să nu fiu înțeleasă greșit, îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine ca să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorință și nu din nevoie sau gol interior', a explicat ea, precizând că adesea este întrebată de ce nu este măritată și nu are copii.

„Am o viață frumoasă pentru care am muncit enorm, și nu mă refer aici doar la business. Cred că e prima dată în viața mea când mă simt cu totul echilibrată, liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de ceea ce trăiesc, cu toate momentele bune sau mai puțin bune inerente în viață', a scris ea.

„Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă plusvaloare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine.

Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile de salvatoare, terapeută, asistență sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rândul', a scris Andreea Raicu pe blogul ei.

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a avut relații cu bărbați celebri, precum Cristi Chivu, Tudor Chirilă, Horia Tecău sau Tudor Vasile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton