Andreea Raicu, atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată, la 45 de ani: "Așa pare în această poză"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Raicu a fost întrebată de fanii de pe Instagram, la revenirea din Thailanda, dacă este însărcinată. Curiozitatea acestora a pornit de la o poză în costum de baie, pe care Andreea a postat-o pe rețelele de socializare, și din care părea că se vede o burtică de gravidă. Mai ales că Andreea Raicu a declarat recent că își dorește enorm un copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La revenirea dintr-o vacanță exotică petrecută în Thailanda, Andreea Raicu a răspuns curiozităților fanilor săi de pe Instagram, iar una dintre întrebări a fost: „Ești însărcinată?”. În vârstă de 45 de ani, Andreea Raicu a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mamă.

4343543435

Este sau nu însărcinată Andreea Raicu?

Andreea Raicu abia s-a întors din Thailanda și a postat mai multe fotografii din vacanță, unele imagini erau cu ea în costum de baie.

Pe contul de Instagram, Andreea Raicu a primit mai multe întrebări, iar mulți au fost curioși să afle dacă aceasta este însărcinată. „Ești însărcinată?', a fost întrebată fosta prezentatoare.

Răspunsul Andreei nu a întârziat să apară și, din păcate, nu este unul așteptat de fani, dar mai ales de ea: „Aș vrea eu. Așa pare în această poză! Cu mango sticky rice'.

Citește și: Oana Roman s-a întâlnit cu Petre și Mioara Roman, după despărțirea de Marius Elisei: „Am povestit ca pe vremuri’

Citește și: Dana Badea este gravidă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii a pierdut o sarcină acum 4 luni: „Suntem puțin temători

Citește și: Radu Vâlcan, imagine rară cu mama, bunica și fratele lui: „Au venit ai mei in vizită

Andreea Raicu își dorește enorm să rămână însărcinată

Nu e prima dată când Andreea Raicu vorbește despre acest subiect și este cunoscută dorința ei de a deveni mamă cât mai repede. În urmă cu ceva vreme, fiind invitată într-o emisiune tv, aceasta a spus că ar putea să aibă un copil în curând.

„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.(…) Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz', a spus atunci vedeta în cadrul unei emisiuni.

De ce nu se mărită Andreea Raicu

Andreea Raicu a avut de-a lungul timpului relații de lungă durată cu bărbați celebri de la noi, însă niciodată nu a ajuns în fața altarului. Fosta prezentatoare TV a spus care este motivul pentru care nu se căsătorește.

„De ce trebuie să mă mărit? Știi, interesant este, chiar astăzi vorbeam cu cineva care s-a căsătorit acum trei ani și acum divorțează, își dorea așa de mult să se căsătorească și acum își dorește atât de mult să divorțeze', a declarat Andreea Raicu la Kanal D.

De asemenea, vedeta a mărturisit în emisiunea lui Teo Trandafir ce nu suportă să facă partenerul de viață. „Doar că în momentul în care, și cu un bărbat sau cu oricine altcineva, merg și avem o discuție, mă deranjează ca cineva să stea încontinuu pe telefon, mi se pare o lipsă de respect', a spus Andreea Raicu la Teo Show.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton