Andreea Raicu s-a pozat în ipostaze sexy, în vacanța din Thailanda. Fanii au asaltat-o cu întrebări: "Cine îți face poza când ești dezbrăcată?"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Raicu s-a bucurat de câteva zile de liniște, departe de agitația din București. Vedeta a petrecut două săptămâni în Thailanda, și i-a încântat pe fanii din mediul online cu câteva imagini inedite. Fosta prezentatoare tv le-a arătat internauților poze îndrăznețe, iar aceștia au asaltat-o cu întrebări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu este foarte activă în mediul online, iar recent i-a surprins pe fanii tăi cu imagini inedite din vacanța din Thailanda. În vârstă de 45 de ani, vedeta a vorbit de-a lungul anilor despre încrederea de sine, dar și cât de mult i s-a schimbat viața după ce a început să-și accepte defectele.

andreea mesajeandreea mesaje

Andreea Raicu arată foarte bine la 45 de ani, iar pozele postate de ea pe rețelele de socializare, din vacanță, i-au surprins pe fanii acesteia. Vedeta s-a lăsat pozată complet dezbrăcată, în pat, stând cu spatele.

Citește și: Andreea Raicu, atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată, la 45 de ani: „Așa pare în această poză”

Citește și: Experiențele dramatice care au determinat-o pe Andreea Raicu să-și schimbe radical viața: „Mi s-a blocat coloana, n-am putut merge”

Citește și:De ce a murit comentatorul sportiv Bogdan Socol, la 42 de ani. Rezultatul autopsiei

Citește și:„Au votat de pe conturi fake…” Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Theodor Andrei a fost ales reprezentantul României la Eurovision 2023

Andreea Raicu s-a pozat în ipostaze sexy, în vacanța din Thailanda

Andreea Raicu, 45 de ani,a petrecut două săptămâni de vis în Thailanda, unde a avut parte de momente inedite. Chiar și așa, vedeta a fost activă pe rețelele de socializare și i-a surprins pe fanii săi cu imagini exotice. Fosta prezentatoare tv s-a fotografiat complet dezbrăcată, în pat, stând cu spatele, iar imaginea a stârnit numeroase reacții din partea fanilor.

Andreea Raicu a povestit în nenumărate rânduri că viața i s-a schimbat după ce a început să se iubească pe sine. Vedeta le-a povesti fanilor cum a fost aventura sa din Asia. Vedeta s-a simțit foarte bine în vacanța din Thailanda și abia așteaptă următoarea vacanță.

Vacanța pentru mine înseamnă liniște, deconectare, răsfăț și iubire! Să am libertatea să pot face ce vreau, ce vor corpul și sufletul meu. ⁠După o perioada dificilă am nevoie întotdeauna de liniște – să îmi odihnesc corpul, să nu mă grăbesc nicăieri, să fac totul în ritmul meu, fără niciun alt plan decât cel ghidat de interiorul meu.⁠⁠Cele 2 săptămâni în Thailanda au fost că o gură de aer de care aveam nevoie! Au fost două săptămâni în care nu am făcut decât să îmi odihnesc mintea și corpul. Mi-am închis telefonul și am avut unul separat, pentru urgențe.Nu am avut acces la Instagram, e-mail și nici numere de telefon. Am fost liberă să mă bucur de liniște, de cărți (am citit 3), de soare, de masaje, de somn, de apă, de nisipul alb, de mâncarea incredibilă.” a scris Andreea Raicu pe blogul său.

Cum au reacționat fanii la imaginile cu Andreea Raicu

Andreea Raicu a postat numeroase imagini cu ea din vacanță, dar o poză le-a atras atenția fanilor. Șatena a publicat o poză dezbrăcată, în pat, cu spatele, iar internauții au asaltat-o cu întrebări. „Adică în poza aia…goală-goală?', „Puteai face pozele din față…..toate. Nu mă interesează spatele', „Cu cine ai fost?', „Cine ți-a făcut pozele?', „Curiozitate: cine îți face poze când ești dezbrăcată? Întreb pentru că are nevoie de niște sfaturi despre cum ar ieși mai bine pozele', „Chiar erai goală acolo, în pat?', au fost doar câteva dintre curiozitățile fanilor.

Andreea Raicu, motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum

Andreea Raicu are o viață personală discretă și destul de rar dezvăluit amănunte despre ea. În urmă cu ceva timp, vedeta a explicat care este motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum. Vedeta s-a luptat cu depresia, dar după ce a ajuns la psiholog a început să vadă lucrurile altfel.

A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat. Pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată. Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie.„, a declarat Andreea Raicu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton