Andreea Sasu, imagini emoționante cu bebelușul ei și al lui Philipp Plein: "Dragostea mea". Fiul lor a venit pe lume în urmă cu o săptămână

.

Andreea Sasu, imagini emoționante cu bebelușul ei și al lui Philipp Plein. Andreea Sasu a devenit mamă recent, iar fericiții părinți au împărtășit vestea cu fanii ei, mesajul fiind însoțit de fotografii emoționante, în care micuțul se află alături de ambii părinți, dar și de frățiorul lui mai mare, Romeo, rezultat din relația lui Philip Plein cu Fernanda Rigon.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Proaspătă mămică, Andreea Sasu este extrem de îndrăgostită de micuțul ei, iar azi a postat încă o fotografie cu adorabilul bebeluș, care tocmai a împlinit o săptămână. Fiul Andreei și al celebrului designer Philipp Plein a primit deja și un nume – Hurricane Thor Thunder, după cum a anunțat chiar tatăl lui.

7-17-1

Andreea Sasu, imagini emoționante cu bebelușul ei și al lui Philipp Plein

În urmă cu o săptămână, a venit pe lume fiul Andreei Sasu și al lui Philipp Plein, fericita mămică, dar și soțul ei, devenit tată pentru a patra oară, postând imagini cu bebelușul.

„Azi, cel de-al patrulea fiu al meu Hurricane Thor Thunder – s-a născut la ora 10:58 am (dimineață n.r). Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus. Îmi iubesc toți copiii în mod egal și nu îmi pot imagina o viață fără ei – Romeo/ Rocket/ Rouge și Hurricane. Tati vă iubește pe toți la nesfârșit… Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd crescând împreună și descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot!’, a scris designerul pe pagina sa de socializare.

Recent, Andreea a mai postat o fotografie înduioșătoare cu micuțul ei, care a crescut vizibil, după o săptămână.

Citește și: Andreea Sasu, pictorial provocator în luna a noua de sarcină. Apare lângă Philipp Plein și poartă un halat transparent: „Număr zilele până când vei fi în brațele mele’

Citește și: Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină. Iubita lui Philipp Plein s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, cu burtica de gravidă la vedere: ‘Te așteptăm… H!’

Citește și: O mai ții minte pe ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro? Ce mai face și cum mai arată Bianca Pop: „Am renunțat la vicii de când sunt mamă'

Citește și: Ce relație are Jador cu logodnicul surorii sale și ce i-a spus când s-au cunoscut. Camelia Dumitrache: „Seamănă foarte mult. Fratele meu e mai agitat…’

Andreea Sasu și Philipp Plein au mai format un cuplu timp de câțiva ani, dar s-au despărțit din cauza infidelității designerului. La vremea respectivă, modelul spunea că nu poate duce o viață liniștită lângă el și că nu poate „ierta la nesfârșit. Philipp Plein a reușit s-o recucerească însă, astfel că recent au devenit părinți.

Cine este Andreea Sasu, iubita lui Philipp Plein

Decizia lui Philipp Plein de a se întoarce la fosta lui iubită, Andreea Sasu, i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Creatorul de modă anunța recent că el și Lucia, cu care a avut o relație de 5 ani și doi copii, au hotărât să meargă pe drumuri separate. Românca i-a mai acordat o șansă lui Philipp Plein, după ce se despărțise de el în trecut, pentru că o înșelase.

Publicația Bild a fost cea care a anunțat că Andreea Sasu așteaptă un copil cu designerul german Philipp Plein, dar și despărțirea lui de Lucia Bartoli. Ulterior, creatorul de modă a confirmat pentru jurnaliștii străini noile sentimente pe care le are pentru modelul român. Cei doi au fost împreună în trecut timp de patru ani, iar din 2019 Plein a avut o relație cu influencerul Lucia Bartoli, care i-a dăruit doi copii.

Fotomodelul originar din Pașcani, în vârstă de 34 de ani, a devenit cunoscut în showbiz după aparițiile sale televizate din Italia, de acum câțiva ani. Tânăra s-a mutat în Milano după ce vârsta de 20 de ani, notează revista Rotalianul. În cariera sa de fotomodel, aceasta a avut colaborări cu diverse branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. De asemenea, a debutat și în televiziune, odată cu participarea ei la reality show-ul italian „Temptation Island’, în rolul de ispită.

Designerul Philipp Plein nu e singurul bărbat celebru din viața Andreei Sasu. În trecut, aceasta a avut o idilă cu pilotul de Moto GP Andrea Iannone. Mai apoi, aceasta a avut o relație și cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton