Andreea și Bogdan de la Mireasa s-au despărțit: "Nu are rost să ne chinuim în situația asta...". Care este, de fapt, motivul separării

 Dumitrache Laura
.

Andreea și Bogdan de la Mireasa au decis să se despartă, chiar înainte de marea finală a emisiunii. Cei doi au dezvăluit că și-au dat seama că existe multe diferențe între ei, motiv pentru care au luat hotărârea de a se despărți. Se pare că de la task-ul telefoanelor s-a produs ruptura dintre ei, atunci când cei doi și-au controlat telefoanele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea și Bogdan de la Mireasa au pus punct relației, după ce concurentii au avut niște înțelegeri. Cei doi și-au dat seama că nu pot fi pe aceeași lungime de undă și au decis să se despartă. Ruptura s-a produs de când concurenții au avut task-ul telefoanelor și au descoperit lucruri neașteptate unul despre celălalt.

andreea si bogdan mireasaandreea si bogdan mireasa

Andreea a mărturisit că nu vrea să mai lupte pentru relația cu Bogdan și susține că anumite lucrurile se înâmplă prea repede pentru ea. Astfel, ea și Bogdan nu pot ajunge la o cale de mijloc. La începutul emisiunii Mireasa, cei doi au mai încercat să se cunoască mai bine, dar ulterior concurentul a decis să înceteze cunoaștea cu Andreea.

Citește și: Marius și Ioana de la Mireasa s-au logodit. Cum a fost cererea în căsătorie: „Ea își dorea adrenalină. Și am zis să îi dau suspans…'

Citește și:Scandal de proporții între Bia și mama lui Robert în casa Mireasa. Doamna Anina face acuzații grave: „Drum bun în iad”

Citește și:Viviana Sposub a trecut prin clipe îngrozitoare când a fost în America: „Am avut accident de mașină. Ni s-au furat…'. Vrea să plece din România, după despărțirea de George Burcea

Citește și:Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce a fost acuzată de Gabi Bădălău că nu a plătit nota la un restaurant: „Eu nu pot să respir de omul ăsta, este…'. Cum se apără artista

Andreea și Bogdan de la Mireasa s-au despărțit

Andreea și Bogdan de la Mireasa au decis să formeze un cuplu, la câteva luni după emisiune. Cei doi au încercat să se cunoască la începutul emisiunii, dar Bogdan a decis să oprească cunoașterea cu Andreea, după ce concurenta dădea semne că nu ar dori să formeze un cuplu cu el. Ei bine, în luna septembrie, Bogdan și Andreea s-au sărutat, iar ulterior s-au declarat un cuplu. Deși telespectatorii se așteptau ca cei doi să se căsătorească în casa Mireasa, concurentii au luat decizia de a se despărți. Bogdan și Andreea au declarat că nu mai formează un cuplu.

Andreea susține că ruptura s-a produs de la task-ul telefoanelor, atunci când ea și Bogdan și-au controlat telefoanele și au găsit în ele ceea ce nu se așteptau să vadă. Cei doi au găsit poze indecente și jocuri de noroc, iar concurenta a mărturisit că nu vrea să tragă de o relație care nu va funcționa. „Eu nu am spus că nu vreau să dorm cu el! Poate m-am exprimat greșit. Am spus că rapiditatea cu care se întâmplă toate lucrurile acestea, în mod normal, în afara casei Mireasa nu s-ar fi întâmplat. Aceste lucruri nu sunt tocmai în stilul meu. Nu pot să spun că s-a întâmplat într-un anumit fel cu mine sau ceva de genul acesta… faptul că noi conviețuim fix ca o familie și nu ne-am rezolvat discuțiile care au apărut între noi și faptul că nu ajungem la un numitor comun. Totul s-a schimbat de la task-ul telefoanelor', a spus Andreea de la Mireasa.

Bogdan: „Nu are rost să ne chinuim în situația asta”

De cealaltă parte, Bogdan a declarat că nu doar proba aceea i-a îndepărtat, ci pur și simplu și-au dat seama că nu sunt pe aceeași lungime de undă și nu se pot înțelege. Astfel, au decis de comun acord să nu mai formeze un cuplu și să meargă mai departe în emisiune, separat. „Noi am discutat și sunt mult mai multe lucruri pe care le simțim între noi. Nu vrem să intrăm în detalii! Îi ok așa cum îi! Am încercat să avem o relație… Am ajuns la concluzia că nu are rost să ne chinuim în situația asta', a declarat Bogdan.

Andreea și Bogdan au încercat mereu să își arate sentimentele la vedere, dar se pare că acest lucru nu a fost de ajuns. La începutul emisiunii, Bogdan și Andreea au abordat mai multe subiecte, când el s-a apropiat de ea cu dorința de a o cunoaște.  „Ideea e că nu știu prea multe despre tine. Știu că ești Capricorn, mergi la sală. Andreea eu vorbesc direct, mie îmi place de tine că fată, vreau să știu codița în care ne aflăm. Vrei să vorbim, vrei să ne cunoaște?’, a fost întrebarea adresată de Bogdan. „Da, vreau.’, a fost răspunsul dat de concurentă.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton