Andreea și Cabral Ibacka au împlinit 13 ani de căsnicie! Imagine rară din ziua nunții lor: "Mirii lui 2011"

 Oana Pantazi
.

Andreea și Cabral Ibacka au împlinit recent 13 ani de căsnicie, iar actrița și-a regalat fanii cu o imagine de colecție emoționantă. Cei doi au fost recent nași la nunta Roxanei Hulpe, iar acest moment a fost prilej de bucurie, dar și de nostalgie, după cum se vede din fotografiile postate de Andreea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Parcă mai ieri își uneau destinele, și iată că au trecut deja 13 ani de când Andreea și Cabral Ibacka formează o familie. Între timp, au venit pe lume cei doi copii ai lor, adorabilii Namiko și Tiago, care au completat perfect tabloul de familie. Iată cum arătau Andreea și Cabral în urmă cu 13 ani, când și-au unit destinele!

445815562_18441694180031849_1495320834357364075_n-1445815562_18441694180031849_1495320834357364075_n-1

Andreea și Cabral Ibacka au împlinit 13 ani de căsnicie

Sunt de mai bine de 15 ani împreună, iar în urmă cu 13 ani au spus DA în fața ofițerului Stării Civile și a lui Dumnezeu. Azi, Andreea și Cabral Ibacka sunt unul dintre cele mai longevive, dar și mai carismatice cupluri din showbiz, cu siguranță umorul lor savuros fiind una dintre calitățile care îi ajută să treacă peste dificultăți cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Andreea Ibacka, declarații sincere despre căsnicia de 12 ani cu Cabral: „Când e iubire, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine!'

Citește și: Ce spune Cabral despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Ibacka și certurile în cuplu: „Nu suntem un exemplu. Poate de-afară am putea părea perfecți. Suntem departe de așa ceva’ / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir și-a pierdut complet memoria, după ce a făcut pancreatită și a stat în comă, în 2011: „Am făcut cinci anestezii generale. Am învățat din nou culorile, numerele, textele Beatles’

Recent, cei doi au fost nași la nunta Roxanei Hulpe, colega de trust a lui Cabral, iar andreea, care a îmbrăcat o rochie argintie cu spatele gol, a furat rapid atenția. În ton cu ținuta soției, Cabral s-a făcut și el remarcat… datorită pantofilor animal print. Privindu-i, n-ai fi zis că au trecut atât de mulți ani de când formează un cuplu, dar Andreea și-a luat fanii prin surprindere cu două fotografii „atunci” și „acum”. Dacă cea în care au fost nași s-a viralizat în social media imediat, cu siguranță puțini își mai aminteau cum au arătat Andreea și Cabral Ibacka în ziua nunții lor.

'Primii 13 ani cu de toate…
La mulți ani nouă! Naşii lui 2024 vs Mirii lui 2011.
Swipe left să vezi cum întinerim cu 13 ani',
a scris Andreea Ibacka pe Facebook.

Fotografiile au primit peste 13.000 de like-uri, iar fanii au conchis în unanimitate că sunt la fel de frumoși și acum și că nu s-au schimbat aproape deloc.

Cum se înțeleg Andreea și Cabral Ibacka, după 13 ani de căsnicie

Îi vedem mereu cu zâmbetul pe buze în social media și par că tratează totul cu nonșalanță și cu mult umor, însă Andreea Ibacka a mărturisit că, deși lucrurile nu mai stau ca la început, relația lor s-a construit în timp, devenind una bazată pe lucrurile pe care le-au construit împreună și pe experiențele pe care le-au trăit. Evident, iubirea dintre ei nu a dispărut, însă acum este una matură, chiar dacă par că tratează totul în glumă.

Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar cred că e normal să fie așa. Cred că încă avem multe lucruri care ne leagă, experiențe trăite împreună, pentru că e important să ai lucruri în comun și ne place să călătorim mult, spre exemplu. Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe, decât acasă. În Dominicană am petrecut cel mai mult timp împreună, a fost un plus pentru familia noastră. Dacă se întâmplă ceva, da, pe el îl sun primul.‘, a dezvăluit Andreea Ibacka în cadrul podcastului realizat de Jorge.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton