Andreea Tonciu a spus adevărul, după ce s-a zvonit că divorțează de Daniel Niculescu: "Nu vreau să mint, avem certuri săptămânale. Scandalul începe de la mine. Îi este frică..."

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Tonciu a spus adevărul, după ce s-a zvonit că divorțează de Daniel Niculescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la un moment dat au apărut numeroase speculații în presă despre un posibil divorț între Andreea Tonciu și soțul ei. Din fericire însă, bruneta a negat acest lucru, ba chiar a făcut și o serie de declarații despre acest subiect!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fiică, pe nume Rebecca, care astăzi le aduce numeroase motive de fericire. Ei bine însă, cu toate acestea au existat numeroase zvonuri că relația lor nu merge bine și sunt la un pas de divorț.

andreea-tonciu-12andreea-tonciu-12

Citește și: Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește: „Dacă o să vrea să fie sexy, de ce nu?'

Citește și: Cum își împart Andreea Tonciu și soțul ei responsabilitățile în familie: „El face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu face curat. E babysitter să stea cu copilul?”

Citește și: Larisa Iordache și Cristian Chiriță au stabilit data cununiei civile. Cum va fi trecută în buletin gimnasta după căsătorie: „Am trăit cu acest nume 27 de ani și…”

Citește și: Florin Piersic „a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală', anunță medicii de la Spitalul Foișor. Ce arată ultima evaluare făcută actorului

Andreea Tonciu a spus adevărul, după ce s-a zvonit că divorțează de Daniel Niculescu

Recent, Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a vorbit pe larg despre viața ei personală și privată, moment în care nu a ezitat și a făcut și o serie de declarații despre subiectul care a ridicat numeroase semne de întrebare. Este vorba chiar despre speculațiile privind divorțul dintre ea și soțul ei. Fără a ezita, bruneta e negat totul și a spus clar că nu s-a pus niciodată problema de divorț între ea și Daniel Niculescu.

Niciodată nu s-a pus problema de divorț. Nu am avut astfel de probleme. Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint, dar să zic să divorțăm niciodată. Scandalul în familie începe de la mine. Eu sunt cu nervii, dar la cât de nebună sunt și cât de nervoasă sunt și cât țip, peste un minut nu mai am nimic. Mă relaxez foarte repede.„, a declarat Andreea Tonciu în podcast-ul lui Bursucu.

Andreea Tonciu: „Nu îmi aduce flori. Nu a greșit încât să-mi aducă flori'

Andreea Tonciu a recunoscut că are săptămânal certuri cu soțul ei, însă nu au avut niciodată un motiv de divorț. De asemenea, a explicat și că majoritatea scandurilor încep de la ea, însă și că-i trece în scurt timp și imediat revin la relații bune. Totodată, nu s-a sfiit să mărturisească și că Daniel Niculescu nu mai este atât de romantic ca la început și că nu-i mai aduce mereu flori.

Nu mai face așa acum. Nu îmi aduce flori, doar de ziua mea. Nu mă trezesc într-o zi normală să-mi aducă mie o floare, nu e genul de om. Deocamdată nu a greșit încât să-mi aducă flori. Cred că trebuie să mai treacă ceva timp, să mai greșească sau probabil îi este frică de soția lui, că e nebună și nu o să greșească niciodată', a mai spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu consideră că bărbatul nu trebuie să facă nimic în casă

Andreea Tonciu nu s-a oprit aici cu declarațiile despre căsnicia și soțul ei! Vedeta a dezvăluit că la ei în casă Daniel Niculescu nu face nimic din ceea ce ține de treburile casnice. Nu-l lasă nici să ducă gunoiul, dar nici să aibă grijă de fiica lor, fiind de părere că ea trebuie să facă totul, iar el doar să aducă bani în casă.

„Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, i se pune masa. Da, eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu. E babysitter să stea cu copilul? Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri’, a mai declarat Andreea Tonciu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton