Andreea Tonciu a arătat în online carnetul de note al fiicei sale: "Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta" / Cum învață Rebeca la școala privată

 Dumba Gabriela
.

Andreea Tonciu este foarte mândră de fiica ei, care abia a terminat clasa întâi și a arătat în online carnetul de note al Rebecăi. În mediul online, Andreea Tonciu a postat un videoclip în care le-a arătat internauților cu ce note a închieta fiica sa anul școlar, iar situația vine să confirme că a fost inspirată atunci când a mutat-o la școala privată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Rebeca, fiica Andreei Tonciu, a încheiat cu succes primul an de școală, iar acum este pregătită ca din toamnă să înceapă clasa a II-a. Recent, bruneta mărturisea că este foarte permisivă cu Rebeca și nu are de gând să o streseze cu școala pentru că nu vrea ca fiica ei să treacă prin ce a trecut ea.

4667946679

Cum învață fiica Andreei Tonciu la școala privată și cu ce note a terminat clasa întâi

La toate materiile din programa pentru clasa I, comunicare în limba română, limba engleză, matematică și explorarea mediului, religie, educație fizică, muzică și mișcare, arte vizuale și abilități practice, opțional, Rebeca a obținut doar calificativul „Foarte bine'. 

„Doamne, Doamne, numai ție/ Zi de zi îți mulțumesc/ Că mi-ai dat un înger mie/ O fetiță și-o iubesc/ Mi-ai adus soarele-n casă/ Ea e fericirea mea/ Viața mea-i mult mai frumoasă/ Pentru ca o am pe ea', sunt o parte din versurile care se aud în videoclipul postat de Andreea Tonciu în mediul online.

Rebeca a făcut clasa zero la școala de stat, însă Andreea Tonciu a decis să o mute la una privată. Într-un interviu recent oferit pentru Spectacola, bruneta a mărturisit că sistemul de stat nu era unul potrivit pentru fiica sa.

„Am optat pentru Rebecca primul an de școală la clasa pregătitoare pentru sistemul de stat, dar mi-am dat seama că nu este ce trebuie și acum este într-un sistem privat. Sunt foarte permisivă și așa o să fiu și când o să crească mai mare.

Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta. Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Nu vreau să iasă vreo eminentă, să știe strictul necesar, pentru că acum banii nu se câștigă dacă ai foarte multă carte', a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

Citește și: Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar…’ / De ce se întâlnesc rar

Citește și: „Degeaba ai bani dacă nu știi să te îmbraci. Oamenii îmi spun că le place ceea ce văd. Machiajul…'. Andreea Tonciu a recunoscut că își editează toate pozele

Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește

Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește. Bruneta recunoaște că nu se va opune în cazul în care fata ei, Rebecca, își va manifesta această dorință în viitor și îi va da acordul să facă astfel de fotografii.

„Nu mi-a fost niciodată rușine de nimic din ce am făcut eu. Crezi că am fost singura? Mi-a plăcut. Îmi place și acum. Dacă mai aveam corpul ăla și acum pozam. Corpul îl am, dar nu mai sunt eu 90-60-90. Știu că nu mai e normal să fac asta pentru că am un copil acasă și sunt căsătorită, dar vrei să-ți zic ceva?

Pozele sunt pe tot internetul. Dacă mă vede fiica mea sau dacă mă văd copiii de la școală de la fiica mea ce făceam eu acum câțiva, care e problema că mai fac și în 2024?’, a spus Andreea Tonciu, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

„Nu te-ai gândit niciodată că vor veni copiii la Rebecca și îi vor spune: „Uite-o pe mama ta dezbrăcată prin presă’ sau „Uite ce făcea mama ta’?’, a întrebat Bursucu.

„Nu, nu m-am gândit’, a răspuns Andreea Tonciu.

„Ce o să-i spui în momentul în care o să vină la tine și o să-ți spună „Mami nu te supăra, bătea vântul afară? Ce e cu pozele astea? Nu mai aveai bani de haine?„’, a continuat Bursucu.

„I-aș spune că sunt poze deocheate și că va avea și ea voie să facă când va fi mai mare. Asta o să-i spun, a zis Andreea Tonciu.

„O să-i dai voie?!’, a întrebat Bursucu.

„Normal. De ce să nu-i dau voie? Eu sunt o persoană foarte sinceră. Poate o să fiu acuzată de chestiile astea, dar nu mă interesează hate-ul pe mine. Eu zic ceea ce simt și exact ceea ce fac eu și ce am să fac. Normal că dacă copilul meu o să vrea să fie sexy și o să pozeze cum a pozat mămica ei, de ce nu? Dacă ești sexy și pozezi sexy asta înseamnă că faci ceva greșit?! Nu! Vedetele mari, de afară, fac chestia asta’, a explicat bruneta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton