Andreea Tonciu, ironică la adresa lui Jador, după ce Faimosul a venit cu Biblia la Survivor: "M-a dezamăgit. Recomand să-și lase cariera și să se călugărească"

 Oana Pantazi
.

După ce a revenit din Republica Dominicană, Andreea Tonciu a vorbit despre experiența de acolo și, printre altele, a avut și un comentariu destul de ironic la adresa lui Jador, care, spune ea, a venit cu Biblia la Survivor, dar înjură. Și, spune ea, artistul nu este singurul care și-a luat Cartea Sfântă cu el în această aventură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Revenită în țară, după ce pe 18 ianuarie a fost eliminată din cel mai urmărit reality show de aventură, Andreea Tonciu a comentat, în stilul caracteristic, despre experiența din Republica Dominicană, iar printre cei luați în vizor a fost Jador, care, deși a venit cu Biblia după el, continuă să înjure. Andreea nu s-a abținut să-l ironizeze pe artist.

412373431_915345653294145_1922483389296439782_n412373431_915345653294145_1922483389296439782_n

Andreea Tonciu, comentariu ironic la adresa lui Jador, după ce Faimosul a venit cu Biblia la Survivor

Pe 18 ianuarie, Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor All Stars. Atunci, fanii ei și ai Roxanei Nemeș au stat cu sufletul la gură, cele două concurente fiind propuse spre eliminare. La final, Andreea Tonciu a părăsit concursul și, cu toate că a stat foarte puțin în competiție, la întoarcere fosta concurentă avea deja niște păreri construite și a mărturisit că lucrurile au stat altfel față de competiția de acum doi ani. Printre cei care au dezamăgit-o, chiar din tabăra ei, s-a numărat Jador.

Citește și: Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars! Cum a fost fotografiată pe aeroport și ce gafă i-ar putea atrage o sancțiune uriașă de la Pro TV

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Cum a reacționat Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată din competiție

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Moroșanu de la Survivor All Stars. Georgiana profesează ca medic, a absolvit două facultăți și deține o afacere prosperă

Citește și: Ioana Tufaru crede că tatăl ei, regretatul Dan Tufaru, i-a falsificat diagnosticul de retard mintal, la 18 ani: „A încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta. Nu m-a vrut’

„Credeam că o să stau mai mult!  S-a schimbat jungla față de acum doi ani! Nu mai e jungla aceea! Este foarte greu. Am zis că mor, nu am crezut că o să fie atât de greu. Eu mereu am apreciat echipa Războinicilor, pentru că sunt niște oameni normali, știu să facă strategii, știu să fie prieteni, știu să piardă, pe când la Faimoși nu zicea nimeni nimic, nu aveai cu cine să râzi,  să faci o glumă, nimic!

Unii au venit cu Biblia, deci emisiunea asta se transformă, unii vor să se călugărească, după ce ies de la Survivor, nu doar Jador, și Zanni avea Biblia. Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia. Jador m-a dezamăgit.(…) Îi recomand să-și lase cariera și să se călugărească', a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță, de la PRO TV.

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor după primele zile de competiție

Andreea Tonciu a plecat foarte optimistă și încrezătoare de data aceasta la Survivor All Stars. A mai participat în trecut, însă nu a stat foarte mult timp fără familia ei. Acum, le-a promis că o să stea cel puțin câteva săptămâni, însă se pare că drumul ei a fost cu totul și cu totul diferit. Nu a renunțat, ci probele au fost mult mai dificile decât se aștepta, astfel că participarea ei a fost una de scurtă durată și de data aceasta.

„Pot spune, fără să stau pe gânduri, că acest sezon a fost mult mai dificil decât cel de acum doi ani în care am participat. De la faptul că încă din prima zi am fost nevoiți să ne construim singuri adăpostul deoarece nu mai aveam nimic în junglă și până la probele prin care am trecut la jocuri. Pentru mine una, chiar dacă psihic eram mai bine pregătită și știam la ce să mă aștept, tot ceea ce s-a întâmplat, m-a luat prin surpindere și m-a trecut prin toate stările.„, a spus Andreea Tonciu pentru Ciao.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton