De ce a decis Andreea Tonciu să vorbească despre infidelitatea tatălui său: „Mai bine să fac de râs, decât să fac rău”

 Martin Lorena
.

De ce a ales Andreea Tonciu să vorbească despre infidelitatea tatălui său. Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din România din cauza personalității sale extrem de dezinvolte. Recent, ea a dezvăluit că părinții săi vor divorța deoarece tatăl său a fost infidel pe parcursul căsniciei sale. Întrebată de ce a făcut acest detaliu public, Andreea a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu se numără printre vedetele controversate din România. Bruneta a fost deseori criticată de oameni pentru că mereu spune lucrurilor pe nume, fără perdea. Recent, ea a dezvăluit faptul că tatăl său a ieșelat-o pe soția sa, femeia care i-a adus pe lume doi copii. Fanii au reacționat imediat și s-au întrebat de ce a ales vedeta să facă publice detalii din viața sa personală.

Andreea-Tonciu-1Andreea-Tonciu-1

Aceasta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri și a explicat de ce a făcut anunțul public. Iată declarațiile brunetei!

Citește și: Emil Rengle, atac la Andreea Tonciu, după eliminarea de la Survivor:'A stat mai mult leșinată decât trează'

Citește și: Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC.Ce studii are vedeta

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.

Citește și: Laura Giurcanu, de nerecunoscut după 3 luni de foamete la Survivor:„M-am holbat în oglindă câteva minute’ 

De ce a ales Andreea Tonciu să vorbească despre infidelitatea tatălui său

Andreea Tonciu a fost cea care a făcut public divorțul părinților săi. Totul a început vara trecută, atunci când tatăl asistentei TV a avut o relație extra-conjugală cu menajera familiei. Acum, fanii s-au întrebat de ce a vorbit despre acest subiect, iar bruneta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

Am vrut doar să vorbesc despre acest subiect, pentru că nu pot să fac rău nimănui. Și mai bine să fac de râs decât să fac rău. Măcar m-am descărcat, mi-am zis oful și aia e'a spus ea la Antena Stars.

„Mama este ok'

Andreea a explicat faptul că vorbește în continuare cu tatăl său, în ciuda aventurii care i-a stricat căsnicia. Aceasta îi este alături mamei sale și susține că poate gestiona corect situația, având în vedere că recent a împlinit 36 de ani, iar experiența vârstei își spune cuvântul.

Cu tata vorbesc, normal, că e tatăl meu și nu am cum să nu vorbesc. Tata cu mama sunt de la 17 ani împreună, prima dragoste. La 17 ani a rămas mama gravidă cu mine. (…) Mama este ok. Suntem alături de ea, mai ales eu că sunt mai mare și știu anumite lucruri'a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton