„Soțul meu nu este de acord să ascult manele în casă cât e copilul”. Andreea Tonciu, interdicție din partea soțului ei / Cum își educă cei doi fiica

 Tudorache Simona
.

Andreea Tonciu a primit o „atenționare' din partea soțului ei. Soțul Andreei Tonciu ține ca vedeta să respecte anumite interdicții în ceea ce privește creșterea fiicei lor. Daniel Niculescu nu e de acord ca bruneta să asculte manele atunci când în preajmă se află și micuța Rebecca. Ba mai mult, el nu vrea ca fiica lor să primească tot timpul dulciuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu, interdicție din partea soțului ei. Andreea Tonciu e, însă, nedespărțită de Rebecca și nu îi refuză nimic. Cele două merg împreună și la salonul de frumusețe. Bruneta recunoaște că i-a oferit fiicei sale multă libertate și așa a reușit să o câștige.

andreea-tonciu-80andreea-tonciu-80

Andreea Tonciu, interdicție din partea soțului ei

Andreea Tonciu susține că soțul său nu este autoritar, dar ține la anumite lucruri. „Autoritar nu este, pentru că el îi cumpără mai multe decât mine, eu îi cumpăr un produs, dar când iese cu tati…Eu sunt foarte bună, eu pe Rebecca o las să facă ce vrea, mai am și momente în care o cert.

Eu mai ascult manele în casă, iar soțul meu nu este de acord cu asta, că de ce ascult manele în casă cât e copilul, aici intervine tati sau de ce mănâncă dulce, eu o las să mănânce orice. El se duce și îi cumpără de alea bio, mă zăpăcește pe mine de cap, dar pe ea? Și de asta stă mai mult cu mine, pentru că eu îi dau libertatea asta', a dezvăluit Andreea Tonciu, într-o emisiune online, conform Cancan.

Andreea Tonciu merge cu fiica sa, Rebecca, peste tot

Andreea Tonciu are o relație specială cu fiica ei, pe care o implică în numeroase activități. Vedeta o ia pe Rebecca acolo unde merge și ea și nu crede că ar putea fi altfel.

„Nu te gândeai vreodată că Tonciu o să fie așa, nu? Nu am crezut nici eu niciodată, dar oriunde o iau cu mine. Nu aș putea să mai plec undeva fără Rebecca acum, am timp cu soțul meu, pentru că copilul este de la 8:30 până la 17:00 la școală, timp este să stau cu soțul, dar așa să plec undeva fără ea, nu. Nu pot, nu mă lasă sufletul să o las acasă', a mai adăugat vedeta.

Citește și: Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce artistul a spus că nu mai vrea să fie asociat cu Raluca Pastramă: „El știa ce a luat și e urât din partea lui să vorbească despre asta'

Citește și: Ionuț Varodi, noi săgeți către Mirela Retegan, după plecarea din Gașca Zurli: „Singura problemă a fost ea. Mi s-a ridicat un văl de pe ochi'. Cu ce se ocupă acum Bucătărașul Lulu

Citește și: Jamila și soțul ei marocan, Mohamed, s-au cunoscut pe Internet. S-au întâlnit abia după doi ani: „A pornit dintr-o joacă! Nu a fost dragoste la prima vedere”

Citește și: Cum arată fiica lui Andrei Gheorghe, la șase ani de la moartea jurnalistului. Anastasia lucrează în industria modei și locuiește la Londra

Andreea Tonciu și-a mutat fiica de la o școală de stat la una privată

Andreea Tonciu a menționat că vrea să-i ofere o educație frumoasă fiicei sale, Rebecca. Cu toate acestea, spune că nu dorește ca fata să se streseze cu materiile din școală ce nu-i vor fi utile pe viitor. Andreea Tonciu a decis să o mute pe micuța Rebecca de la școala de stat la una privată, menționând că, în ziua de azi, banii se pot câștiga și fără cunoștințe academice.

„Am optat pentru sistemul de stat, dar mi-am dat seama că nu este ce trebuie și acum este într-un sistem privat. Sunt foarte permisivă și așa o să fiu și când o să crească mai mare. Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta. Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Nu vreau să iasă vreo eminentă, să știe strictul necesar, pentru că acum banii nu se câștigă dacă ai foarte multă carte.’, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton