Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor: „E un îmbârligator, un minicinos”

 Martin Lorena
.

Andreea Tonciu îl consideră pe Emil Rengle veriga slabă a Faimoșilor de la Survivor. Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a ajuns în centrul atenției datorită modului în care abordează situațiile, spunând mereu ceea ce simte. Recent, ea a oferit un atac dur la adresa lui Emil Regle, fostul său coleg de la Survivor România. Iată ce a declarat bruneta!

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a fost mereu genul de persoană care a spus tot ce gândește. Recent, după ce a fost eliminată de la Survivor România, ea și-a spus public părerea despre mai mulți Faimoși. Printre aceștia se numără și Emil Rengle, dansatorul care a supărat-o foarte tare pe brunetă. Iată cum l-a caracterizat fosta concurentă Bravo, ai stil!

Andreea-Tonciu-3-6Andreea-Tonciu-3-6

Vedeta a spus exact ceea ce a gândit cu privire la fostul său coleg de echipă. Se pare că Andreea îl consideră pe dansator veriga slabă a emisiunii.

Citește și: Ce traumă are Andreea Tonciu după ce a fost eliminată de la Survivor:’E șocată de ceea ce a trăit acolo’

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera:„Zici că sunt vrăjitoare

Citește și: Morgan Stevens a murit. Actorul din serialul „Melrose Place a fost găsit fără suflare în locuința sa

Citește și: Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa.A avut mai multe job-uri

Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor

Andreea Tonciu a fost întrebată cine consideră că este veriga slabă a competiției Survivor România și a răspuns fără să stea pe gânduri: Emil Rengle. Cu atât mai mult, ea susține că acesta nu se poate numi faimos și că este doar un băiat care merge pe tocuri. Bruneta nu înțelege de ce este implicat dansatorul în acest proiect de la ProTV.

„Nu putem să îi numim pe toți Faimoși. Nu cred că toți sunt faimoși acolo. Dansatorul minune pe tocuri de 20 nu este faimos. Câte reality-show-uri are la activ? Dansatorul, tocurile vorbesc acolo nu el. El e veriga slabă. Trebuia să facă traseul pe tocuri, ca măcar era amuzant, altfel nu știu de ce e acolo că nu aduce niciun punct echipei.', a spus Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„N-are ce căuta acolo, e un îmbârligător, un mincinos'

Andreea Tonciu a spus cuvinte dure la adresa dansatorului. Aceasta nu doar că nu îl consideră faimos, ci are o părere foarte proastă despre el. Bruneta l-a caracterizat ca fiind îmbârligător și mincinos.

„N-are ce căuta acolo, e un îmbârligator, un minicinos. Eu am spus-o că nu sunt faimoasă. Am spus mereu. Sunt cunoscută, nu mă pot numi faimoasă sau vedetă. Nu sunt dansatoare, cântăreața. Sunt femeie și punct. Eu sunt plăcută pentru sinceritate și nebunia pe care o provoc uneori când vreau', a adăugat ea.

Sursă foto:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton