Andreea Tonciu s-a împăcat cu Roxana Nemeș, după scandalurile din trecut: "Chiar și ea și-a dat seama ce fel de persoană sunt. Pot să spun că Survivor ne-a împăcat. Nici nu..."

 Tudorache Simona
.

Andreea Tonciu s-a împăcat cu Roxana Nemeș, după scandalurile din trecut. Andreea Tonciu s-a certat cu Roxana Nemeș la Bravo, ai stil!, dar s-a împăcat cu ea la Survivor. Dacă în prima competiție cele două și-au aruncat vorbe grele, în cel de al doilea concurs apele s-au liniștit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a recunoscut că nu mai are nimic de împărțit cu Roxana Nemeș, care a surprins-o în mod plăcut la Survivor și că situația din trecut e dată uitării.

andreea-tonciu-0andreea-tonciu-0

Andreea Tonciu s-au împăcat la Survivor

Bruneta spune că nu îi poartă pică Roxanei Nemeș. Roxana a fost foarte OK la Survivor, chiar nu am nimic personal cu ea. Nu îi port ranchiună. Nu sunt genul de persoană răutăcioasă și chiar și ea și-a dat seama ce fel de persoană sunt. Pot să spun că Survivor ne-a împăcat, știi? Chiar n-am avut nimic. Nici nu vreau să am ceva cu ea.

Măi, la mine chestia e așa: am ceva cu tine dacă ai și tu ceva cu mine, dacă te legi de mine. Eu n-am cum să te înjur pe tine dacă tu nu mă provoci. Noi până la Survivor nu ne-am mai întâlnit deloc și nu am mai vorbit', a declarat Andreea Tonciu pentru Fanatik.

Andreea nu a dus mari bătălii cu colegii de la Survivor. A încercat să se înțeleagă cu toți și a reușit. M-am înțeles bine cu toți, știi? La un moment dat știi că unii mai vorbesc, alții nu mai vorbesc…

Eu am încercat să fiu surioara lui Zanni. Nu s-a putut chiar așa cum mi-aș fi dorit. A fost un frate de-al meu vitreg, din punctul meu de vedere (n. red: râde)', a mai spus Tonciu.

Citește și: Loredana Chivu a răbufnit după ce fostul iubit, Dani Leș, a spus că ea ocupa funcția administrator la firma lui: „Am fost o angajată fictivă, iar el nu îmi dădea mie salariu. Mi-a dat doar niște cadouri, majoritatea fake-uri”

Citește și: Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, prinși de furtună în Dubai: „Situația a fost una critică. Din cauza inundațiilor nu puteam să ieșim nici măcar din hotel”. Cum au reușit să scape

Citește și: Pepe știa de relația Ralucăi Pastramă cu noul iubit încă din noiembrie: „Am văzut pe telefonul Mariei. I-am văzut locația. A venit cu el în fața casei…”/ Ce relație are artistul cu fostul soț al șatenei, Ihrahim Ibru

Citește și: Răspunsul lui Dorian Popa când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif (Babs): „Am greșit, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu…'

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș s-au atacat la Bravo, ai stil!

Problemele dintre Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au început atunci când cele două au ajuns la Kanal D, în competiția Bravo, ai stil!. Concurența acerbă le-a făcut să se atace reciproc. Andreea Tonciu a susținut că nu știe niciun hit din repertoriul Roxanei Nemeș, iar aceasta a amenințat-o că o dă în judecată.

Vreau să îmi spuneți și mie un hit, hai că e mult spus hit, o melodie de-a Roxanei Nemeș. Nu cunosc', a atacat-o Andreea Tonciu.

De asemenea, Roxana Nemeș a ținut să îi spună că își va lua revanșa în sala de judecată, atunci când vedeta a făcut aluzii la viața ei intimă. „Dă-mă în judecată. Îți iau și banii, fata mea, și chiloții de pe tine, că și ăia sunt fake, ești nebună?',  i-a spus Andreea Tonciu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton