„Inimioare, mesaje în engleză. El voia să plece în Rusia, zicea de o afacere. Așa proastă mă credea?”. Andreea Tonciu și-a prins soțul în timp ce flirta cu o rusoaică

.

Andreea Tonciu și-a prins soțul în timp ce flirta cu o rusoaică. Andreea Tonciu este una dintre vedetele showbiz-ului românesc care nu se ascunde în fața camerelor de filmat și povestește pe larg ce se întâmplă în viața ei privată. Recent, a dezvăluit că a găsit în telefonul lui Daniel Niculescu o serie de mesaje cu o rusoaică, pe care a cunoscut-o la un hotel din Turcia, când au fost în vacanță. Iată cum a reacționat, de fapt, când a aflat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță. Deși sunt o familie frumoasă, vedeta nu a ezitat și a recunoscut că a găsit mesaje neașteptate în telefonul soțului ei în urmă cu mai mulți ani, chiar după o vacanță în Turcia.

andreea-tonciu-a-fost-batuta-in-bucuresti.-vedeta-atacata-cu-cutite-politia-a-ajuns-de-urgenta-3andreea-tonciu-a-fost-batuta-in-bucuresti.-vedeta-atacata-cu-cutite-politia-a-ajuns-de-urgenta-3

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile rămas însărcinată cu el: 'Am început să plâng. Era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem, nu știam dacă vrea să stea cu mine…'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu a acceptat să participe la Survivor All Stars: „Data trecută am simțit lipsa… sper să fie diferit”

Citește și: De ce a lipsit Gabriela Cristea de la prima ediție Mireasa – Capriciile Iubirii. A fost internată de urgență la spital: „Mă durea totul. Am niște probleme de sănătate…'

Citește și: Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. E fostă gimnastă recunoscută pe plan internațional

Andreea Tonciu și-a prins soțul în timp ce flirta cu o rusoaică

Andreea Tonciu a povestit pe larg cum și-a prins soțul în timp ce vorba cu o altă femeie. Totul a început după ce au plecat în Turcia, doar ei doi, drept cadou din partea lui Daniel Niculescu pe urma unui scandal mare între ei. Deși tocmai se împăcase la îndemnul nașei lor, Anamaria Prodan, imediat după vacanță au fost din nou protagoniștii unui conflict mosntruos.

„Tot în Turcia s-a întâmplat, la all inclusive. Am fost la un hotel adults only. După o ceartă extravagantă, în care m-a împăcat nașa mea, Anamaria Prodan, s-a gândit el să îmi facă cadou o vacanță, doar eu cu el. Nu fusesem acolo și am zis că mergem acolo fără copil, ne distrăm. Din tot hotelul ăla, că ai văzut că sunt mari hotelurile în Antalya, bărbatul meu s-a înhăitat cu unu care a venit acolo cu amanta, un român care a venit cu amanta la acest hotel. Eu când sunt în vacanță îmi văd de treaba mea, nu stau să mă uit stânga dreapta. Eu sunt cu masajele, cu mâncarea, plajă.

Ai văzut ce este la acest hotel, numai bunăciuni, sâni goi, rusoaice, dansatoare, ucrainience, toate alea. Eu stăteam la plajă acolo, îmi făceam programare la masaj. Am văzu că tot lipsește bărbatul meu cu ăsta, zic „mă, ce dracu!„. Trece și vacanța, eu dormeam pe mine, cum dorm de fiecare dată, până când îmi spune cineva să mă trezesc. Eu mă trezesc greu, după o săptămână, după o lună, dar mă trezesc într-un final.„, a povestit Andreea Tonciu în podcastul lui Jorge.

Andreea Tonciu: „I-am controlat telefonul pentru prima dată, mă jur'

Deși nu obișnuia să-i verifice telefonul, ba chiar a declarat că a fost pentru prima dată când a făcut acest lucru, Andreea Tonciu a simțit că ceva nu este în regulă. Așa cum se aștepta, a găsit o conversație cu o femeie, în care aceasta și soțul ei vorbeau destul de apropiat, cu inimioare și cuvinte siropoase. Bineînțeles, a luat foc când a văzut totul, așa că nu a ezitat și a contactat-o pe respectiva „amantă', care era chiar dansatoare la hotelul din Turcia unde au fost.

„Zic, ce ar fi să-i iau telefonul la control. Să mor eu, era prima dată, acum 5 ani. Îi iau telefonul și îi găsesc mesaje. Cu cine crezi? Cu o dansatoare de la hotel, o rusoaică. Inimioare, mesaje în engleză, vai de capul meu. Iau Instagram-ul ei și îi scriu cu engleza mea: „Este soțul meu, c&*%$. Vrei să te omor? Fă, este soțul meu (…)„.

Soțul Andreei Tonciu voia să plece în Rusia pentru a se vedea cu dansatoarea

Andreea Tonciu i-a scris un mesaj destul de vulgar, în care i-a spus că Daniel Niculescu este soțul ei, iar mai apoi și-a dat seama că soțul ei chiar voia să se întâlnească cu ea. Mai concret, acesta îi spusese ceva legat de o afacere în Rusia, însă mi apoi ea a făcut legătura și adevărul a ieșit la iveală.

În fine, uitasem să spun. După ce m-am întors din vacanță, soțul meu îmi spune că vrea să plece în Rusia cu o afacere, că vrea să aducă de acolo ceva care e mai ieftin decât în China. Mă atât de proastă mă crezi? Eu pusesem botul. El își pregătise terenul să plece să o cunoască pe doamna, domnișoara, ce era. Nu zic ce scandal a ieșit, nu vrei să știi ce a fost la gura mea.„, a concluzionat Andreea Tonciu.

Așa cum era de așteptat, Andreea Tonciu și soțul ei au avut o ceartă monstruoasă după cele întâmplate, însă au reușit să treacă peste acest moment deloc plăcut din viața lor.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton