Andreea Tonciu și soțul ei s-au mutat în casă nouă. Primele imagini cu locuința: "Mi-am dorit să am un spațiu confortabil"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, sunt împreună de ani de zile, iar recent s-au mutat în casă nouă, alături de fiica lor, Rebecca. Cei doi sunt extrem de fericiți și vor petrece sărbătorile de iarnă în noua locuință. Vedeta a postat câteva imagini cu locul preferat din noua sa casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a renunțat la viața de noapte și la evenimentele mondene după ce s-a căsătorit cu fostul fotbalist Daniel Niculescu. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, având împreună o fiică, Rebecca, în vârstă de 7 ani. Recent, fosta asistentă tv și familia ei s-au mutat în casă nouă.

andreea tonciuandreea tonciu

Vedeta a dezvăluit cum va petrece Crăciunul și Revelionul anul acesta. Deoarece s-a mutat în casă nouă, Andreea Tonciu a decis să petreacă sărbătorile de iarnă în noua ei locuință, alături de cei dragi. Bruneta este foarte mândră de casa ei și pe rețelele de socializare a postat câteva imagini cu locul în care ea se relaxează.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Tonciu și soțul ei nu poartă verigheta: „În orice cuplu există certuri”. S-au căsătorit în urmă cu șapte ani

Citește și:Andreea Tonciu și-a topit acidul din buze și își face noi intervenții estetice: „Trebuie să mă îmbunătățesc. Mă fac din ce în ce mai frumoasă'

Citește și:Călin Donca este eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu: „Înlocuirea măsurii arestării preventive cu…”

Citește și:Gabriela Prisăcariu la spital cu mai multe simptome, după ce fiul ei a avut febră două zile: „Mă simt foarte rău, îmi bubuie capul, gâtul…”

Andreea Tonciu și soțul ei s-au mutat în casă nouă. Imagini cu locul preferat al vedetei

Andreea Tonciu formează un cuplu cu Daniel Niculescu si au împreună o fiică, pe Rebecca. Dacă în trecut, fosta asistentă TV era prezentă la toate evenimentele mondene, în prezent, viața Andreei Tonciu este total diferită. După ce s-a căsătorit și a devenit mamă, bruneta a devenit mai responsabilă și apare rar la tv. De curând, Andreea Tonciu si soțul lor s-au mutat în casă nouă, alături de fiica lor.

Vedeta a mărturisit că va petrece Crăciunul și Revelionul în noua locuință, împreună cu persoanele dragi. „Pentru mine Crăciunul și Revelionul sunt două zile ca orice altele din an. De fiecare dată am ales că de Crăciun să stau cu familia, iar de Revelion plecam undeva, dar nu în România. Anul acesta pentru că m-am mutat în casă nouă le voi petrece pe amândouă în casa nouă. Anul 2023 a fost unul foarte bun pt mine și soțul meu, chiar am avut destule realizări, am schimbat multe. Am o dorința mare, să plec în Maldive. Soțul da, nu e vorba de asta, dar lui nu îi place atâta zbor cu avionul',a declarat Andreea Tonciu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

De asemenea, bruneta a postat pe Instagram o imagine în care le arată internauților cum arată spațiul unde se relaxează din noua ei locuință. „Mi-am dorit sa am un spatiu confortabil in casa mea, acolo unde imi petrec timpul cand ma relaxez', a scris Andreea Tonciu în dreptul imaginii.


Andreea Tonciu, despre relația cu soțul ei

Invitată în cadrul unui podcast, Andreea Tonciu a vorbit despre relația cu soțul ei. Daniel Niculescu și Andreea Tonciu s-au căsătorit în urmă cu 7 ani și au împreună o fiică. De când a devenit mamă, bruneta a decis să se axeze mai mult pe viața de familie și este mult mai discretă cu viața personală. Andreea a declarat recent că ea și soțul ei au o relație frumoasă, și chiar dacă mai există certuri, se împacă foarte repede.

În orice cuplu există certuri. La mine, îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu se pune problema de o despărțire. Știi ce ține în relația mea cu soțul? Imediat uităm. Acum ne certăm, peste 5 minute vorbim ca și cum nu s-a întâmplat nimic.Nu țin ranchiună. Mai sunt unele femei sau unii bărbați, care zic trebuie să îl pun la punct, două-trei zile nu vorbesc cu el. Hello? Stați în aceeași casă, dormiți în același pat, cum să nu vorbești? N-ai cum, mie mi se pare o tâmpenie chestia asta.Nu există așa ceva la mine. Vorbesc, înțelege, bine, nu, iarăși bine. Cred că d-aia îmi merge mie bine, că nu țin ranchiuna asta așa mare', a declarat Andreea Tonciu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton