Andreea Țopan și-a dat demisia de la Observator: Reacția lui Valentin Butnaru, colegul ei de la Antena 1: "Știu că te enervează..."

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Țopan și-a dat demisia de la Observator. Vineri, 8 decembrie, Andreea Țopan a prezentat ultimul buletin de știri Observator la Antena 1. Jurnalista a anunțat pe contul de Instagram plecarea de la pupitru știrilor și a publicat două fotografii cu ea și colegii ei în platoul de știri. Iată mai multe detalii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jurnalista Andreea Țopan și-a luat rămas-bun de la publicul știrilor Observator și de la colegii ei de platou vineri, 8 decembrie. Prezentatoarea s-a alăturat trustului Intact în 2009, în calitate de corespondent regional pe Transilvania și senior reporter la Observator. Pe 6 august 2018, Andreea Țopan a debutat ca prezentatoare de știri în cadrul Antena 1.

andreea-topan-demisie-antena-11andreea-topan-demisie-antena-11

Andreea Țopan și-a dat demisia de la Observator

Andreea Țopan și-a luat rămas-bun de la echipa Observator, după cinci ani în rolul de prezentatoare de știri. Vedeta a postat pe contul de Instagram o imagine alături de colegii de platou, în care își exprimă recunoștință pentru perioadă petrecută la pupitrul jurnalului de știri.

„Vă mulțumesc! Cu iubire, Andreea!', a fost mesajul prezentatoarei.

Citește și: Cum l-a marcat pe Christian Sabbagh copilăria din Liban: „Eu am crescut în război. Un glonț chiar ne-a intrat în living'. A fost la un pas de moarte când a debutat în televiziune / EXCLUSIV

Citește și: De ce Daciana Sârbu și Victor Ponta au decis să adopte o fetiță, acum trei ani: „Când am văzut-o prima dată am spus că…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Ileana Șipoteanu, artista care făcea furori în anii ’80. Este într-o formă de invidiat la 56 de ani

Citește și: Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții, după divorț: „I-am iubit ca pe părinții mei. Singura chestie pe care le-am zis-o a fost…”

La Observatorul orei 12, Andreea Țopan făcea echipă cu Valentin Butnaru și Olivia Păunescu.

Mesajul transmis de Valentin Butnaru pentru Andreea Țopan, după plecarea de la Observator

Valentin Butnaru a transmis un mesaj cu privire la plecarea colegei sale, în care și-a manifestat respectul și admirația față de Andreea Țopan:

„Nu vreau să sune a laudatio, dar este! Dragă „doamna profesoară', sau „Topanishe' (pentru că știu că te enervează amândouă), îți mulțumesc! Am început împreună proiectul @observator12 și țin să te anunț că sunt mai câștigat cu mult mai multe decât ți-am mărturisit!„, a scris Valentin Butnaru pe Instagram.

Reacția fanilor, după ce Andreea Țopan a demisionat de la Observator

Vestea că renunță la Observator i-a întristat pe fanii vedetei. Pe Instagram, ei au reacționat:

„Sper că ai o viață nouă la un alt post de televiziune! Am plâns de emoții! Ai grijă de tine!', „Îmi pare nespus de rău că ai plecat, totuși sper să te văd cât de curând pe micul ecran!', „Dezvăluie măcar puțin din motivul plecării!', „Acum am aflat de plecarea ta! De obicei, nu ratez jurnalul de 12, ieri am văzut doar începutul și nu prevedea vreo veste. Sper să te revăd curând pe micul ecran. Baftă multă în noul proiect! '. sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea în care Andreea Țopan își anunță plecarea de la Observator.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton