Andrei Duban a împlinit 51 de ani. Cum a petrecut de ziua lui de naștere și cum arată după ce și-a tăiat stomacul: „Port haine măsura M, chiar S de la XXL. Am slăbit cam…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Andrei Duban a împlinit 51 de ani, pe 19 iunie. Actorul a fost serbat de colegi în Parcul Titan, unde a primit un tort cu un mesaj sugestiv, lucru ce l-a bucurat enorm. Cu această ocazie, îndrăgitul artist ne-a oferit un interviu interesant și ne-a dezvăluit, printre altele, cât a reușit să slăbească după ce și-a tăiat stomacul. Iată cum arată acesta după operația suferită!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe data de 19 iunie, Andrei Duban a fost în culmea fericirii, căci a împlinit 51 de ani. Actorul și-a tăiat stomacul în urmă cu câteva luni de zile și a topit aproape 30 de kilograme. De ziua lui, și-a permis însă să consume tortul primit de la colegi, pentru că acum poartă măsuri mici. Iată ce ne-a declarat, în exclusivitate, pentru viva.ro!

20230619_20062120230619_200621

Citește și: Ce spune soția lui Andrei Duban despre transformarea actorului, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Mai are puțin și…'

Citește și: Ce spune Grațiela Duban despre divorț, după 14 ani de căsnicie cu Andrei Duban: „Am trecut și prin momente mai puțin plăcute. Mă sperie…'

Citește și: Oana Roman critică dur vedetele care își includ copiii în campanii publicitare: „Câștigă bani pe spatele lor, îi exploatează. Mi se pare foarte deplasat'. Ce a decis în privința fiicei sale / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Damian Drăghici și Cristina Stroe fiul și în ce relații a rămas artistul cu fata lui din altă căsnicie: „Nikolina se căsătorește anul acesta, voi fi alături de ea' / EXCLUSIV

Andrei Duban a împlinit 51 de ani, pe 19 iunie

Andrei Duban a împlinit 51 de ani pe data de 19 iunie. Actorul a fost surprins de colegii săi de la Prima TV, în parcul Titan, luni seară, de ziua lui, la un eveniment organizat pentru susținerea fotbaliștilor români, înainte meciului România-Elveția.

'Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat până acum, până la vârsta aceasta. Sunt un om împlinit, cel mai bogat om de pe lume, pentru că îi am pe ei, pe soția mea și copilul pe care mi l-a dat Dumnezeu. Sunt cel mai norocos om din lume pentru că îmi fac meseria de actor la Teatrul Național  și pe lângă asta și pasiunea la Prima TV', a declarat Andrei Duban, pentru viva.ro.

Pe tortul pe care l-a primit actorul nostru de colegii lui scrie: 'Nu lua viața prea în serios, nu vei scăpa niciodată viu din ea!', ceea ce l-a distrat maxim.

Andrei Duban, după ce a slăbit 27 kg: „Am o mare satisfacție când intru în magazin'

Andrei Duban a simțit nevoia unei schimbări majore de siluetă, astfel că și-a tăiat stomacul. Actorul a topit aproape 30 de kilograme, în mai puțin de un an, după ce și-a micșorat stomacul la un reputat medic. Acum, Duban este fericit că încape în haine cu măsuri mici.

'Am slăbit cam 27 kg în mai puține un an, după ce mi-am tăiat stomacul la doctor. Acum port haine măsura M, chiar S de la XXL. Am o mare satisfacție când întru în magazin și întreb dacă au aceste măsuri', a mai declarat Andrei Duban.

Andrei Duban e căsătorit de 14 ani cu soția lui, Grațiela

Andrei Duban și Grațiela Duban sunt căsătoriți de aproximativ 14 ani și au împreună un fiu, pe nume Armin. Deși actorul este cunoscut de o țară întreagă, acesta a fost întotdeauna rezervat cu privire la viața personală și a evitat să-și expună familia. Discretă din fire, Grațiela Duban a făcut însă câteva declarații despre căsnicia cu omul de televiziune și a recunoscut că au existat momente de cumpănă în mariajul lor, însă nu s-a pus niciodată problema divorțului. 

„Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru, pentru că sunt mulți apropiați, cunoștințe de-ale noastre care traversează o perioadă grea. Și la noi sunt momente mai puțin frumoase, dar noi ne-am educat împreună. Ce ne-a unit pe noi foarte tare este faptul că ne lega același lucru: familia, pentru că el ajunsese să  aibă o vârstă și își dorea să fie la casa lui, iar eu pentru că familia este baza mea psihică, dacă ai familie, poți construi orice.

Pentru că ne-a unit lucrul acesta, noi am încercat de la început să comunicăm foarte bine și eu zic că longevitatea relației noastre se datorează comunicării, deși am trecut și prin momente mai puțin plăcute. Încercăm să le rezolvăm prin comunicare, se poate rezolva totul’, a spus aceasta, potrivit spectacola.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton