Andrei Duban, sfat pentru bărbații care visează la o căsnicie fericită: "Ai orgolii cu femeia pe care o iubești? Aia nu e iubire, nici respect, nici macho, nici nimic"

 Dumba Gabriela
.

Andrei Duban este căsătorit de 15 ani cu Grațiela și mărturisește că o iubește ca în prima zi, relația dintre ei fiind una de dragoste sinceră, dar și respect, un ingredient important, spune actorul, în rețeta pentru o căsnicie fericită. Din postura sa de soț fericit, Andrei Dubai a oferit câteva sfaturi bărbaților care aspiră la un mariaj fericit, pe termen lung.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andrei și Grațiela Duban s-au căsătorit în anul 2011 și au devenit părinți un an mai târziu, atunci când a venit pe lume fiul lor, Armin. Este adevărat că nu a fost doar lapte și miere în căsnicia lor, însă amândoi și-au dorit să meargă mai departe și au învățat să se accepte și înțeleagă unul pe celălalt, mai ales că între ei este o diferență de vârstă de 13 ani.

1696012504gratiela-si-andrei-duban-1-1-e16959786038161696012504gratiela-si-andrei-duban-1-1-e1695978603816

Andrei Duban, despre secretul unei căsnicii fericite

Invitat în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, Andrei Duban a mărturisit din secretele căsniciei lui și care este rețeta pentru ca totul să meargă între cei doi ca la carte. A recunoscut că este important ca dragostea dintre doi parteneri să fie împărtășită din ambele cazuri și că responsabilitatea se îmbină cu o doză de iubire.

„Noi, ca bărbați, avem senzația că suntem macho, că noi alegem femeile. Nu e adevărat. Femeile ne aleg pe noi, nu noi pe ele, fiindcă o femeie vrea să vadă într-un bărbat siguranța. Noi suntem vânători, dar trebuie să asiguri cuibul, femeia, copilul, dar îmbinată și cu o doză de dragoste de care au nevoie absolut toate femeile.

O dragoste care, în cel mai fericit caz, cum e și cazul meu, este împărtășită. Mi se pare că într-un cuplu, într-o căsnicie, dragostea neîmpărtășită e unilaterală și devine o dramă. În momentul în care îți este împărtășită și împărtășești și tu, atunci e rețeta perfectă și a ținut atâția ani. Ne este frică, groază și nouă că în jurul nostru se tot despart cuplurile', a povestit Andrei Duban.

Andrei Duban spune că nu orgoliul te face mai bărbat, ci un comportament plin de dragoste și empatie cu femeia iubită: „Ai orgolii cu femeia pe care o iubești? Pe bune? Nu în asta constă bărbăția. Femeie, eu vreau să pun cana aici și nu discuți!  Aia nu e iubire, nici respect, nici macho, nici nimic. Nu ești cu mai puțin bărbat dacă îi faci masaj la picioare'.

Citește și: ‘Mama era bolnavă. A avut cancer. Nu a știut de el. A venit să mă vadă pe mine la Salonic…’ Ce a dezvăluit Mihalis Dumitrache de la Etno TV despre cea mai grea perioadă a vieții lui / EXCLUSIV

Citește și: Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an, după operația de micșorare a stomacului:'Îmi trebuie alte haine'

Citește și: Cum arată Andrei Duban după operația de micșorare a stomacului.În 7 luni a slăbit 13 kilograme

Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

Într-un interviu mai vechi, Grațiela Duban recunoștea că a fost sceptică la începutul relației, având în vedere că soțul ei avea reputația unui bărbat căruia „îi cam fug ochii după femei”. Cu toate acestea, actorul i-a demonstrat că este un „familist convins’, cei doi fiind soț și soție de 15 ani.

Actorul a povestit cum arăta viața lui înainte de căsătorie și a recunoscut că a avut „multe partite”‘.

„Când m-am însurat am făcut multe compromisuri la viața mea. N-am trăit curat și frumos, n-am fost ușă de biserică. Să știi că orice ușă de biserică are nevoie de o clanță. Am avut multe partide. Toți spuneau: Mamă, du-te cu asta, nu vezi ta-su cine e, ce averi, ce alea.

Bă nu știu, instinctul, Dumnezeu, cineva, îngerul meu păzitor a avut grijă și a zis: Băi, cu căsnicia nu face compromisuri. Până când n-am simțit eu că e aia care o să îmi pună capacul la mormânt, nu m-am însurat. Și bine am făcut!’, a dezvăluit Andrei Duban în podcast la Măruță.

Andrei Duban a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre soția lui. Acesta este de părere întâlnirea cu Grațiela nu a fost întâmplătoare și că ei doi au fost predestinați să fie împreună.

„Am senzația că această femeie, acest om care este soția mea, mi-a fost trimisă. Cineva acolo sus, probabil mămica ei, cu cineva acolo sus, mămica mea, deși mama a apucat să fie la nuntă. Asta e mare lucru, a apucat să-și vadă nepotul, pe Armin, pe când mămica ei, nu. Cred că cineva acolo sus a uneltit pentru noi să ne întâlnească’, a mai adăugat Andrei Duban.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton