Andrei Filip, fiul premierului Marcel Ciolacu s-a căsătorit civil cu iubita lui, Iris Alexa: "Sunt mândru că am făcut acest pas" / Cine sunt nașii și ce invitați au avut

 Dumitrache Laura
.

Andrei Filip, fiul premierului Marcel Ciolacu s-a cununat civil cu iubita lui, Iris Alexa, colegă de facultate. Marele eveniment a avut loc la Vila Albatros din Buzău, iar printre invitați s-au numărat politicieni, miniștri și colaboratori ai liderului PSD.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiul prim-ministrului Marcel Ciolacu și-a unit destinele cu iubita sa. Andrei Filip s-a cununat civil cu aleasa inimii, într-un cadru restrâns. Marcel Ciolacu a declarat la scurt timp că își dorește să devină bunic cât mai repede.

filipfilip

Sâmbătă, 9 septembrie, Filip Ciolacu și iubita sa și-au unit destinele. Cei doi tineri au ales să-și sărbătorească unirea într-un loc inedit din stațiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru, situat la 20 km de Buzău.

Citește și: Fiul lui Marcel Ciolacu face nuntă la 21 de ani! Cine este și cum arată viitoarea noră a premierului României

Citește și:Marcel Ciolacu a fost desemnat de Klaus Iohannis noul premier al României: „Îmi doresc un Guvern performant”

Citește și:Denis Hanganu s-a căsătorit. Cum arată și cu ce se ocupă soția protagonistului din „Clanul”

Citește și:Maria Dinulescu, performanță uriașă în imobiliare, în Dubai: „În compania în care lucrez, am devenit…'. De ce a revenit actrița în România vara aceasta / EXCLUSIV

Andrei Filip, fiul premierului Marcel Ciolacu s-a căsătorit civil cu iubita lui, Iris Alexa

Fiul lui Marcel Ciolacu s-a căsătorit civil cu iubita lui, Iris Alexa. Evenimentul a avut loc la 20 de km de Buzău, într-o zonă împădurită, iar alături de ei au fost apropiați și prieteni de la facultate. De asemenea, printre persoanele importante se numără Lucian Romașcanu, Sorin Grindeanu, Constantin Toma, Carmen Orban și Sorin Lazăr.

Ceremonia a avut loc la Conacul Marghiloman, într-un cadru restrâns, cu participarea doar a membrilor familiei și a unui număr mic de prieteni apropiați. Nașii celor doi miri nu au nicio legătură cu lumea politică, ci sunt prieteni apropiați ai lui Filip și ai familiei sale. „Vă mulțumesc mult pentru urări! Este o zi mare! Sunt mândru că am făcut acest pas și vom merge mai departe pe drumul pe care ni l-am propus!', a declarat Filip Ciolacu, potrivit puterea.ro.

Marcel Ciolacu: „Sper să mă facă bunic cât mai repede”

Cununia civilă a lui Filip, fiul premierului Marcel Ciolacu a fost una restrânsă. Andrei Filip și Iris Alexa trăiesc o poveste de dragoste-frumoasă de câțiva ani, iar acum au decis să-și unească destinele. La marele eveniment au fost prezenți în jur de 50 de invitați. Marcel Ciolacu, prim-ministrul României a fost extrem de emoționat și a făcut declarații despre cununia civilă a fiului său. Liderul PSD a mărturisit că își dorește foarte mult să devină bunic. Este un moment plin de emotie, lucru normal cred, dar mai departe să decidă ce vor ei ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară când am stat de vorbă cu ei, presupun că o sa mai am şi în continuare, dar sunt doi copii buni care învaţă, îşi creează o carieră.Sper să mă facă bunic cât mai curând dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum', a spus Marcel Ciolacu la ieşirea de la cununia civilă a fiului său Filip cu Iris Alexa.

Cununia civilă a fost oficiată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, care le-a transmis un mesaj mirilor.

Le urez din partea comunităţii buzoiene ce le urez tuturor familiilor de tineri căsătoriţi din Buzău – multă sănătate, bucurii şi numai împliniri alături de cei dragi. Ca iubitor de Buzău şi istorie, ziua de astăzi mai are o semnificaţie adâncă, suntem la vila construită de Alexandru Marghiloman, cel dintâi prim-ministru plecat de la Buzău, şi iată astăzi îl avem pe cel de-al doilea prim-ministru din Buzău, Marcel Ciolacu. Această vilă care era o ruină, atunci când a fost reabilitată lucrările au fost coordonate de domnul Ciolacu. (…) Este o familie de tineri, la început de drum, este cel mai important eveniment din viaţa lor. Îl cunosc pe Andrei Filip de când era mic, este un băiat extraordinar, viitor medic. Sănătate, bucurii, să rămână aşa cum este, neîntinat, să aibă multă ştiinţă de carte, ca medic să profeseze şi să salveze multe vieţi. Copiii de obicei nu îşi doresc să facă ce fac părinţii', a precizat primarul municipiului Buzău.

Cine este nora lui Marcel Ciolacu

Iris Alexa este din Câmpulung Muscel și dorește să lucreze în domeniul medical la secția UPU, la spitalul din localitate. Tânăra este colegă de facultate cu fiul lui Marcel Ciolacu, Andrei Filip, la Constanța. Premierul României a dezvăluit că a purtat o discuție cu nora lui și a avertizat-o că în fiecare an, de sărbători, toată familia se strânge la Buzău, acasă la el.

Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie. Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii. Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău', a declarat Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton