Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu bebelușul: "O fetiță de 10"

 Raiciu Adriana
.

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată pentru a doua oară. Andrei Iordănescu a deveni tată pentru prima oară în anul 2021, atunci când soția lui, Oana, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Acum, fiul lui Anghel Iordănescu a anunțat că a venit pe lume și cel de-al doilea copil. Pe contul său de socializare, a postat prima fotografie cu micuța, dar și un mesaj emoționant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În anul 2021, Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a venit tată chiar de ziua lui de naștere. Extrem de fericit, tânărul i-a mulțumit soției sale Oana pentru cel mai frumos și special cadou. La vremea respectivă, acesta a dezvăluit și numele fetiței sale: Xenia.

an2-1an2-1

În urmă cu doar câteva zile, mai exact în data de 16 iulie 2023, Andrei Iordănescu a devenit tătic pentru a doua oară. Pe contul său de socializare, a postat o imagine cu nou-născuta, dar a scris și un mesaj extrem de emoționant.

Citește și: 24 de întrebări cu Ilinca Vandici. Ce spune despre regrete: „Dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec la capitolul experiențe’ / EXCLUSIV

Citește și:Sofia Vicoveanca povestește ce s-a întâmplat când a cântat pentru deținuții din penitenciare: „În momentul respectiv, zici că a fost explozie. Numai Dumnezeu m-a stârnit…’ / EXCLUSIV

Citește și: ‘Am crezut că mor. Mă simțeam vinovată’. Prin ce experiență neașteptată au trecut Adela Popescu și Radu Vâlcan cu fiul lor cel mare, în vacanța din Bali

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă: „Drumul spre Oscar a început'. Ce rol are Daria

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată pentru a doua oară

Pe contul său de socializare, Andrei Iordănescu a publicat prima fotografie cu cea de-a doua fetiță a sa, dar a scris și un mesaj emoționant. Micuța s-a născut în data de 16.07.2023, a avut 3110 gr la naștere și 50 de cm și a primit nota 10.

De asemenea, acesta a dezvăluit și numele bebelușei, care este Zenaida.

„Cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește' (Matei 18, 5). Încă un membru în familie! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10.

Mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru o așa bucurie imensă şi nu în ultimul rând soției mele pentru efortul depus și pentru că mi-a dăruit încă o minune, fetița noastră Zenaida! 16.07.2023 – 3110 gr și 50 de cm!', a scris Andrei Iordănescu, pe Facebook, sub poza micuței.

Cum și-a cerut Andrei Iordănescu iubita în căsătorie

Andrei Iordănescu și-a cerut partenera în căsătorie într-un moment cu totul și cu totul deosebit, în noaptea dintre Ani. 

„Oana Lavinia, vrei să fii soția mea pentru toată viața? Oana Lavinia Iordănescu?’, a întrebat-o atunci Anghel Iordănescu pe soția lui.

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2021, iar evenimentul a avut loc la o biserică din centrul Capitalei. La eveniment au participat apropiații cuplului, evenimentul fiind unul destul de restrâns din cauza pandemiei.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton