Andrei i s-a făcut pielea de găină! Artista, impresionată de cazul unui preot infectat cu COVID-19, care a refuzat ventilatorul pentru a salva viața unui tânăr: "Foarte dureros, dar și..."/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Andra, care a donat 20.000 euro Spitalului Matei Balș din București în timpul pandemiei, vorbește despre temerile și angoasele pe care le are în această perioadă. Este mamă, soție, fiică și se teme ca nu cumva o persoană dragă să se îmbolnăvească! Totodată, artista ne-a povestit, extrem de emoționată, cât de mult a impresionat-o cazul unui preot care a refuzat ventilatorul pentru a salva viața unui alt pacient.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andra-1Andra-1

Traversăm o perioadă cu o încărcătură emoțională imensă. Care este povestea care te-a impresionat cel mai tare în această perioadă, la care ți s-a făcut „pielea de găină?

A fost o poveste auzită acum câteva săptămâni despre un caz din Italia. Un preot de 72 de ani a refuzat ventilatorul de care avea nevoie pentru a respira, cumpărat pentru el de către enoriașii săi, și i l-a cedat altei persoane mai tinere. Preotul a murit, dar a salvat viața celuilalt pacient. Foarte dureros, dar și foarte frumos.

Citește și: Ce a făcut Andra înainte de izolare. Nu avea nicio idee pe atunci că va sta cel puțin două luni în casă:„Noi tot nu ne-am revăzut părinții'

Care sunt temerile, angoasele tale cele mai mari ca suflet, ca mamă, ca soție, într-un context atât de neașteptat pentru noi toți?

Mă tem pentru cei dragi, dar și pentru mine. Mă tem să nu văd pe cineva iubit în spital, luptându-se pentru viața lui. Sper ca cei care au alte probleme de sănătate să își găsească și acum tratamentele medicale în farmacii.

Andra: „Nu sunt o pesimistă”

Într-o postare pe Facebook, Cabral povestea experiențele nefericite ale sale ori de câte ori a avut nevoie să meargă la spital. Tu te-ai lovit până acum în viață de neajunsurile spitalelor din România și de erorile sistemului de sănătate?

Din fericire, nu am avut ocazia să calc într-un spital cu probleme grave. Când am avut probleme medicale, am avut parte de servicii bune, de personal atent, atât la stat, cât și la privat. La fel și cei din familia mea. Totuși, oricine trăiește în țara asta a văzut cu ochii lui că nu avem spitale noi, iar multe dintre cele vechi sunt, din păcate, în ruine. Știm câte lipsuri sunt în spitale și niciodată nu sunt bani pentru asta, deși sunt vieți omenești în joc. Această criză ne-a lovit unde ne doare mai tare. Sper să ne învățăm lecția și să nu mai neglijăm acest sector important.

Citește și: Andra, confesiune emoționantă despre relația cu Măruță în timpul pandemiei:'Pentru noi, e ca o lună de miere, ne bucurăm să adormim în fiecare seară împreună'/ EXCLUSIV

Mi-a rămas în minte mesajul pe care l-ai transmis în prima zi a acestui an în social media. Ai spus așa: „Fie ca 2020 să fie anul în care vi se îndeplinesc visurile. Să nu amânați ceea ce vă doriți cu adevărat. Ei, bine, ce dorințe ți-a ruinat până acum 2020 și ce a făcut pentru tine?

Nu sunt o pesimistă, nu văd lucrurile în această lumină negativă. Sigur că trecem printr-o perioadă foarte grea, pentru unii e chiar tragic sau dramatic, poate au rude decedate sau în spital, au rămas fără slujbe sau trebuie să își închidă afacerile. Eu nu pot să spun că mi s-au ruinat dorințele pe acest an, sunt recunoscătoare pentru faptul că nu îmi lipsește nimic, sunt sănătoasă, alături de familie, acasă. Părinții, socrii, frații, prietenii, toți suntem bine și păstrăm legătura prin telefon. Orice vacanță poate aștepta, orice concert poate fi amânat. Important este să fim sănătoși.

Puteți citi interviul integral în numărul de mai al revistei VIVA!

Revista se poate găsi în rețelele: Kaufland, Cora, Metro, Carrefour, Auchan, Inmedio, Nis Petrol, OMV.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Andra, despre donația de 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balș:'Aș fi vrut să mă duc într-un spital în care nu exista personal suficient, dar nu avem cum. Nu sunt medic'. Vedeta își plătește colegii de trupă, chiar dacă nu mai au concerte / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton