Andrei Ionescu, distrus de durere după moartea soției sale, Ileana Stana Ionescu. „Nici nu mă mai recunoștea, nu și-a luat adio de la mine. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise...” 

 Tudorache Simona
.

Andrei Ionescu, soțul Ilenei Ilenei Stana Ionescu, suferă cumplit după plecarea celei cu care și-a împărțit viața timp de 67 de ani. Marea actriță se afla de mai multe săptămâni în spital, unde ajunsese după ce i s-a făcut rău în centrul de îngrijire unde era internată. Moartea actriței lasă un gol imens în sufletul celor care i-au apreciat jocul, dar și colegilor cu care, la un moment dat, a împărțit scena.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Andrei Ionescu a rămas cu regretul că nu și-a putut lua Adio de la marea lui iubire, deși de ceva vreme, datorită comoțiilor cerebrale suferite, nu îl mai recunoștea. Ileana Stana Ionescu a părăsit această lume, ieri, 30 iunie. Vedeta plecase de pe scena teatrului în 2018, după 60 de ani petrecuți în lumina reflectoarelor.

ileana-stana-ionescu-45ileana-stana-ionescu-45

Andrei Ionescu, răvășit după moartea soției sale, Ileana Stana Ionescu

Andrei Ionescu are sufletul împietrit după moartea Ilenei Stana Ionescu și are convingerea că nimic nu va mai fi la fel. Cei doi au un băiat care este medic în America, dar care nu o să își mai vadă mama în viața atunci când o să ajungă în țară.

„Ileana mea a murit. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise niște comoții cerebrale. Nu și-a luat adio de la mine. Săraca, nici nu mă mai recunoștea' , a spus soțul regretatei artiste, conform Click.

Andrei Ionescu a vorbit despre suferința soției sale

Andrei Ionescu făcea de curând mărturisiri despre starea soției sale. Ileana Stana Ionescu se lupta cu mai multe afecțiuni de ceva vreme.

Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok.

Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă', declara Andrei Ionescu pentru aceeași sursă, cu ceva timp în urmă.

Cum gestionează Adriana Turcuman comentariile negative din online: „Dacă m-aș lăsa afectată de părerile unor străini care au impresia că mă cunosc prin prisma a 10% din ceea ce reprezintă viața mea, cred că problema ar fi la mine, nu la ei. Dar, din grijă față de psihicul meu…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție: „Au fost foarte revoltați de alegerea mea. Erau aproape siguri că va fi un eșec…”. Cum a debutat la jurnalul de dimineață la PRO TV / EXCLUSIV

Citește și: Irina Columbeanu, la mănăstire alături de Alina și Ramona Gabor. Cum s-a fotografiat fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu alături de mătușile ei / Ce au făcut înainte de a vizita lăcașul

Citește și: Gabi Bădălău susține că nu este pregătit pentru o relație serioasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Azi ies cu cineva, mâine cu altcineva, nu vreau…' / Adevărul despre Daria, femeia cu care s-a afișat

Citește și: De ce a divorțat, de fapt, Alex Velea de prima soție, Ana Maria Mircea. Artistul rupe tăcerea, la mai bine de 11 ani de la ruptură: „De-asta n-am făcut față. Probabil nici eu nu eram ce trebuia…”

Ileana Stana Ionescu a jucat în mai multe producții celebre

Ileana Stana Ionescu a jucat în „Cuibul cu viespi', „Cucoana Chiriţa', „Secretul lui Bachus', „Păcală', „Dumbrava minunată', „Chiriţa în Iaşi', „Alo, aterizează străbunica!', „Zidul', „Păcală se întoarce', a fost Fraulein în „Gaiţele' de Alexandru Kiriţescu, Nastasia Filipovna în „Idiotul' de Fiodor Mihailovici Dostoievski, Dacia în „Titanic vals' de Tudor Muşatescu

Vezi pe Libertatea subiectele la matematică la Bacalaureat 2024 şi subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreşte pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică la Bacalaureat 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton