Andrei Ionescu, văduvul regretatei Ileana Stana Ionescu, mărturie emoționantă: "Un porumbel alb a stat în curtea casei noastre, în ziua în care Ileana a fost incinerată. Este sufletul ei!"

 Dumba Gabriela
.

Andrei Ionescu confirmă că în curtea casei sale din Pipera s-a aflat un porumbel alb, în ziua incinerării regretatei Ileana Stana Ionescu, așa cum declara o vecină, la vremea respectivă, pentru VIVA!. Andrei Ionescu este convins că porumbelul alb era sufletul iubitei sale soții și își amintește că și după moartea actriței Leopoldina Bălănuță a apărut un porumbel alb.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andrei Ionescu își plânge marea iubire. Actorul își continuă viața în care a locuit cu Ileana Stana Ionescu. Aici are o grădină mică, dar și multe amintiri, însă îi este tot mai greu să se întrețină singur, având în vedere vârsta înaintată, 96 de ani. La vârsta lui, Andrei Ionescu respinge ideea de a-și urma fiul în America. Acesta profesează ca medic în S.U.A.

ileana-stana-ionescu-4ileana-stana-ionescu-4

Ce spune Andrei Ionescu despre porumbelul alb apărut în ziua incinerării regretatei Ileana Stana Ionescu

Andrei Ionescu susține că porumbelul alb apărut în curtea lui, în ziua incinerării regretatei Ileana Stana Ionescu, considerat de mulți divin, era sufletul femeii iubite.

„Tot spune lumea că un porumbel alb a stat în curtea casei noastre, în ziua în care Ileana a fost incinerată. Eu nu știu, nu prea mai văd, am mari probleme cu vederea, dar e posibil să fie așa, poate că este sufletul ei. Acest semn a mai apărut însă și la repetițiile piesei „O batistă în Dunăre', în care jucase și Leopoldina Bălănuță, care a încetat din viață pe 14 octombrie 1998.

Imediat după decesul Leopoldinei, la repetițiile în care altă actriță îi luase locul, în rol, a apărut de nicăieri un porumbel și s-a așezat lângă scenă. Cei prezenți atunci au tresărit, inclusiv Ileana mea, au zis că este sufletul ei, așa cum se spune din bătrâni. Poate fi o simplă întâmplare, nu cred eu în așa ceva, dar poate fi și un semn, actrițele așa l-au interpretat, atunci, după moartea Leopoldinei Bălănuță', a spus Andrei Ionescu pentru click.ro.

O femeie care locuiește în Cartierul Pipera, aproape de Andrei Ionescu, declara pentru VIVA! că un porumbel alb ar fi aterizat în curtea casei lui, în ziua în care actrița a fost incinerată:

„Porumbelul alb a venit și a stat până în ziua în care a fost incinerată doamna Ileana la crematoriu. A murit mulțumită că și-a văzut fiul. Dar poate că nu trebuia să o incinereze familia. Merita să îi facă o înmormântare creștinească. Pomenile nu sunt primite atunci când nu ești îngropat creștinește', ne declara vecina respectivă.

Citește și: Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție: „Au fost foarte revoltați de alegerea mea. Erau aproape siguri că va fi un eșec…. Cum a debutat la jurnalul de dimineață la PRO TV / EXCLUSIV

Citește și: Andrei Ionescu, distrus de durere după moartea soției sale, Ileana Stana Ionescu. „Nici nu mă mai recunoștea, nu și-a luat adio de la mine. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise… 

Citește și: Irina Columbeanu, la mănăstire alături de Alina și Ramona Gabor. Cum s-a fotografiat fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu alături de mătușile ei / Ce au făcut înainte de a vizita lăcașul

Ileana Stana Ionescu și-a presimțit moartea

Ileana Stana Ionescu şi-a dat ultima suflare, pe 30 iunie, într-un centru de îngrijire din Bucureşti, unde ajunsese în urma a doua AVC-uri. Actrița avea 87 de ani și în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, din cauza cărora ajunsese să nu-l mai recunoască pe soțul ei.

Ieana Stana Ionescu a fost incinerată pe 8 iulie pentru că a fost așteptat să ajungă din America și fiul său.

Andrei Ionescu mai susține că soția lui presimțea că va muri. „N-au fost semne înainte de a pleca Ileana, ea s-a stins, încet-încet, nici memorie nu prea mai avea, presimțea că va muri. Chipul însă i s-a luminat, când și-a văzut ultima oară fiul, cu două zile înainte de a se stinge din viață. Emanuel a întrebat-o: „Mamă, mă recunoști?'. Ileana a făcut ochii mari, n-a răspuns, nu mai putea vorbi, dar i s-a luminat chipul, de dragul lui', mai povestește Andrei Ionescu.

Andrei Ionescu regretă că nu a apucat să-și ia adio de la soția lui, care se afla în spital în momentul în care a închis ochii pentru totdeauna.

„Ea a murit în somn, n-am apucat să ne mai spunem ceva, să ne luăm adio. Oricum nici nu mă mai recunoștea, suferise niște AVC-uri. A murit senină, avea un chip atât de senin, am îmbrăcat-o într-o rochie superbă, albă, căreia ei îi plăcea atât de mult, dar pe care nu apucase să o îmbrace. Era atât de frumoasă, Ileana mea!’, spunea Andrei Ionescu la câteva zile de la pierderea soției iubite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton