Ce face Andrei Neacșu după despărțirea de Ilinca Vandici. Ea este la emisiune, iar el în vacanță / Imaginile neașteptate de pe contul lui de Instagram

 Calin Maria Bianca
.

Ce face Andrei Neacșu după despărțirea de Ilinca Vandici. Ea este la emisiune iar el în vacanță. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita prezentatoare TV și soțul ei, Andrei Neacșu, au anunțat zilele trecute faptul că se despartă și au ales să meargă pe drumuri separate. Nu mai locuiesc împreună, însă au o relație bună de dragul copilului pe care-l au împreună. Deși nu au declarat public motivele divorțului dintre ei, fanii s-au grăbit să tragă deja concluziile, mai ales după ce au văzut ipostazele în care s-a afișat Andrei Neacșu după anunțul separării!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, țin primele pagini ale ziarelor în aceste momente. Nimeni nu se aștepta ca mariajul dintre ei și frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiau să ajungă la final. Din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-și salva căsnicia, astfel că au ales despărțirea. Ce-i drept, înainte ca îndrăgita prezentatoare TV să facă anunțul divorțului, s-au zvonit zile la rând că între ei lucrurile nu mai mergeau bine.

ilinca-vandici-5ilinca-vandici-5

Într-un final, s-a adeverit faptul că relația lor s-a terminat, vestea fiind făcută publică chiar de Ilinca Vandici. Deși a dorit să fie extrem de discretă cu acest subiect, fanii nu au putut trece cu vedere peste zvonurile care spun că soțul ei, Andrei Neacșu, ar avea o relație cu o altă femeie de mai bine de un an.

Citește și: Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: „Am încercat îndelung să ne salvăm relația, dar…”

Citește și: Cine e Ilinca Vandici. Divorțează de soțul ei, Andrei Neacșu după o căsnicie de aproape 7 ani

Citește și: Elena Ciot Monda a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu: „În ritmul ăsta, într-o săptămână, ies la pensie”

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Sorin Bontea a câștigat și al doilea battle/ Cine a fost eliminat

Ce face Andrei Neacșu după despărțirea de Ilinca Vandici

În timp ce Ilinca Vandici se ocupă zi de zi de emisiunea 'Bravo, ai stil', Andrei Neacșu se pare că a decis că este momentul potrivit pentru o vacanță. Ei bine, surpriza vine abia acum fiind în video se poate observa că nu este singur. Mai concret, pe lângă animalele sălbatice filmate din țara unde se află în aceste momente, în imagini apare și o domnișoară misterioasă. Coincidență sau nu, chipul ei apare acoperit de păr, astfel că identitatea îi este complet necunoscută.

Andrei Neacșu, vacanță în compania unei alte femei după despărțirea de Ilinca Vandici

Ca de obicei, a fost destul de secretos, așa că a încercat să facă tot posibilul pentru a nu i se vedea fața. Fanii și-au ridicat numeroase semne de întrebare, așa că mulți se gândesc dacă acesta este sau nu motivul divorțului. Sunt speculații deja de un an că Andrei Neacșu ar avea o relație paralelă și că acesta ar fi motivul divorțului dintre el și Ilinca Vandici.

Totuși, nu este nimic sigur, așa că nu putem trage concluzii, mai ales că nu știm dacă femeia în compania căreia se află în vacanță, după despărțirea de Ilinca Vandici, este pur și simplu o cunoștință sau o rudă apropiată, fie noua sa iubită în mod oficial. De altfel, Ilinca Vandici a alimentat zvonurile infidelității încă de vara trecută, când a subliniat că i-ar ierta soțului ei infidelitatea și că ar exista diverse domnișoare trecătoare prin viața lui.

Ilinca Vandici a făcut anunțul divorțului de soțul ei, Andrei Neacșu

După numeroase zvonuri cum că relația dintre ea și soțul ei nu ar mai funcționa, Ilinca Vandici a ieșit în față, fără a mai lăsa loc de interpretări și a spus clar că au decis să se despartă și să meargă pe drumuri separate.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungă reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Este o perioadă dificilă în care avem nevoie de liniște. Avem nevoie de înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toți acești ani… În toate momentele care au marcat viața noastră profesională și personală’, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici a primit susținerea a numeroase femei din showbiz-ul românesc, inclusiv colege de breaslă, precum Elena Gheorghe, Deea Maxer, inclusiv Anamaria Prodan, care și ea a trecut printr-o astfel de etapă a vieții, însă acum este mai fericită ca niciodată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton