Andrei Rotaru a dezvăluit ce a dus la despărțirea de Cristina, după 10 ani de căsnicie, și apropierea de Diandra, la Insula Iubirii: "Mai tot timpul relației nu mi-a acordat atenție"

 Oana Pantazi
.

Andrei Rotaru a dezvăluit ce a dus la despărțirea de Cristina după 10 ani de căsnicie. Cea mai controversată și șocantă, în egală măsură, relație de la Insula Iubirii este cea dintre Andrei și Cristina Rotaru, un cuplu care a venit să-și repare căsnicia, însă, din nefericire, s-a întâmplat exact contrariul…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

La două zile după ce a intrat în emisiune alături de soția lui, Andrei Rotaru a fost primul concurent căzut în ispită, după ce Diandra l-a cucerit fără drept de apel. Din acel moment, cei doi au început să se comporte ca un cuplu, în timp ce Cristina, soția lui Andrei, a fost nevoită să privească momentele pline de pasiune dintre cei doi, petrecute sub ochii tuturor, dar și în dormitor… Iată cum și-a explicat Andrei Rotaru reacția!

453505003_473721901968669_2663718894642640123_n453505003_473721901968669_2663718894642640123_n

Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a dezvăluit ce a dus la despărțirea de Cristina după 10 ani de căsnicie

când au intrat în emisiune, păreau un cuplu sudat, de unde dragostea nu dispăruse. Odată cu testimonialele însă, au început să iasă la iveală și problemele lor. Încă de la început, Andrei Rotaru a dezvăluit că este dezamăgit de lipsa de afecțiune a soției sale, care, spunea el, era mult prea rece, în timp ce el își manifesta altfel iubirea.

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, apoi a dansat lasciv cu ispitele masculine: „Așa prințesă nu mai găsești. Să facă infarct’

Citește și: Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană

Nu e de mirare că apariția pasionalei Diandra l-a făcut s-o uite pe Cristina de îndată ce a pășit pe Insula băieților și a întâlnit ispitele.

„În zece ani l-am simțit o singură dată. Acum două luni de zile. Am stat de vorbă, cum stăm de obicei, și mi-a acordat atenție. La începutul relației nu mi-a acordat atenție. Mai tot timpul relației nu mi-a acordat', a mărturisit Andrei la bonfire.

Andrei Rotaru: „Ea crede că mă joc acum cu sentimentele ei și încerc să o fac să sufere”

Pe de altă parte, Andrei a admis că, în România, nu i-a fost infidel, asta poate și pentru că el și Cristina erau mereu împreună… Concurentul consideră că soția sa este vinovată pentru deznodământul lucrurilor, iar asta deoarece nu i-a acordat atenție. Mai mult, acesta a subliniat că nu a inițiat relația cu Diandra pentru a-i da o lecție soției sale.

„Ea crede că mă joc acum cu sentimentele ei și încerc să o fac să sufere, ca să trezesc în ea vreun sentiment ce nu era sau nu pot să îmi dau seama ce înțelege. Nu fac lucrul ăsta intenționat. De aici se observă că nu a fost niciodată atentă la relația noastră, care înseamnă eu și ea (…) Nu s-a întâmplat (înșelatul) acasă, pentru că eram 24 de ore din 24 de ore împreună. Acum a trebuit să se întâmple. Nu ai fost atentă, nu ai fost prezentă și nu ai făcut nimic în privința asta. De asta s-a întâmplat asta. Aș vrea să vadă unde s-a pierdut pe ea, nu pe mine', a mai spus Andrei.

Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei după ce el a înșelat-o cu Diandra la Insula Iubirii

Cristina și Andrei Rotaru au venit la Insula Iubirii deciși să reaprindă flacăra dintre ei, mărturisind amândoi că lucrurile trenau în relația lor. Spre uimirea tuturor, bărbatul a fost primul care a căzut în ispită, imaginile cu el și Diandra fiind greu de urmărit. Drept urmare, Cristina a luat una dintre cele mai dureroase decizii din viața ei.

Pe de altă parte, Cristina a recunoscut că vina îi aparține și ei, pentru că nu a fost soția afectuoasă pe care Andrei și-ar fi dorit-o.

„Eu nu sunt o fire care să-și arate sentimentele. El are nevoie de afecțiune, de emoții, de dulceață din partea mea că asta îmi spunea de fiecare dată. Sunt atât de dezamăgită de el și de supărată că s-a detașat total de mine, încât nu știu dacă se merită să mă mai torturez singură gândindu-mă la asta, la faptul că ar trebui să-mi reproșez ceva. El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea.

Nu are bunul-simț măcar să aștepte să ne despărțim oficial, înainte să-și înceapă povestea vieții lui. Chestia asta mă dezgustă și mă doare, cred că de asta nici nu mai am lacrimi să plâng. El încerca să tragă de mine ca să fiu cum voia el. M-a omorât pe dinăuntru. O să-mi găsesc puterea în Dumnezeu și în familie. Nu mai este soțul meu. Nu va mai fi soțul meu’, a conchis Cristina.

Andrei nu s-a așteptat la această decizie din parte Cristinei, dar a acceptat deznodământul în prima fază.

„Da, a vorbit ce a simțit. Cred că e normal ca, în situația în care se află, să spună aceste lucruri. Aș fi făcut la fel, nu îmi este frică de nimic. Am venit cu nimic, plec cu nimic. Încă diger ceea ce a vorbit, să văd situația și din punctul ei de vedere', a mai spus Andrei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton