Andrei Rotaru de la Insula Iubirii s-a sărutat cu ispita Diandra: „Știu ce fac, nu mi-e frică. Avem compatibilitate fizică, orice...”. Cristina, soția lui, este rănită și suferă mult pe urma imaginilor văzute

.

Andrei Rotaru de la Insula Iubirii s-a sărutat cu ispita Diandra. Andrei și Cristina Rotaru formează singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii, sezonul 8, cu o relație de 10 ani în spate. Erau siguri pe ei în prima ediție, fiind convinși că vor trece testul cu brio, însă la doar câteva zile după ce s-a separat de soția lui, Andrei Rotaru a căzut în capcana ispitei Diandra. Imagini greu de văzut pentru Cristina, care suferă enorm!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Păreau un cuplu solid, mai ales prin prisma căsniciei de 10 ani, iar mulți fani și telespectatori erau convinși că vor pleca împreună acasă și că nu vor cădea în capcanele ispitelor. Surpriză însă pentru toată lumea! Andrei Rotaru i-a șocat pe toți prin apropierile și gesturile tandre față de ispita Diandra, începând de la concurenți, ispite și până la telespectatori.

whatsapp-image-2024-07-25-at-13.45.29-8whatsapp-image-2024-07-25-at-13.45.29-8

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă Cristina și Andrei Rotaru, singura pereche căsătorită de la „Insula Iubirii”. Au participat și la „Mireasă pentru fiul meu”

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii s-au despărțit, după 10 ani de căsnicie? Videoclipul care le-a dat de gândit fanilor: „Ce rost mai are să ne uităm, asta înseamnă că…'

Citește și: Simona și Claudiu, noul cuplu de la Insula Iubirii. El a înșelat-o, deși sunt de doar un an împreună: „Divorțasem de fosta soție, mi-am recăpătat burlăcia și…”

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai și postează numeroase poze în ipostaze tandre

Andrei Rotaru de la Insula Iubirii s-a sărutat cu ispita Diandra

Andrei Rotaru pare că a uitat de relația de 10 ani cu Cristina, cât și de toate complimentele pe care i le făcea soției în urmă cu câteva zile. Diandra l-a cucerit pe loc, iar asta nu o spunem noi, ci chiar el a dezvăluit în cadrul ultimei ediții, când a dat de înțeles că nu a fost niciodată atât de fericit în căsnicia sa, cum este în compania ispitei.

Cred că știu ce fac, cine sunt. Realitatea doare, că m-a durut și pe mine ani de zile. Chiar și pe avion, serile în care stăteam cu Cristina. La noi nu există comunicarea. Sunt într-o liniște totală, sunt mulțumit și nu mi-e frică de nimic. Mă simt mai bine ca la 15 ani, atunci nu știam ce voiam să simt. Ai fost perfectă, ești! Avem compatibilitate fizică, orice. Am vrut să-i arăt ceea ce simt. Hai să intrăm aici, vrei? Prima oară când ne-am sărutat nu pot să spun în cuvinte', a ținut să spună Andrei Rotaru.

Mai mult, pe lângă energia dintre ei și atracția fizică, cei doi simt compatibilitate pe toate planurile, chiar dacă se cunosc de puțin timp, astfel că a avut loc și primul sărut, pe care Andrei nu-l regretă absolut deloc.

„A fost un gest de afecțiune pe care amândoi simțeam să-l facem. Poate nu mai aveam ocazia să facem asta. Ce am simțit în acel moment? Liniște!', a spus Diandra după sărutul cu Andrei Rotaru.

Cristina Rotaru, după ce l-a văzut pe soțul ei cu Diandra

Cristina Rotaru a fost complet surprinsă de interacțiunea dintre Andrei și Diandra, care nu se mai termină. Stau în permanență unul în prezența altuia și vorbesc despre tot ce le trece prin cap, lucru care a deranjat-o foarte tare pe soția lui, explicând și de ce recurge el la astfel de gesturi.

Nu eu am nevoie de acest test, nu eu am vrut. El nu a avut încredere în mine niciodată. Mă vede foarte temperată. Eu prefer și caut mereu atenția lui, nu vorbesc cu nimeni, dar ăsta este stilul meu, eu așa m-am construit de-a lungul timpului fiindcă știam că e un tip foarte gelos.

Cred că e un tip răzbunător până la urmă. Simte că e îndreptățit să facă tot felul de lucruri. Timpul o să îi dovedească și o să regrete că m-a catalogat așa, soția lui cu care e de 10 ani', a zis Cristina, extrem de rănită .

Cristina Rotaru: „Nu am motivație fără Andrei, sunt tulburată total'

Distrusă de durere după ceea ce a văzut la Bonfire, Cristina Rotaru menționa că își dorește să plece acasă și că nu mai vrea să participe la acest test. Totuși, după ce a plâns și s-a mai liniștit, cu lacrimi în ochi, concurenta a zis că Andrei e iubirea vieții ei și vrea să continue pentru a vedea unde ajunge căsnicia lor.

Sunt tulburată total! Am crezut că vom trece testul cu brio. Trăiește cu mine în casă, cu familia mea, avea aceleași cunoștințe, aceeași prieteni, conturi comune, el mă duce și mă aduce de la muncă, nu ies în parc fără el, nici cu mama, eu nu fac nimic fără Andrei. Eu chiar nu am motivație fără Andrei. Eu n-am un idol pentru că l-am văzut pe el bărbatul perfect și i-am dat foarte multă încredere. Mi-a zis că eu sunt omul care l-a schimbat și l-am făcut să se iubească în acest moment. Nu-mi găsesc cuvintele, nu știu…', a fost concluzia trasă de ea, printre lacrimi.

Ce mesaj a primit Cristina Rotaru de la urmăritori și telespectatori

Cristina Rotaru plânge în permanență la Insula Iubirii după imaginile văzute și încă nu poate crede că ceea ce vede este adevărat. Ce-i drept, nici internauții și telespectatorii nu se așteptau la un astfel de gest din partea lui Andrei, totul fiind contrar așteptărilor, așa că i-au trimit numeroase mesaje de susținere concurentei. La rândul ei, le-a răspuns, precizând că vor mai urma multe momente grele pentru ea în cadrul emisiunii, însă fără a da prea multe detalii.

Bună ziua, mă înclin în fața fiecărui mesaj pe care l-am primit în legătură cu episodul de aseară de la Insula. Mulțumesc pentru fiecare gând bun și empatia de care ați dat dovadă. Aleg să o fac aici pentru că sunt sute de mesaje, poate chiar mai multe. Vă spun atât. Vor mai fi momente grele pentru mine în acel show, însă Dumnezeu a fost și este cu mine mereu', a fost mesajul postat de Cristina Rotaru, pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton