Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii s-au despărțit, după 10 ani de căsnicie? Videoclipul care le-a dat de gândit fanilor: „Ce rost mai are să ne uităm, asta înseamnă că...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce se întâmplă cu căsnicia de 10 ani dintre Andrei și Cristina Rotaru după terminarea filmărilor de la Insula Iubirii. Pe data de 15 iulie a avut parte mare premieră a celui mai așteptat realityshow al verii, moment în care fanii s-au documentat imediat despre cuplurile participante, însă ce au văzut pe conturile de socializare ale cuplului format din Andrei și Cristina Rotaru le-a ridicat semne de întrebare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Încă din prima ediție de la Insula Iubirii, sezonul 8, Andrei și Cristina Rotaru au câștigat simpatia fanilor prin povestea lor frumoasă de dragoste, întemeiată la Mireasă pentru fiul meu, dar și prin respectul pe care-l au unul față de altul după un deceniu împreună. Mulți preconizează deja că sunt singurul cuplu care va pleca împreună pe urma testului, însă ce a apărut pe conturile lor de socializare le-a dat de gândit acum!

whatsapp-image-2024-07-17-at-16.50.18whatsapp-image-2024-07-17-at-16.50.18

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă Cristina și Andrei Rotaru, singura pereche căsătorită de la „Insula Iubirii”. Au participat și la „Mireasă pentru fiul meu”

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Oana Roman i-a deschis proces penal lui Marius Elisei. Îl acuză de neplata pensiei alimentare și de neglijarea emoțională a Isabelei: „Este un demers făcut după numeroase încercări…' / Ce pedeapsă riscă fostul ei soț

Citește și: Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum s-a întâmplat totul

Ce se întâmplă cu căsnicia de 10 ani dintre Andrei și Cristina Rotaru după terminarea filmărilor de la Insula Iubirii

Filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 8, au luat sfârșit în urmă cu mai multe luni, iar de atunci și până când emisiunea își termină difuzarea pe micile ecrane, concurenții nu au voie să divulge ce s-a întâmplat cu relația lor. Totuși, fanii sunt foarte atenți la detalii, astfel că recent au observat că Andrei Rotaru nu mai are poze cu soția lui, Cristina, pe contul său de Instagram.

Mai mult decât atât, ceea ce le-a dat serios de gândit fanilor a fost un clip video în care dansau împreună, iar la descriere Cristina Rotaru a scris: 'prieteni pentru totodeuna'. Fanii nu au putut trece cu vedere ceea ce ea a scris, astfel că a urmat o avalansă de comentarii.

Cum au comentat fanii ceea ce a apărut pe conturile lor de socializare

După videoclipul postat de Cristina Rotaru, fanii s-au împărțit în două tabere. Prima este cea formată din cei care nu au văzut sau nu au băgat în seamă descriere ei, considerând astfel că postarea arată că au rămas împreună după Insula Iubirii.

„Asta înseamnă că ați rămas împreună. Nici nu era greu de ghicit. / Ce mă bucur să vă văd tot împreună! / Ce rist mai are atunci să ne uităm… / ' au comentat fanii.

Totuși, cei care sunt atenți la detalii, au tras concluzia că s-au despărțit, mai ales că totul a fost postat în luna iunie.

„Sper că v-ați distrat dar nu și că v-ați despărțit! / Friends? Nu accept așa ceva. Voi sunteți suflete pereche. / Friends forever? / Sper din suflet că ați trecut testul.', au comentat fanii din tabăra opusă.

Ce se întâmplă cu conturile lor comune de pe rețelele de socializare

În cadrul emisiunii, Cristina Rotaru a dezvăluit că ei au conturile de socializare la comun, însă din câte se poate observa acum în mediul online, atât pe Instagram, cât și pe TikTok, au conturi separate. Asta nu este tot! Ceea ce fanii au sesizat imediat este și că el nu mai are multe poze cu ea, iar în ultima vreme, atât el, cât și ea, se postează singuri, chiar pe melodii de suferință, care îi pune pe urmăritori în dificultate privind statusul relației lor în prezent.

În viața de zi cu zi, mai întâlnești și alte neînțelegeri sau activități și poate nu îți mai acorzi importanța aia și toată dragostea față partener și am greșit și Andrei își dorește lucrul ăsta și a subliniat de fiecare dată când a avut ocazia', a declarat Cristina la testimoniale.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton