Andrei Rotaru și Diandra, ceartă aprinsă la Insula Iubirii: „Mi-a lăsat un gust amar și greu de digerat reacția lui...”. Ce i-a căzut din buzunar concurentului indică stadiul relației cu ispita

.

Andrei Rotaru și ispita Diandra, ceartă aprinsă la Insula Iubirii. Episodul de aseară a fost unul foarte intens pentru fanii și telespectatorii celui mai urmărit și îndrăgit reality show. S-au întâmplat multe lucruri neașteptate, iar cuplurile au trecut de la o stare la alta foarte repede, însă ce s-a întâmplat între Andrei Rotaru și ispita Diandra a adus un val de reacții pe rețelele de socializare. S-au certat, el a avut un episod de furie, însă ce i-a căzut din buzunar i-a uimit pe mulți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei Rotaru a venit la Insula Iubirii alături de soția lui, Cristina, pentru a-și testa relația la cote maxime, după un mariaj de 10 ani. Erau siguri că vor trece testul cu brio și povestea lor de dragoste o să continue mult mai intens și frumos după această experiență, însă la doar două zile de la începerea emisiunii, el era deja îndrăgostit de ispita Diandra.

cristina-si-andrei-rotaru-insula-iubirii-2024-5cristina-si-andrei-rotaru-insula-iubirii-2024-5

Citește și: Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru, după ce el a înșelat-o cu ispita Diandra, la Insula Iubirii: „El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea. M-a omorât pe dinăuntru”

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, apoi a dansat lasciv cu ispitele masculine: „Așa prințesă nu mai găsești. Să facă infarct'

Citește și: Nicu Covaci, omagiat de peste 250 de motocicliști, în Timișoara. Ce gest emoționant au făcut în memoria lui: „A fost un mare patriot, nu doar local. Un om fără de care noi n-am fi fost ceea ce suntem'

Citește și: Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană

Andrei și ispita Diandra, ceartă aprinsă la Insula Iubirii

Cristina Rotaru a suferit foarte mult când văzut că soțul ei a uitat de ei și de mariajul lor, atunci când a întâlnit-o pe Diandra. Între Andrei și ispită s-a format o conexiune foarte puternică, iar asta nu o spunem noi, ci chiar ei, însă acest lucru se vede și cu ochiul liber. Totul doar lapte și miere câteva zile bune între ei, de când au început să doarmă împreună și să formeze un cuplu, până acum, când a avut loc și prima ceartă.

„Încă o dată', i-a șoptit Andrei brunetei, atunci când erau doar ei doi.

„Ce încă o dată', a întrebat confuză Diandra.

„Nimic, dar asta faci tot timpul', a ținut să puncteze soțul Cristinei.

„Cer prea mult, am înțeles', i-a atras atenția Andrei.

Motivul pentru care Diandra și Andrei de la Insula Iubirii au ajuns să se certe

Mulți telespectatori nu au înțeles de unde au pornit tensiunile dintre Andrei și Diandra de la Insula Iubirii, însă mai apoi ispita a explicat clar că el a devenit gelos din cauza unui schimb de priviri între ea și Cornel, ceea ce a dus la prima lor ceartă.

„Pentru prima dată am simțit un sentimend de gelozie din partea lui, legat de cineva din casă, nu vreau să dau nume neapărat. Când eram în bucătărie, la un moment dat, m-am dus cu Andrei să mânânce și stăteam unul în fața celuilalt și persoana respectivă era lângă noi. Și a venit la un moment dat și mi-a aruncat o privire respectivul și m-am uitat și eu către el și Andrei a înțeles ca și cum ne-am zâmbit și cumva că mi-o caut și eu cu lumânarea.

El se uita la mine, aștepta să îi confirm sau să îi infirm. Eu nu simt nevoia să mă justific sau să mă scuz, că asta ar însemna să mă simt vinovată de ceva. Mai tare s-a enervat atunci. El a luat-o ca și cum îl fac pe el să pară cel care își închipuie chestii, dar și că are o gelozie nefondată. Mie așa mi s-a și părut, oricum', a explicat Diandra.

Deranjată de reacția lui, fiindcă nu se aștepta la un astfel de gest din partea sa, ispita a dorit să îi ofere câteva sfaturi legate de gelozia sa excesivă. Andrei nu a stat pe gânduri, astfel că s-a ridicat și a plecat de lângă ea, la el în cameră.

„Mie mi-a lăsat un gust amar și greu de digerat reacția lui', a mărturisit Diandra.

„O să ajung la concluzia că o să plec singur de aici', a concluzionat soțul Cristinei, la tesmoniale.

Au stat separați câteva ore, fiecare în camera lui, însă mai apoi Andrei a mers la Diandra și și-a cerut scuze. Cum împăcarea este mereu dulce, cei doi au mers apoi în dormitorul lui, unde au dormit, din nou, împreună.

Concurentului i-a căzut un prezervativ folosit din buzunar

Andrei și Diandra petrec tot timpul împreună și declară că se simt foarte bine unul în prezența altuia. Dorm împreună, au avut loc atingeri senzuale, discuții profunde, săruturi, însă se pare că lucrurile au trecut la un nivel mult mai avansat între ei. La un moment dat, Cornel a observat cum a căzut un prezervativ folosit din buzunarul lui Andrei, chiar dimineața, imediat după ce a ieșit din dormitor.

Fără a ezita, Cornel i-a povestit ispitei Loredana că a văzut cum lui Andrei i-a căzut din buzunar un prezervativ în timp ce făcea abdomene pe șezlong. „Îți zic eu 100% că nu numai sărut. Azi-dimineață era pe șezlong, să facă abdomene, dar rămâne între noi. Făcea abdomene și i-a ieșit din buzunar un prezervativ distrus. Înțelegi?', a spus Cornel.

Nu este de mirare acest lucru, ținând cont de declarațiile lor, dar și că formează un cuplu la Insula Iubirii.

„Există o atracție sexuală mare între noi. Ceea ce e un lucru bun. Pentru că era culmea să fim compatibili pe toate părțile și nu pe partea asta', a afirmat Diandra.

În ciuda reacției lui, care nu a fost înțeleasă nici de ispită, Andrei susține că iubirea dintre el și Diandra este la un nivel foarte înalt, ceea ce-l face fericit.

„E mișto, da. Și nu e iubirea aia de la 15 ani. De ce? Vreau să explic și chestia asta. Nu sunt pur și simplu îndrăgostit sau vreau să fac sex sau să ating pe cineva. Nu am nevoie de chestiile astea. Eu pur și simplu sunt doar minunat prin prezență, prin ceea ce se întâmplă la nivel psihic și sunt deja fericit', a ținut să explice soțul Cristinei la testimoniale.

Sursă foto: facebook / capturi ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton