Andrew Tate a fost scos din arest și transportat la spital: „Ar avea anumite probleme medicale”. Când are loc procesul în care se va judeca cererea de eliberare

 Dumitrache Laura
.

Andrew Tate a fost scos temporar din arestul preventiv și a fost transportat la o unitate spitalicească pentru un control amănunțit. Potrivit avocatului fraților Tate, Andrew ar avea probleme de sănătate, dar momentan nu există informații despre afecțiunea de care ar suferi acesta. Duminică seara, fostul campionat de kick-box a fos readus în arest, alături de fratele său, Tristan Tate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrew Tate a fost scos din arest și transportat la spital. Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru trafic de persoane și viol. Ulterior, milionarii britanici au primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Pe 10 ianuarie va avea loc procesul în care se va judeca cererea de eliberare din arestul preventiv de 30 de zile a fraților Tate.

andrew tateandrew tate

Pe 6 ianuarie, Andrew Tate a fost scos din arest Poliției Capitalei și transportat la un spital după ce medicul arestului l-a intrebat dacă suferă de anumite afecțiuni. Avocatul fraților Tate a declarat că acesta ar avea anumite probleme de sănătate, dar nu a detaliat despre afecțiunea de care ar suferi acesta.

Citește și: Cine este Georgiana Naghel, presupusa iubită a lui Andrew Tate.A lucrat în trecut ca model

Citește și:Ce mesaj controversat a transmis Andrew Tate, după ce el și fratele lui au fost arestați:”Cine e mai tare decât Tate?”

Citește și:„Stau cu ea la cursuri, o aștept pe hol.Uneori, mai trebuie schimbată și are nevoie de mine”. Lorelai Moșneguțu s-a mutat în București și studiază Publicitate

Citește și:Ce spunea Lidia Buble despre Răzvan Simion, după despărțire:„Cred că a fost marea dragoste pentru mine. Aș minți să spun că nu îl mai iubesc'

Andrew Tate a fost scos din arest și transportat la spital

Andrew Tate, fostul campion mondial la kick-box, a fost scos din arest și transportat la spital. În momentul în care a fost arestat, i s-a făcut o vizită medicală și medicul arestului l-a întrebat pe Andrew dacă suferă de anumite afecțiuni. Avocatul fraților Tate a precizat că milionarul britanic ar avea anumite afecțiune, dar momentan nu există detalii despre boala de care ar suferi acesta.

„Ieri a fost scos din Arestul Central al Poliției Capitalei și dus la un spital pentru că în momentul în care a fost încarcerat. Potrivit procedurilor, i s-a făcut vizita medicală și medicul arestului l-a întrebat dacă suferă de anumite afecțiuni. Avocatul fraților Tate a notificat arestul central și a precizat faptul că acesta ar avea anumite probleme medicale. În baza acestei notificări. Ieri a fost dus la un consult de specialitate într-un spital din Capitală' , potrivit surselor citate de Antena 3 CNN.

Ulterior, Andrew Tate a fost adus înapoi în arestul Poliției Capitalei, unde va rămâne până marți. Pe 10 ianuarie va avea loc procesul în care se va judeca procesul de eliberare.

Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Frații Tate au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. La sfârșitul anului trecut, Andrew și Tristan Tate au fost reținuți. Decizia a fost dată de judecătorii Tribunalului București. Aceștia sunt acuzați de înșelăciune, trafic de persoane, răpire și alcătuirea unui grup infracțional. Până în acest moment au fost identificate șase victime care au depus mărturie împotriva celor doi.

Victimele fraților Tate le-ar fi povestit procurorilor că atunci când au ajuns prima dată în vila suspecților au fost întâmpinate de paznici înarmați. De asemenea, autoritățile au obținut interceptări în care Andrew Tate povestește cum a încălcat legea și cum s-a folosit de femei. Andrew Tate a devenit unul dintre cei mai cunoscuți oameni din mediul online. Înainte să fie arestat, făcea turul emisiunilor și podcasturilor, iar de multe ori vorbea despre corupția din România.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton