Andrew și Tristan Tate cer să fie eliberați pe motiv că ar avea copii în România. Ce au descoperit anchetatorii în dosar

 Radulescu Ruxandra
.

Andrew și Tristan Tate cer să fie eliberați pe motiv că ar avea copii în România. Cazul celor doi britanici se judecă adstăzi 10 ianuarie la Curtea de Apel București. Andrew și Tristan Tate au făcut apel la măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar azi află dacă vor fi eliberați. Cei doi susțin că ar avea copii în România, de care trebuie să aibă grijă, și de aceea ar trebui eliberați. Andrew Tate a coborât din duba poliției ținând Coranul în mâini, acesta convertindu-se la islam în urmă cu câțiva ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrew și Tristan Tate cer să fie eliberați pe motiv că ar avea copii în România. Cei doi britanici au fost arestați pentru 30 de zile, pentru trafic de persoane, sechestrare, viol și spălare de bani. Avocatul acestora, Eugen Vidineac, a făcut apel, iar azi cei britanicii vor afla dacă vor rămâne după gratii. Andrew și Tristan Tate susțin că ar avea copii în România și de aceea solicită autorităților să fie lăsați în libertate. Mai mult, se pare că Andrew apelează la toate „armele” pentru a scăpa de închisoare, acesta având Coranul asupra sa, în momentul în care a fost adus în sala de judecată. Acest gest se presupune că ar fi menizt să atragă atenția extremiștilor musulmani, pentru a-i lua apărarea.

cine-sunt-fratii-tate-tristan-si-andrew-colectionarii-de-ceasuri-si-bolizi-de-lux-acuzati-de-trafic-de-persoanecine-sunt-fratii-tate-tristan-si-andrew-colectionarii-de-ceasuri-si-bolizi-de-lux-acuzati-de-trafic-de-persoane

Andrew și Tristan Tate cer să fie eliberați pe motiv că ar avea copii în România

Andrew și Trsitan Tate au fost aduși azi dimineață la Curtea de Apel București, unde magistrații vor decide dacă cei doi vor rămâne în arest pentru 30 de zile, sau vor fi lăsați în libertate. Cei doi britanici vin cu un argument halucinant, susținând că ar avea copii în România și de aceea se impune eliberarea lor. Se presupune că prin această manevră, frații Tate încearcă sensibilizarea judecătorilor pentru a nu ajunge după gratii. Andrew Tate a coborât din duba poliției, cu cătușele la mâini, avînd asupra sa Coranul. Acesta s-a convertit la islam acum câțiva ani și se crede că gestul său de azi ar fi o încercare de a provoca extremiștii musulmani să-i sară în apărare.

Citește și: Frații Tate, la un pas să își piardă toată averea din România.DIICOT a pus sechestru pe vila lor, dar și pe mașinile de milioane de dolari

Citește și: Frații Tate, arestați pentru 30 de zile, acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată.Avocatul lor: „Nu sunt temeiuri'

Andrew Tate a solicitat în urmă cu câteva zile să fie dus la spital, întrucât ar suferi de o afecțiune la plămâni. Potrivit medicilor acesta suferă de noduli la plămâni, însă afecțiunea nu este atât serioasă pentru a fi interna și a revenit îna restul poliției.

Ea este „veriga-lipsă” din dosarul fraților Tate. Ce au descoperit autoritățile

Andrew și Tristan Tate cer să fie eliberați pe motiv că ar avea copii în România. Anchetatorii decsoperă pe zi ce trece noi persoane din România, care au conexiuni cu frații Tate și care au facilitat ca aceștia să desfășoare afaceri ilegale în țara noastră. Autoritățile au identificat o femeie, pe nume Ana B., din Popești Leordeni, care se ocupa de conturile și afacerile fraților Tate și o consideră „veriga-lipsă” din dosar. Aceasta era de asemenea implicată în activități de videochat și avea rolul de manager.

DIICOT a descins în aprilie și în vila acesteia din Popești Leordeni. Potrivit surselor Gândul.ro., Ana B. ar fi fost reclamată la Poliție, pe motiv că și-ar fi agresat vecinii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton