Anelisse Mănescu, eleva lui Mihai Trăstariu, a câștigat Sanremo Junior, la doar 8 ani. Ce spune artistul de performanțele ei: „Este o copilă fenomen” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anelisse Mănescu, eleva lui Mihai Trăstariu, a câștigat Sanremo Junior, la doar 8 ani. Cântărețul a povestit că micuța face canto la școala lui de muzică din Constanța, de doi ani. Acesta susține că fetița fenomen îi bate pe toți cei mai mari decât ea în festivaluri și obține premii importante. Mama fetei, Lavinia Mănescu, s-a arătat și ea extrem de emoționată. Iată declarațiile lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anelisse Mănescu, eleva lui Mihai Trăstariu, a câștigat Sanremo Junior, la doar 8 ani. Mihai Trăistariu este foarte mândru de eleva lui, Anelisse Mănescu. De-a lungultimpului, micuța a reușit să îi învingă în competiții pe concurenții mai mari decât ea ca vârstă și a obținut numeroase premii. În ciuda rezultatelor ei, artistul a fost luat prin surprindere de reușia ei de la Sanremo Junior.

20230430_22514320230430_225143

Citește și: Cu ce pagube s-a ales Mihai Trăistariu după ce a închiriat apartamente turiștilor, în minivacanța de 1 mai. Artistul e revoltat: „Sunt iresponsabili și nu le pasă de nimic'

Citește și: Ce necaz a avut fratele lui Mihai Trăistariu din cauza artistului. Cântărețul regretă și acum: „În urma acestui incident, el și-a pierdut vederea' / EXCLUSIV

Citește și: Horia Brenciu, despre debutul său în televiziune și revenirea pe micul ecran: „În TVR nu mă trata nimeni ca pe un star. Eram…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte fiica Adelinei Pestrițu, după ce a avut pneumonie. Vedeta și Zeny au stat o săptămână în spital: „Pornind de la o tuse banală. Norocul nostru a fost că…' / EXCLUSIV

Anelisse Mănescu, eleva lui Mihai Trăstariu, a câștigat Sanremo Junior, la doar 8 ani

Mihai Trăistariu, care a obținut locul 4 la Eurovision, în cadrul competiției de la Atena din 2016, este bucuros de rezultatele elevei care studiază la școala lui de muzică din Constanța. Anelisse Mănescu nu încetează să-l surprindă cu talentul său și o descrie drept „o copilă fenomen'.

'Este de doi ani elevă la Școala mea de muzică, eMenTi Academy, unde avem o soprană care face canto cu ea la școală. Are premii peste tot. Era senzație că, în ultimul an, a luat numai marele premiu la concursurile la care a participat și îi bătea pe cei mai mari ca ea. Și toți se minunau cum îi bate ea pe cei de 16 ani. Venea asta mică și lua marele premiu. Este o copilă fenomen. Nu mă surprind rezultatele ei. Și la bulgari a fost și a luat marele premiu, anul trecut. Dar la Sanremo a fost o senzație, o devărată revelație. Mă bucur mult pentru ea', a declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

De asemenea, avem și o declarație doar pentru Viva din partea lui micuței cu voce de aur, Anelisse Mănescu: „Festivalul de la Sanremo a fost cel mai mare și mai frumos festival la care am participat până acum! Sunt foarte mândră că am reușit să ajung până aici!”, a declarat puștoaica.

Anelisse Mănescu, fetița care a cucerit Italia cu vocea ei

Anelisse Mănescu, un copil cu voce de aur din Constanța, a cucerit Italia după ce a câștigat două premii importante la festivalul Sanremo Junior 2023.

Anelisse are 8 ani proaspăt împliniți, este elevă în clasa I și a reprezentat România în Finala Mondială a renumitului festival internațional Sanremo Junior 2023 pentru tineri cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, organizat în data de 3 mai în Italia.

A fost cea mai mică dintre concurenți, dar și cea care a deschis festivalul, fiind prima care a evoluat în concurs. Cu vocea sa a reușit să cucerească publicul și juriul deopotrivă, obținând nu unul, ci două premii importante: locul 1 la categoria A1 (6-9 ani) și unul dintre cele trei mari premii speciale acordate pentru întregul festival, PRIX OF SANREMO JUNIOR COMMITTEE.

Ce spune mama fetiței cu voce de aur: 'O mână de copil a primit un trofeu atât de mare, încât…'

Mama fetiței cu voce de aur, Lavinia Mănescu, susține că este atât de fericită și că nu îi vine să creadă. Femeia pare să fie într-o stare de șoc, aidoma celei pe care a avut-o atunci când Anelisse s-a calificat în finală.

Trăim acum același șoc pe care l-am avut atunci când am aflat că s-a calificat în finala mondială! O mână de copil a primit un trofeu atât de mare, încât nici nu îl poate duce! A fost deasupra unor concurenți care au experiență în canto mai mult decât vârsta lui Anelisse! Cuvintele pur și simplu nu pot descrie ce s-a întâmplat aici, la Sanremo', a scris mama sa, într-un mesaj postat pe Facebook.

Anelisse Mănescu studiază canto de 2 ani de zile sub atenta îndrumare a doamnei profesoare Elena Georgian, în cadrul academiei de muzică a lui Mihai Trăistariu.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton