Angela Gheorghiu, implicată într-un scandal fără precedent. De ce a fost soprana huiduită la Seul: „Un dezastru total" / Soprana a spus că nu este respectată

 Tudorache Simona
.

Angela Gheorghiu a devenit protagonista unui episod fără precedent la un concert în Seul. Soprana a oprit orchestra și a întrerupt bisul colegului ei la mijlocul spectacolului, spre consternarea pasionaților de operă care așteptaseră cu nerăbdare interpretarea. Incidentul a avut loc în timpul spectacolului de duminică de la Centrul Sejong pentru Artele Spectacolului. Angela Gheorghiu a susținut că nu este respectată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Gheorghiu a urcat brusc pe scenă la jumătatea actului al treilea, în timp ce tenorul coreean Alfred Kim interpreta magistral la bis celebra arie „E lucevan le stelle', ca răspuns la aplauzele entuziaste ale publicului. Soprana a făcut semn orchestrei să se oprească și, deși dirijorul Jee Joong-bae a încercat inițial să continue, în cele din urmă a oprit muzica ca răspuns la gesturile persistente ale artistei. Artista le-a atras atenția: „Scuzați-mă. Este o reprezentație. Nu este un recital. Respectați-mă”, a spus ea, conform koreatimes.co.kr.

angela gheorghiu 21angela gheorghiu 21

Angela Gheorghiu, huiduită la Seul

După întrerupere, spectacolul a continuat, dar soprana în vârstă de 59 de ani nu a apărut înainte de lăsarea cortinei. Când baritonul Samuel Youn a escortat-o ​​în cele din urmă pe scenă pe Angela Gheorghiu, publicul a răspuns cu huiduieli. Vedeta s-a deplasat spre centrul scenei, apoi s-a întors și a plecat, lăsând mulțimea nedumerită.

Acțiunea ei a dus imediat la o reacție semnificativă din partea publicului. Cei care au fost prezenți în sală și-au exprimat dezamăgirea. Ei au văzut în acea întrerupere o lipsită de respect față de publicul coreean. Unii și-au cerut chiar și banii de pe bilet înapoi.

Spectatorii au avut doar comentarii negative pentru Angela Gheorghiu

Comentariile de pe rețelele de socializare au fost, de asemenea, negativ. „Atitudinea arogantă a lui Gheorghiu a fost enervantă', iar altul a numit-o „un dezastru total'.

Spectacolul, care a marcat 100 de ani de la moartea lui Puccini, a ținut de joi până duminică. Gheorghiu a avut rolul titular atât în ​​deschidere, cât și la final.

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: 'Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani…'

Citește și: Tora Vasilescu a vrut să renunțe la actorie, după ce a picat admiterea la Facultatea de Teatru: „A fost ca o predestinare. Am vrut să dau la Psihologie, dar regimul de atunci…” A reușit la a treia încercare / EXCLUSIV

Citește și: Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă: „Îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca tata” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Petre Magdin la 81 de ani. Soția lui este un real sprijin pentru el: „La noi a fost dragoste la prima vedere. Nu am mai putut să stăm unul fără celălalt”

Organizatorii evenimentului așteaptă scuze de la Angela Gheorghiu

Oficialii de la Centrul Sejong pentru Artele Spectacolului s-au arătat consternați de atitudinea lui Gheorghiu.

„Nu am auzit alte declarații sau explicații de la ea cu privire la acest incident. Am depus oficial o plângere la compania care o reprezintă și am cerut oficial scuze de la Gheorghiu. În prezent așteptăm răspunsul ei și vom stabili următorii pași ', a spus un oficial de la Centrul Sejong pentru Artele Spectacolului. Cei de la Centru și-au cerut, de asemenea, scuze de la public pentru întrerupere.

Nu este prima dată când Angela Gheorghiu se află în centrul unui episod controversat. Cunoscută pentru personalitatea ei puternică, artista a mai avut momente când s-a comportat neprofesionist pe scenă. În 2016, ea a refuzat să continue interpretarea piesei „Tosca' la Viena, după ce tenorul Jonas Kaufmann a susținut un bis la mijlocul spectacolului. A amânat producția și l-a forțat pe Kaufmann să-și ceară scuze publicului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton