Angela Similea a avut parte de un șoc care i-a schimbat viața, acum 20 de ani: "Am albit complet pe drumul înapoi, spre țară. A fost o luptă cumplită să mă despart de el"

.

Angela Similea a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei, întâmplat acum 20 de ani și care i-a produs un șoc atât de mare încât părul i-a albit complet. Cântăreața, în vârstă de 77 de ani acum, mărturisește că decizia unicului său fiu de a se muta în America a făcut-o să sufere enorm. Iată ce spune Angela Similea despre fiul său și motivul pentru care a decis să plece din țară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Angela Similea are o relație extraordinară cu fiul său și tocmai de aceea a fost foarte afectată atunci când Sorin a hotărât să plece din țară, pentru o viață mai bună în America. Sorin Hilgen este rodul iubirii din cea de-a doua căsătorie a artistei, cu chitaristul Sorin Movileanu. Ulterior, a fost înfiat de cel de-al treilea soț al Angelei Similea, și anume omul de afaceri Jan Christian.

5-angela-similea5-angela-similea

Angela Similea, șocată de decizia fiului său de a se muta în America

Angela Similea a suferit enorm acum 20 de ani, când fiul său, unicul copil, a decis să plece în America. Atât de mult a îndurerat-o ideea că va trăi departe de el, încât părul i-a albit complet într-o zi.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Sorin Hilgen decidea să părăsească definitiv România. A ales calea „visului american', așa că s-a mutat în SUA, acolo unde locuiește, în proximitatea Boston, alături de soția lui și cei doi copii (din mariajul cu Bianca Cristinoiu Jones).

„El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet… A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!', povestea Angela Similea, citată de cancan.ro.

Fiul Angelei Similea activează în divizia IT a unei companii celebre și câștigă foarte bine, însă asta nu poate alina dorul de mamă.

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens.

Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult', mai spunea Angela Similea.

Citește și: Zanni susține că i s-au furat toți banii pe care i-a câștigat în ultimii doi ani: „E vorba de peste 100.000 de euro, au profitat de mine…'

Citește și: Cătălin Botezatu, surprins de Angela Similea de ziua lui. Designerul a izbucnit în lacrimi:'Pentru mine era ceva dumnezeiesc'

Citește și: Ovidiu Komornyik, dezvăluire surprinzătoare despre Angela Similea:Ea nu mai vrea să cânte!

Citește și: Sora lui Donald Trump a murit, la 86 de ani: „O zi grea…’. Maryanne Trump Barry a fost găsită fără suflare în apartamentul său

Angela Similea, ruinată financiar după moartea soțului

După moartea soțului, Angela Similea s-a confruntat cu mari necazuri în plan financiar. Aceasta a fost nevoită să-și vândă vila cu 16 camere din comuna Belciugatele, lângă București și a locuit o vreme în casa unor prieteni, situată pe Calea Plevnei.

Artista a pierdut o sumă imensă din cauza ratelor la bancă făcute de soțul ei, deputatul Victor Surdu. Artista s-a trezit cu datorii în valoare de 700.000 de euro.

Problemele financiare ale interpretei au început în urma unui împrumut, de 698.000 de euro, contractat în februarie 2007, de una dintre societățile fostului său soț, deputatul Victor Surdu. Acesta nu a reușit să-și achite datoriile la bancă și a refinantat acest împrumut, astfel că datoria ajunsese la 714.319 euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton