Angela Similea a împlinit azi 78 de ani și arată fabulos. Paula Seling: "Cât sunteți de frumoasă! O doamnă adevărată, o zână a muzicii românești. Vă iubim și vă prețuim infinit!" / Artista își petrece ziua de naștere în Italia

.

Angela Similea a fost, recent, în vacanță în Italia, de unde și-a salutat fanii din social media prin intermediul unei postări superbe. La 78 de ani, artista este la fel de elegantă ca în tinerețe și și-a păstrat trăsăturile frumoase, dovedind că vârsta din buletin e doar un număr.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La aproape 80 de ani, Angela Similea arată incredibil, fiind la fel de frumoasă și de elegantă ca în vremurile în care avea milioane de admiratori. Chiar dacă nu mai este pe scenă de ceva timp, artista ține pasul cu vremurile, așa că fanii ei sunt la curent cu tot ce face. Recent, aceasta a postat o fotografie superbă din vacanța petrecută în Italia, de undeva din apropiere de Siena, iar fanii i-au transmis dragostea și prețuirea lor.

358434357_830255211795407_8717950766005698567_n358434357_830255211795407_8717950766005698567_n

Angela Similea, vacanță de vis în Italia. Angela Similea a împlinit azi 78 de ani și arată fabulos

Dacă ar fi existat topuri în anii 1970-1980, când ea făcea furori la TVR și pe scenă, Angela Similea ar fi fost mereu pe primele locuri în trend. De o eleganță incredibilă în niște vremuri când artistele își făceau rochii la croitorese, superbă și cu o voce pe măsură, Angela Similea a fost un idol pentru tinerii din generația ei și o adevărată divă, chiar dacă pe vremea aceea nu se folosea termenul la fel de mult ca azi…

Patruzeci de ani mai târziu, artista este la fel de elegantă și de distinsă, iar fotografia postată din vacanța petrecută în Italia dovedește asta cu prisosință. Îmbrăcată într-o ținută princiară, în tonuri nude, artista și-a impresionat fanii, care au complimentat-o în număr mare.

Citește și: Angela Similea a avut parte de un șoc care i-a schimbat viața, acum 20 de ani: „Am albit complet pe drumul înapoi, spre țară. A fost o luptă cumplită să mă despart de el'

Citește și: Florin Piersic și Angela Similea s-au iubit în secret, în timp ce actorul era căsătorit cu Anna Szeleş: „A fost un amor nebun. Era foarte frumoasă și dorită de toți'

„Eleganță și feminitate!; „Un albastru infinit…” Și un DOR fără sfârșit… De cântecul și de prezența ARTISTEI noastre inegalabile; Eleganța și distincția unei artiste speciale într-un spațiu toscan mirific! Felicitări! Mulțumim pentru bucuria oferită de această minunată fotografie!; Superbă, elegantă, talentată, unică și inegalabilă! Respect și admirație!; Frumoasă și distinsă într-un loc de poveste, aproape de mine! Vă așteptăm să vizitați și Volterra! Respect și prețuire pentru tot ceea ce ne-ați lăsat ca zestre în muzica ușoară!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Prima care a felicitat-o a fost Paula Seling, care i-a transmis un mesaj emoționant: „Cât sunteți de frumoasă! O doamnă adevărată, o zână a muzicii românești. Va iubim și vă prețuim infinit!”, a scris artista pe Facebook.

Cum arăta Angela Similea la începutul carierei

Ioana Angela Similea, 77 de ani, este născută la data de 9 iulie 1946, în comuna 1 Decembrie, Ilfov. Și-a descoperit înclinația pentru muzică la o vârstă fragedă, însă abia în timpul liceului a fost remarcată de profesorul de muzică Marin Teofil, care a îndrumat-o spre compozitorul George Grigoriu, conducătorul ansamblului UTC. Din anul 1965, artista a început să cânte în mișcarea de amatori, afirmându-se în cadrul Festivalului artiștilor amatori. Cu un timbru vocal inconfundabil și o frumusețe răvășitoare, Angela Similea avea să devină una dintre cele mai de succes cântărețe de muzică ușoară în anii 70-80.

Angela Similea și-a manifestat atracția pentru muzică încă din copilărie și a povestit că obișnuia să cânte în timpul călătoriilor cu tramvaiul. Un concert susținut de Maria Tănase a avut o mare influență în alegerea carierei de cântăreață, deși mama ei a încercat s-o convingă să aleagă o meserie ce îi poate asigura siguranță materială. Nu doar calitățile vocale au recomandat-o pe Angela Similea în primii ani de carieră, ci și aparițiile sale, căci avea încă de atunci o eleganță aparte și o ținută princiară.

„Am nişte amintiri foarte vechi, din anii primei copilării, când vara mergeam la bunica din partea mamei, într-un sat din Dobrogea. Mama era singura fată din cei 12 copii ai bunicii mele. Aşa că aveam mulţi veri, cu care-mi petreceam vacanţele. Acolo, în satul acela dobrogean, se întâmplau lucruri extraordinare, pe care orice orăşean de astăzi, din orice parte a lumii, ar da orice să le vadă şi să le experimenteze. (…) Natura şi viaţa m-au luat în braţele lor de mică şi m-au sensibilizat, m-au făcut să observ spectacolul fiecărui anotimp, în toate detaliile sale. E minunat să fii într-o continuă mirare copilărească în faţa naturii, şi eu aşa am trăit’, mărturisea Angela Similea într-un interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton