Angela Similea și-a ales deja locul de veci, la o mănăstire de lângă București: „Vrea să fie înmormântată lângă ultimul ei soț, Victor Surdu...”. Ce face artista de când s-a retras din viața publică, de acum 10 ani / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Angela Similea stă departe de aparițiile publice. Celebra interpretă în vârstă de 78 de ani își trăiește viața în liniște și și-a ales deja locul de veci, la o mănăstire de lângă București. Vedeta s-a retras din activitate în urmă cu aproape 10 ani, dar publicul nu a uitat-o nicio clipă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Angela Similea și-a ales deja locul de veci, la o mănăstire de lângă București. Este vorba de Mănăstirea Samurcășești din Ciorogârla unde se odihnește ultimul ei soț, regretatul Victor Surdu.

3angela-similea3angela-similea

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Angela Similea, Mirabela Dauer și Margareta Pâslaru sunt născute azi, pe 9 iulie. Cele trei artiste au fost greu încercate de viață și au trăit povești de dragoste tumultuoase / EXCLUSIV

Citește și: Babasha a fost îndrumat de părinți în carieră: „Nu au vrut neapărat ca eu să merg pe acest drum. Tata m-a învățat să cânt la clarinet, care a fost prima mea dragoste, încă de la 13 ani…”. Cum și-a petrecut copilăria la Bacău / EXCLUSIV

Citește și: De ce a ales Simona Amânar gimnastica: „Nu s-a gândit nimeni că voi deveni cea care va îngenunchea Rusia, China, SUA, Australia de atâtea ori, că voi deveni numărul 1”. Cât de mult a muncit pentru a-și îndeplini visul de a avea o săritură care să-i poarte numele / EXCLUSIV

Angela Similea și-a ales deja locul de veci, la o mănăstire de lângă București

De 10 ani, Angela Similea s-a retras din muzică, dar și din viața publică. Îndrăgita solistă merge des la Mănăstirea Samurcășești, un loc drag sufletului ei, unde a făcut mai multe donații, și unde se odihnește fostul ei soț, Victor Surdu. Aici a fost îngropat Victor Surdu, cel de-al patrulea soț al vedetei, care s-a stins din viață în 2011, la doar 63 de ani, în urma unui cancer pancreatic.

Amândoi obișnuiau să vină des la acest lăcaș de cult, unde, pe vremuri, au făcut și o serie de donații. De altfel, măicuțele sunt cele care au grijă de mormântul politicianului. Locul de veci al acestuia este plin de flori colorate, fiind extrem de bine îngrijit. Tot aici vrea să fie înmormântată și Angela Similea.

'Doamna Angela Similea vine periodic la mănăstire la noi. Aprinde lumânări la mormântul soțului. Tot aici își dorește să fie înmormântată și domnia sa. Vrea să fie înmormântată lângă ultimul soț, Victor Surdu', ne-a spus o măicuță de la Mănăstirea Samurcășești, un lăcaș de cult care are trei altare. Cimitirul în care este înmormântat Victor Surdu se află chiar în spatele acestei mănăstiri.

Unde s-a mutat Angela Similea

Chiar de 1 iunie, anul acesta, interpreta a fost prezentă la un eveniment din comuna Chiajna. La spectacolul respectiv, în timp ce pe scenă cânta colega ei, Mirabela Dauer, primarul localității a observat-o în public pe Angela Similea.

Solista a declarat, cu această ocazie, că s-a mutat de două luni de zile în Chiajna. ‘De două luni de zile am devenit fiică a comunei Chiajna’, a spus artista care a fost primită cu ropote de aplauze la evenimentul respectiv, organizat pentru copii. Celebra interpretă era îmbrăcată într-un costum alb, pantaloni și bluză, accesorizat cu pălărie de vară și o poșetă cochetă.

Angela Similea, șocată de decizia fiului său de a se muta în America

Angela Similea are un singur copil, din căsnicia cu Sorin Movileanu. Ea a suferit enorm acum 20 de ani, când fiul său, unicul copil, a decis să plece în America. Atât de mult a îndurerat-o ideea că va trăi departe de el, încât părul i-a albit complet într-o zi.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Sorin Hilgen decidea să părăsească definitiv România. A ales calea „visului american, așa că s-a mutat în SUA, acolo unde locuiește, în proximitatea Boston, alături de soția lui și cei doi copii (din mariajul cu Bianca Cristinoiu Jones).

„El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet… A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!, povestea Angela Similea, citată de cancan.ro.

Angela Similea, probleme în plan financiar după moartea soțului

După moartea soțului, Victor Surdu, Angela Similea s-a confruntat cu mari necazuri în plan financiar. Aceasta a rămas fără vila cu 16 camere din comuna Belciugatele, lângă București și a locuit o vreme în casa unor prieteni, situată pe Calea Plevnei. De zouă luni de zile, ea s-a mutat în Chiajna. Victor Surdu, ultimul soț al artistei este înmormântat la Mănăstirea Samurcășești de lângă București.

Foto: Facebook, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton