Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: "De două luni am devenit...". Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Angela Similea a fost o apariție rară în ultimul timp și mulți s-au întrebat ce mai face și cum mai arată îndrăgita solistă. Ei bine, cântăreața a fost zărită, de Ziua Copilului, la un spectacol din Chiajna, iar cel care i-a anunțat prezența a fost chiar primarul localității.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Apariție rară a Angelei Similea la un spectacol! Îndrăgita artistă, care s-a retras din lumina reflectoarelor, a participat, de curând, în calitate de spectator, la un spectacol din comuna Chiajna. Angela Similea a fost superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna

aan9aan9

Citește și: Cum arată Angela Similea, la 77 de ani, după ce s-a retras din viața publică. Nepotul a postat o imagine cu ea

Citește și: Dan Negru a avut-o ca invitată pe Angela Similea în prima emisiune: „Țin minte si acum momentul. Ne-am văzut acum câteva săptămâni și…' / Ce spune despre gafele lui din televiziune

Citește și: Ce spune Alexandru Papadopol despre revenirea pe micul ecran, după 10 ani de pauză: „Mi se întâmplă deseori să îmi spună fete tinere că ele când erau mici se uitau la mine, la televizor”. Cum se înțelege cu colegii din serialul „Brigada Nimic”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat cei doi băieți ai Ecaterinei Ladin, când au auzit că vor mai avea un frățior și cum se înțeleg acum cu mezinul: „Sunt geloși și pe cel mic, sunt geloși și între ei. Încercăm…”. Ce reguli trebuie să respecte Petru și Marcu/ EXCLUSIV

Unde s-a mutat Angela Similea

Chiar de 1 iunie, aceasta a fost prezentă la un eveniment din comuna Chiajna. La spectacolul respectiv, în timp ce pe scenă cânta colega ei, Mirabela Dauer, primarul localității a observat-o în public pe Angela Similea.

Solista a declarat, cu această ocazie, că s-a mutat de două luni de zile în Chiajna. 'De două luni de zile am devenit fiică a comunei Chiajna', a spus artista care a fost primită cu ropote de aplauze la evenimentul respectiv, organizat pentru copii. Celebra interpretă era îmbrăcată într-un costum alb, pantaloni și bluză, accesorizat cu pălărie de vară și o poșetă cochetă.

Angela Similea, șocată de decizia fiului său de a se muta în America

Angela Similea are un singur copil, din căsnciia cu Sorin Movileanu. Ea a suferit enorm acum 20 de ani, când fiul său, unicul copil, a decis să plece în America. Atât de mult a îndurerat-o ideea că va trăi departe de el, încât părul i-a albit complet într-o zi.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Sorin Hilgen decidea să părăsească definitiv România. A ales calea „visului american’, așa că s-a mutat în SUA, acolo unde locuiește, în proximitatea Boston, alături de soția lui și cei doi copii (din mariajul cu Bianca Cristinoiu Jones).

„El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet… A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!’, povestea Angela Similea, citată de cancan.ro.

Fiul Angelei Similea activează în divizia IT a unei companii celebre și câștigă foarte bine, însă asta nu poate alina dorul de mamă.

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens.

Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult’, mai spunea Angela Similea.

Angela Similea, ruinată financiar după moartea soțului

După moartea soțului, Victor Surdu, Angela Similea s-a confruntat cu mari necazuri în plan financiar. Aceasta a rămas fără vila cu 16 camere din comuna Belciugatele, lângă București și a locuit o vreme în casa unor prieteni, situată pe Calea Plevnei. De zouă luni de zile, ea s-a mutat în Chiajna. Victor Surdu, ultimul soț al artistei este înmormântat la Mănăstirea Samurcășești de lângă București.

Foto: Facebook, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton