Ce urare specială i-a făcut Angela Similea fiului ei, de ziua lui de naștere: "O melodie mult îndrăgită de el...”. Sorin a împlinit 52 de ani și e stabilit în America

.

Angela Similea i-a făcut o urare specială fiului ei, de ziua lui de naștere. Sorin a fost aniversat recent și a împlinit 52 de ani. Bărbatul e stabilit în SUA de ani buni și are o familie minunată acolo. Actrița a avut un șoc atunci când el a decis să plece în America și l-a vizitat de multe ori, însă marea solistă nu și-a dorit niciodată să își părăseasca definitiv țara. Interpreta are doi nepoți, pe Grace și pe Jan Christian.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Ieri, pe 24 octombrie 2024, a fost mare sărbătoare în familia Angelei Similea! Sorin, fiul artistei, și-a aniversat ziua de naștere și a împlinit 52 de ani. Bărbatul e stabilit de multă vreme în SUA și a fost vizitat de mai multe ori de celebra lui mamă. Solista nu s-a acomodat însă acolo și nici nu și-a dorit să trăiască în altă parte decât în România, astfel că acum trăiește departe de băiatul ei.

279885531_556231959197735_3097700287921154783_n279885531_556231959197735_3097700287921154783_n

Citește și: Angela Similea, apariție elegantă la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. Cum arată solista la 78 de ani și de ce a plâns Mirabela Dauer: „Nu știu dacă se mai pune așa preț pe valorile noastre naționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Angela Similea și-a ales deja locul de veci, la o mănăstire de lângă București: „Vrea să fie înmormântată lângă ultimul ei soț, Victor Surdu…'. Ce face artista de când s-a retras din viața publică, de acum 10 ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu socrii. Medana Oprea: „Nu a făcut nicio diferență între mama mea și mama lui. Părinții mei știu…” Cum gestionează momentele tensionate din cuplu / EXCLUSIV

Citește și: Irina Rimes admite că relația cu David Goldcher e „cu bune și cu mai puțin bune”: „Așa s-a dezvoltat. A implicat pasiune, muncă, efort din ambele părți, adaptabilitate și multe altele…”/ EXCLUSIV

Ce urare specială i-a făcut Angela Similea fiului ei, de ziua lui de naștere

Angela Similea a suferit un șoc atunci când unicul ei copil a decis să se stabilească peste hotare. Sorin Hilgen este fiul ei și al chitaristului Sorin Movileanu, care a fost înfiat de Jan Hilgen. El a fost cel de-al treilea soț al artistei.

Pe parcurs, vedeta a traversat de multe ori Oceanul pentru a-și vizita fiul și nepoții, dar nu a rămas acolo, deși fiul acesteia și familia lui și-ar fi dorit enorm acest lucru. Se pare, însă, că Angela Similea nu s-a acomodat în State. Și nici nu și-a dorit vreodată să își părăsească de tot țara natală.

Ieri, pe 24 octombrie, de ziua fiului ei, Angela Similea i-a transmis o urare emoționantă acestuia și i-a dedicat melodia 'Un albastru infinit'. Sorin a împlinit 52 de ani și e un bărbat împlinit.

'Dragii mei prieteni, astăzi, zi de naștere a fiului meu, vin spre dumneavoastră cu o melodie mult îndrăgită de el, de mine, dar mai ales de dumneavoastră!', a scris marea artistă pe Facebook.

Angela Similea a avut un șoc atunci când fiul ei a plecat în SUA

Angela Similea a suferit enorm acum 20 de ani, când fiul său, Sorin, a decis să se stabilească definitiv în America. Interpretei, pur și simplu, i-a albit părul complet. Sorin Hilgen are doi copii cu prima soție, Bianca Cristinoiu, pe Grace și pe Jan Christian.

„El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet… A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!', povestea Angela Similea, cu ani în urmă.

Unde lucrează fiul Angelei Similea

Fiul Angelei Similea activează în divizia IT a unei companii celebre și câștigă foarte bine, însă asta nu i-a alinat artistei dorul de mamă, pe care îl are și azi.

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens.

Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult', mai spunea Angela Similea.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton