Angelina Jolie a vrut să angajeze un asasin ca să o omoare și a și vorbit cu el: „Era o persoană destul de decentă și m-a întrebat dacă pot să mă gândesc și să-l sun din nou în două luni". De ce a vrut să-și pună capăt zilelor

 Tudorache Simona
.

Angelina Jolie a dezvăluit că a vorbit cu un asasin într-o perioadă „destul de sumbră' din viața ei. Avea 22 de ani și se gândea la sinucidere. Ea a recunoscut că ar fi preferat să fie ucisă decât să-și ia viața, deoarece moartea ar fi fost mai ușor de înfruntat de cei dragi. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Angelina Jolie a mărturisit că nu a avut o tinerețe ușoară și în tinerețe a avut multe gânduri negre, dar apariția copiilor i-au modificat comportamentul. Angelina Jolie și Brad Pitt duc încă o luptă juridică pentru o proprietate și nu au reușit să facă pace după divorțul prin care au trecut.

Angelina Jolie And Vivienne Jolie-Pitt At The 77th Annual Tony Awards In New York City, NY – 16 June 2024Angelina Jolie And Vivienne Jolie-Pitt At The 77th Annual Tony Awards In New York City, NY – 16 June 2024

Angelina Jolie a vrut să angajeze un asasin care să o omoare

Angelina Jolie s-a gândit să angajeze pe cineva care să o ajute să își încheie socotelile cu viața. Asasinul a făcut-o să reflecteze mai mult asupra situației.

„Va suna nebunește ce spun, dar a fost o perioadă în care aveam de gând să angajez pe cineva să mă omoare' – a spus ea, citată de Daily Mail.

Angelina Jolie nu a întâmpinat probleme în găsirea unui asasin. „Nu sunt atât de greu de găsit în New York. Oricât de nebun ar suna, cred că mulți oameni se gândesc la sinucidere când sunt tineri.

„Eram conștientă că atât de mulți oameni din jurul meu, precum mama mea, ar avea impresia că nu au făcut suficient dacă mi-aș fi luat viața. Atunci, m-am gândit că dacă altcineva mi-ar lua viața – ca într-un „jaf' – atunci ar fi o crimă și ceilalți nu ar trăi cu cu sentimentul că m-au dezamăgit”, a precizat vedeta.

Cum a decurs discuția Angelinei Jolie cu asasinul plătit

Jolie se gândea să scoată bani treptat din contul ei, pentru ca golul produs de suma uriașă pe care o cere un asasin să nu fie observat. Totuși, asasinul a avut un răspuns surprinzător pentru Jolie:

„Era o persoană destul de decentă și m-a întrebat dacă pot să mă gândesc la asta și să-l sun din nou în două luni. Ceva s-a schimbat în viața mea și m-am gândit să rămân în viață', mai spune actrița.

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „A convins-o pe mama mea să mă ducă la ore de pian”. Cât de mult l-au sprijinit părinții, la început de drum și de ce a ales Facultatea de Arhitectură, deși era pasionat de muzică / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela: „El mi-a povestit, după un an, că cică s-a prescris, și…”. Nu e singura dată când a fost trădată în dragoste de iubitul ei

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Ce a făcut-o pe Angelina Jolie să se schimbe

Angelina Jolie a recunoscut pentru Time că maternitatea a ajutat-o să evolueze. Cei șase copii i-au schimbat percepția despre viață.

„Nu am fost o tânără foarte stabilă. De fapt, nu m-am gândit niciodată că pot fi mama cuiva. Îmi amintesc de decizia de a deveni părinte. Nu e greu să iubești. A fost greu să știu că din momentul acela înainte trebuia să fiu eu cea care să se asigure că totul este în regulă. Am avut o viață binecuvântată, dar am avut propriile mele provocări. Am suferit de stres posttraumatic', a mai spus Angelina Jolie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton