Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie, după ce ea și-a vândut partea dintr-o proprietate comună. Actrița îi cere să renunțe la proces: „A încercat să o pedepsească pentru a acoperi comportamentul lui necorespunzător și abuzurile”

 Tudorache Simona
.

Angelina Jolie vrea ca Brad Pitt să pună capăt luptei și să renunțe la procesul pe care i l-a intentat. Pitt a dat-o în judecată pe Jolie după ce aceasta și-a vândut jumătatea din Château Miraval pentru 67 de milioane de dolari, în octombrie 2021. El a susținut că aveau o înțelegere verbală, pe care ea nu a respectat-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Avocatul lui Jolie i-a cerut lui Brad Pitt să renunțe la procesul pentru vinăria de pe proprietatea Château Miraval, unde au avut acțiuni egale până în 2021. Reprezentantul legal al lui Jolie, Paul Murphy, a declarat pentru Page Six că Pitt deține controlul asupra tuturor proprietăților pe care cuplul le împărtășește, are și controlul afacerii, dar totuși cere mai mult și o dă în judecată pe Angelina pentru 67 de milioane de dolari plus daune.

Angelina Jolie And Vivienne Jolie-Pitt At The 77th Annual Tony Awards In New York City, NY – 16 June 2024Angelina Jolie And Vivienne Jolie-Pitt At The 77th Annual Tony Awards In New York City, NY – 16 June 2024

Angelina Jolie vrea ca Brad Pitt să renunțe la procesul pe care i l-a intentat

Cel care o reprezintă pe vedetă are convingerea că Brad Pitt încearcă să o pedepsească pe fosta lui soție, de aceea o târăște prin tribunale.

„A încercat să o pedepsească și să o controleze pe Angelina cerând un acord nou pentru a acoperi comportamentul lui necorespunzător și abuzurile. Nu suntem deloc surprinși că Pitt se teme să predea documentele care demonstrează aceste fapte, în timp ce Angelina îi cere din nou să pună capăt luptei Dacă Pitt nu renunță, Angelina nu are de ales decât să obțină dovezile necesare pentru a demonstra că acuzațiile sale sunt greșite', a declarat avocatul actriței într-o declarație.

Când a început bătălia juridică dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Bătălia juridică a celor doi a început atunci când actrița a decis să-și vândă acțiunile pentru cramă. Ulterior, Pitt a i-a intentat proces fostei sale soții susținând că vânzarea lui Jolie a fost împotriva acordului lor.

Angelina, în vârstă de 49 de ani, a avut un răspuns după ce fostul ei soț i-a intentat proces, susținând că Pitt, în vârstă de 60 de ani, a renegociat acordul anterior atunci când a refuzat să-i cumpere acțiunile pentru proprietatea viticolă, cu excepția cazului în care era de acord să semneze un acord mai amplu.

Avocații lui Pitt au negat vehement această afirmație. În iunie 2023, echipa lui Brad a depus documente care susțineau că, de fapt, Jolie a fost cea care a solicitat un acord mai extins.

Citește și: Tatăl lui Salman Khan, declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fiului său, în contextul relației de 10 ani cu Iulia Vântur: „Se îndrăgostește repede, dar nu are curaj să se însoare”. Ce fel de femeie caută starul de la Bollywood

Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…'

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…” / EXCLUSIV

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Angelina Jolie l-ar fi depărtat pe Brad Pitt de copii

Declarația vine la o lună după ce surse au dezvăluit pentru Page Six că actrița și-a atras copiii de partea ei în lupta ei emoțională cu Pitt . „Este extrem de supărător', a recunoscut o sursă din anturajul lui Brad Pitt. „Ea a folosit copiii ca armă împotriva lui Brad, i-a separat de el'.

De la despărțirea lor din 2016, Pitt și Jolie au fost implicați într-o luptă urâtă pentru custodie . Actorul din „Once Upon a Time in Hollywood' nu are „practic niciun contact' cu copiii săi adulți și „vizite limitate' la cei mai mici: gemenii, Knox și Vivienne, de 15 ani.
Cei doi îi mai au împreună pe Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 18 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton